>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1. kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów [13.09.2016]- wtorek

Status
Zamknięty.
ofensywnie 990

ofensywnie

Użytkownik
Napoli -0,25 @ 1,97
Benfica @ 1,74
Bayern -2,5 @ 1,71
Wszystko Pinnacle

Dynamo rok temu wyszło z grupy wyprzedzając Porto,nie przegrali meczu u siebie ale też Chelsea czy Porto właśnie grały w tym okresie poniżej oczekiwań.W 1/8 City nie miało problemów ze zwycięstwem na wyjeździe.Napoli ma mocną ekipę,na pewno odejście Higuaina to spora strata ale mimo wszystko widać tam spory potencjał.Świetnie wyglądali w sparingach przedsezonowych,ostatnio zwycięstwo nad Milanem.Na Ukrainie co raz słabiej to wygląda,Szachtar odpadł już w eliminacjach,reprezentacja cieniutko i myślę,że Dynamo też będzie miało ciężko powtórzyć dobry wynik z poprzedniego sezonu.
Benfica u siebie groźny zespół,obyty w LM,z na prawdę fajnymi zawodnikami mimo odejścia Sancheza czy Gaitana.Tureckie zespoły są marne,zwłaszcza na wyjazdach.
Rostov debiutant w LM,namieszali w eliminacjach wyrzucając za burtę Anderlecht i Ajax co na pewno robi wrażenie ale na Allianz Arena Bayern się po nich przejedzie,to inny poziom.Rok temu u siebie 4:0 z Olympiakosem,5:0 z Zagrzebiem,5:1 z Arsenalem.Z Carlo na ławce też powinni zacząć od mocnego uderzenia.

Otrzymane punkty reputacji: +1
tonsil1 108

tonsil1

Użytkownik
Doskonałe trio :
Bayern -1 @1.28
Barcelona - 1 @1.22
Real Madryt -1 @1.60
Razem 2.50 lub 1.91 z jedynka na Real Bwin
Nie ma się co tutaj rozpisywać - 1 kolejka, wszystkie mecze u siebie, przywitanie z kibicami dobrym wynikiem itd. Także wygrana dwoma bramka Barcelony i Bayernu nie podlega dyskusji. Jedynie Real może coś tam odwalić i wygrać jedną bramką, więc taką opcję również daję. Oczywiście lepiej czekać na live i łapać wyższe kursy, ale ja nie będę miał możliwości , więc daję już dzisiaj tak.

kokosek1960 1K

kokosek1960

Typer
Manchester City-Borussia MG

godz;20;45

Gospodarze pierwsze spotkanie gr C rozegrają na wlasnym obiekcie Etihad Stadium.Przeciwnikiem pilkarzy z Manchesteru będzie druzyna niemieckiej Bundesligi Borussia MG.Zdaniem bukmacherow faworytem
tego meczu bedzie druzyna gospodarzy, która posiada w swoim składzie znakomitych zawodników jak ;K. De Bruyne ,David Silva, Nolito ,A. Kolarov, a trenerem jest znany i ceniony były pilkarz z HiszpaniJ.Guardiola.Pilkarze z City w sobote pokonali lokalnego rywala Manchester United na obiekcie Old Trafford po wspaniałej grze obu zespolow 2-1 , a jednego z goli zdobyl młody utalentowany piłkarz reprezentacji BelgIi De Bruyne. Okazji do zdobycia goli było co nie miara, ale
piłkarze United jak i City atakowali na przemian trafiając to w poprzeczke lub slupek , ale wiecej goli juz nie było.W druzynie gospodarzy zabraklo S. Agüero , ktory pauzowal za czerwona kartke.Jego wystep moglby zapewnie przyniesc efektowniejsze zwyciestwo.Ale wracajmy do spotkania ktore odbedzie się we wtorek.Przeciwnik gospodarzy przegral swoje spotkanie w Bundeslidze 1-3 na wyjezdzie z SC Freiburg,prezentujac slaba forme.I. Traoré jak i Raffael i inni pilkarze zagrali kiepsko w tym meczu.Moim zdecydowanym faworytem tego meczu w LM gr C jest druzyna Angielska.

