Polonia Bydgoszcz - Landshut Devils
Najlepiej punktujący w meczu - Przyjemski @ 2,05 ETOTO
N. Bloedorn over 5,5 @ 1,85 ETOTO
Nie będę tworzył tu wielkich treści. Wiktor to trzeci zawodnik ligi ze średnią domową 2,552/bieg. Odjedzie swoje biegi i dodatkowo wskoczy z rezerwy zwykłej na dwa dodatkowe biegi. W drużynie z Landshut niby w sześciu startach Kai czy Berge mogą osiągnąć wysoki wynik, ale po tym kursie pobieram.
Kolejny raz w kierunku niemieckiego młodzieżowca. Sts daje linię oczko wyżej i to na pięć startów. Norick oprócz dramatycznie słabego spotkania u siebie z Orłem (u,w,w) notuje bardzo dobre występy. Do Przyjemskiego nie ma podjazdu, ale ciułać punkty powinien. Ustawiony dwa razy na Nowaka, dodatkowo wyścigi z rezerw zwykłej i być może taktycznej. Próbuję.
Pozdro!
Typu nie neguje ale wczoraj zawody we Francji kończyły się o 24 ,czuje zmęczenie Wiktora i jeśli wynik będzie przesądzony może pojechać 4 biegi ale to tak na marginesie...
ale trzymam kciuki bo kurs zacny
Dla mnie bety dnia to;
K.Nilsson under 8.5 kurs 1.75
Fortuna
O.Bernrzon under 8.5 kurs 1.58
Fortuna
A.Loktajew under 10.5 kurs 1.84
Fortuna
Typy dodatkowe;
P.Hansen over 10.5 kurs 2.22
Fortuna...jest gdzieś linia 9.5??bo taka pewniejsza
G.Walasek under 7.5 kurs 1.55
Fortuna
N.Krakowiak over 7.5 kurs 1.65
Fortuna
M.Szczepaniak over 8.5 kurs 1.92
Fortuna
Mecz w Rybniku ...myślę że jednak Rybnik win, w 1 biegu Oli i Walasek razem na mocną parę Rowu więc musi być under...przynajmniej jednego z nich...Oli już bodaj 4 raz robi mi under licząc Szwedzka więc kontynuuje
Poznań się postawi czuje ,Salk może być zmęczony po wczoraj ale ma łatwe biegi,próbuje Loktajewa który lubi nie trzymać ciśnienia w takich meczach...
W Bydgoszczy liczę na ogarnięcie się Szczepaniaka ,potrenował,rdza zeszła,biegi ma przystępne biegi liczę że może dziś zaskoczy...linia 7.5 lepsza...ale nie widzę...
Bety luźne pograłem do taśmy na przeczuciu:
Juniorski Poznań +3.5 kurs 1.75
Fortuna
Buczkowski under 10.5 kurs 2.16
Fortuna..tu szukam linii 11.5 bo lepsza
Dużo tego ale takie kierunki obrałem...zobaczymy z jakim skutkiem