Przepraszamchyba cos ci sie pomylilo bo ja za cholere nie widze takowego turnieju, jak mozesz to napisz dokladniej gdzie go moge znalezc bo nawet pytalem sie suportu o takie cos i nie wiedzieli:jezora:
Oczywiście chodziło o EasyRoll z pulą 200E
Przepraszamchyba cos ci sie pomylilo bo ja za cholere nie widze takowego turnieju, jak mozesz to napisz dokladniej gdzie go moge znalezc bo nawet pytalem sie suportu o takie cos i nie wiedzieli:jezora:
tak tak juz to znalazlem i nawet znalazlem ciebie jak ci poszloPrzepraszam
Oczywiście chodziło o EasyRoll z pulą 200E
Pula jest gwarantowana 200E i ilość Re-buy nie ma tu nic do rzeczy, aczkolwiek przez to wolniej idzie oczywiście.tak tak juz to znalazlem i nawet znalazlem ciebie jak ci poszlo
Tylko to nie jest tak cacy poniewaz w tym turku zrobiono ponad 100rebuyow i to dlatego pula byla tak okazala. No ale jak kto lubi, ja jeszcze czekam na kase
A mi gra się właśnie z nimi najlepiej zwłaszcza gdy wchodzą 20E z kartami 56 i to w innych kolorach.Soft faworyzuje szwabow gralem z nimi na stole wczoraj mialem 25 euro i aa na reku dalem all in a szwabowi doszly 4 karty do koloru i jak tu sie nie wkurzyc
Soft faworyzuje szwabow gralem z nimi na stole wczoraj mialem 25 euro i aa na reku dalem all in a szwabowi doszly 4 karty do koloru i jak tu sie nie wkurzyc
pisze tylko wlasne odczucia a co w tym dziwnegoSwietne .Szkoda,ze nie ma na forum tematu z najbardziej idiotycznymi wypowiedziami . Miałbys szanse na TOP 5
To czy wygrasz czy przegrasz jest mało istotne jęsli chodzi o punkty które się dostaje bo zawsze dostaniesz tyle samo, chodzi o to ile ugrasz rake, lub jakie jest wpisowe do Turka np: 10$+1$ ten jesden jest dla pokerromu i i dostajesz za to ileś tam punktów..ha :d ja wlasnie wygralem EasyFreeRoll-a ale z 100€ gwarantowana;d
1/39 40€ do przodu i dostalem ponad 30 pkt;d 50 taki turnieji wygranych i mamy obrót ;d
Musisz wejsc w kasjera i wziasc wplataKoledzy, zrobilem wstepna rejestracje i wyslalem maila ale za cholere nie wiem gdzie mam dokonczyc rejestracje (tj. podanie adresu, daty urodzenia itp.). Prosze o info
Poki co, to smiac sie mozna jedynie z Ciebie, a raczej z Twoich idiotyzmow...:-DJak nic mi to wygląda na program polecających - sprawdźcie na stronie w zakładce affiliate (a tak w ogóle to już sam mail na który trzeba skan wysłać ma 'affiliate' w nazwie).
Gość musi ładną kasę za każdego z was trzepać... Pewnie już w setkach liczy i się śmieje
śmiać się chce czytając takie głupoty, no ale co może napisać osoba na poziomie tego użytkownika, tak więc nie ma się co dziwić, w adresie e-mail nie ma zupełnie nic podejrzanego, a osoba która podała to info to przedstawiciel firmy Chekreaiser na Polske.Jak nic mi to wygląda na program polecających - sprawdźcie na stronie w zakładce affiliate (a tak w ogóle to już sam mail na który trzeba skan wysłać ma 'affiliate' w nazwie).
Gość musi ładną kasę za każdego z was trzepać... Pewnie już w setkach liczy i się śmieje
Powinno dojśc, ja korzystałem jeszcze kiedyś i napisali maila że dostałem kaske.witam
Panowie jakieś potwierdzenie na pocztę przychodzi że otrzymało się te 10E czy tylko dopisują długo czekaliście na dopisanie?
AffiliatePoki co, to smiac sie mozna jedynie z Ciebie, a raczej z Twoich idiotyzmow...:-D