Szwecja -
Anglia @1.85 Bet365
Nie ma co się czaić, bo kurs i tak już trochę spadł.
Anglia według mnie to jeden zaraz przy Hiszpanii i Włochach kandydat do wygrania tego turnieju. Z powołaniami zawodnicy, którzy już teraz grają w podstawie topowych angielskich drużyn lub rozegrali dobry sezon na wypożyczeniach w drużynach z niższych/słabszych lig
Czy aby na pewno tu nie ma ironii?
Szczerze to według mnie przesadzasz z tym hurraoptymizmem, Anglicy nie mają z pewnością takiego potencjału i doświadczenia jak wymienione przez Ciebie reprezentacje Hiszpanii i Włoch, a i według mnie
Portugalia ma dużo lepszą pakę, nie bez przyczyny używam słowa paka, bo takowej nie widzę u Anglików.
Anglicy raptem mają kilku zawodników, którzy coś tam liznęli, ale już cała kadra i nawet jedenastka nie wygląda tak kolorowo.
No bo kto gra w tych czołowych klubach zespołów
Premier League?
Pickford za 30 mln? Żart jakiś... Ale no jest utalentowany, tego mu nie odmawiam, ale bez przesady z taką kasą. Za tyle to Donnarumma jest do sprzedania, a i tak nie wiadomo czy Milan za niego tyle dostanie, jeżeli ten odejdzie.
W obronie mamy Holdinga, super prezentował się u boku Kościelnego czy Mertesackera w finale FA Cup, do tego kilku obiecujacych graczy jak Chilwell czy Chambers, który jednak nie uczynił zakładanego kroku. Tak więc szału ni ema w tej formacji.
Pomoc to, Chalobah na defensywnym, Ward Prowse zawsze dobry przy stałych fragmentach gry, Grealish ma potencjał, ale i luźne podejśćie, nie ma głowy do gry w piłę na wysokim poziomie póki co jeszcze nie dojrzał, chimeryczny jest. Ale też umówmy się jego nazwisko dla przeciętnego kibica nic nie mówi.
Jedyną gwiazdą w tym zespole jest Nathan Redmond, który już w Norwich grał dobrze, a w Southampton to potwierdza.
Na mnie nawet na papierze ten skład nie robi wrażenia. Mogę się mylić oczywiście bo jeśli Gray odpali to może być dobrze.
Szwedzi jak
@Grac45 wspomniał to kolektyw, gracze z ligi holenderskiej to zawodnicy pierwszego składu.
Może i według mnie to będzie ciężki sprawdzian dla Anglików dzisiaj, poza tym nie chcę od razu przekreślać ich, dlatego wolę ich mecz dziś obejrzeć, ale też troszkę przesadziłeś moim zdaiem z takim wywyższaniem ich od razu
Poczekajmy, moze i masz rację, ale póki co ta kadra szału nie robi jednak, nawet na papierze.
Przy Hiszpanach, Włochach, Portugalczykach czy nawet Niemcach wygląda słabiej, ale Anglicy mają ten plus, że ich grupa wygląda słabiej niż te w których gra wspomniana czwórka, zobaczymy czy ów atut wykorzystaja jeszcze
W każdym razie powodzenia wszystkim grajacym życzę!
PS. Dyskutujmy na argumenty, bez przepychanek słownych oczywiście
Po to tu jesteśmy by toczyć polemikę na poziomie jednak, a nie bulwersować się tym co kto napisał i odbierać to osobiście, dlatego proszę o zachowanie kultury.