radek03
Forum VIP
jeszcze jest aktualna ale za pare dni ruszają więc nie wiadomo czy się nie skończyPromocja 10 Euro chyba nadal jest prawda ??
jeszcze jest aktualna ale za pare dni ruszają więc nie wiadomo czy się nie skończyPromocja 10 Euro chyba nadal jest prawda ??
ale pozniej moge obstawiac rozna stawka ?no dokładnie musisz postawić za 10 EURO obojętnie jaki kurs.
Exclusive to members of the Club, BetExperience offers a 10€ gift to use on your first bet. Then all you´ll need is luck and intuition to win.
no potem możesz dowolnie dysponować środkami na koncieale pozniej moge obstawiac rozna stawka ?
Przeczytaj temat najpierw, wszystko bylo wyjasnione. Na razie sie nie zalogujesz.hmm ostatnio sie tam zarejestrowałem (16.07) i dawno o tym juz zapomniałem,dzis sobie wchodze na skrzynke i o tym sobie przypomniałem-wchodze na stronke i nie wiem gdzie się tam zalogowac o0 moze mi ktos pomoc/wytlumaczyc ?
na stronie pojawiła się informacja że bukmacher odpali w październiku.jeszcze jest aktualna ale za pare dni ruszają więc nie wiadomo czy się nie skończy
na stronie pojawiła się informacja że bukmacher odpali w październiku.
.. i kolejny miesiąc czekania
chyba 10 euro...o ŻAL !!!!!!!! ale info, a już się napaliłem na 20 euro
chciales powiedziec w polowie pazdziernika...:-?juz niedlugo otwarcie ????
eh.. myslalem, ze bedzie 1 pazdziernika otwarcie.. przeliczylem sie:Schciales powiedziec w polowie pazdziernika...:-?
chyba 15 :-Dkiedy oni wogule otworzą tego bukmachera...