typ;1 kurs;1,50
✅ 4-0
oferta z Otobet

comendador 428

comendador

Użytkownik
Bayern Monachium – FK Rostov
Na pierwszy ogień idzie mecz, gdzie faworyt jest jeden, i każdy inny wynik niż pogrom gospodarzy będzie niespodzianką. Drużyna prowadzona przez Carlo Ancelottiego bardzo dobrze weszła w sezon, w pierwszym meczu o stawkę, wygrali z BVB i zdobyli kolejne trofeum. W pucharze Niemiec zrobili swoje. W krajowych rozgrywkach, na początku rozgromili u siebie Werder, a w ten weekend po ciężkim meczu wygrali z Schalke, ale raczej nie ma co się obawiać moim zdaniem, co najważniejsze może nie dominowali w tym spotkaniu, ciężko im się grało, ale potrafili wyczekać rywala i w końcówce stworzyli sobie cztery 100% okazje, z czego Lewandowski miał trzy, a wykorzystał tylko jedną. Tutaj muszę się przyznać, że nie doceniłem ich ostatniego rywala, Schalke, bo po pierwszym słabym spotkaniu, pokazali klasę, teraz z perspektywy czasu, wydaję mi się, że ich pierwsze spotkanie w lidze, to był wypadek przy pracy, i teraz powinno być już lepiej, ale wracajmy do naszego spotkania. FK Rostov wyeliminowało w ostatniej rundzie eliminacji LM, Ajax Amsterdam, czym sprawili sporą niespodziankę, w pierwszym meczu udało im się zremisować 1:1 w Amsterdamie. Formalności dopełnili u siebie gromiąc drużynę z Amsterdamu 4:1, ale Bayern to nie Ajax. Rok temu gromili u siebie rywali : 4:0 z Olympiakosem,5:0 z Zagrzebiem,5:1 z Arsenalem. Można by było tutaj szukać jakiś większych HA, ale moim zdaniem niema, co kombinować. Myślę, że Bayern spokojnie trzy bramki strzeli i żadnej nie straci. Trudny mecz rozegrali z Schalke, ale oprócz jednego strzału z daleka(poprzeczka, po interwencji bramkarza), i nieodgwizdanego karnego, rywale im nie zagrozili.
Bayern over 1,5 &amp; 1,11 &amp; Betsson
Bayern over 2,5 &amp; 1,43 &amp; Betsson
Bayern(-2,5) &amp; 1,70 &amp; Betsson

Wynik : 5:0

Manchester City - B. Monchengladbach
Przyjście Pepa było świetnym posunięciem Manchesteru. Manchester City wydał ponad 200 milionów funtów na transfery tylko na dwójkę młodych graczy: John Stones - Leroy Sane przeznaczając połowę tej kwoty, w dodatku w zasadzie nie sprzedawał niepotrzebnych zawodników, a ich wypożyczył. City świetnie rozpoczęło rozgrywki, ostatni mecz wygrana w derbach 2:1, co na pewno tylko wzmocni zespół przed pierwszym meczem w fazie grupowej LM. Zespoły rok temu spotkały się również w LM, dwa razy lepsze było wtedy City, na wyjeździe wygrali 2:1 i u siebie 4:2. Goście podejdą do spotkania w trochę gorszych nastrojach po porażce w lidze na wyjeździe 1:3. W Borussii latem odszedł lider środka pola Granit Xhaka, za którego Arsenal musiał zapłacić aż 45 milionów euro.
Niema co się rozpisywać, gospodarze powinni spokojnie wygrać ten mecz, a kurs na taki HA(-1,5) u siebie powyżej 2,00 to ja biorę.
Manchester City(-1,5) &amp; 2,09 &amp; Betsson
Wynik 4:0
Benfica - Besiktas
Benfica, ćwierćfinalista ostatniej edycji LM, rok temu dość pewnie wyszli z grupy, zajmując drugie miejsce,z 10 punktami, trzecia drużyna, również z Tureckiej ligi jak w tym meczu, Galatasaray, miało pięć oczek mniej. Do pierwszego Atletico stracili tylko trzy punkty. Z Atletico zdobyli trzy punkty, na wyjeździe wygrali 1:2, u siebie przegrali 2:1. Co najważniejsze dwa mecze z słabszymi drużynami czyli z Astaną i Galatasaray, wygrali z pierwszymi 2:0, z drugimi 2:1. Myślę, że Besiktas jest podobną drużyną do ubiegłorocznej Tureckiej, myślę, że u siebie będą groźni, ale na wyjazdach powinni zbierać baty. Grupa wyrównana, Napoli + Benfica powinny awansować, ale na pewno nie można tracić punktów u siebie. Jeszcze zobaczmy jak później szło Benfice,w 1/8 ograli Zenit, wygrywając u siebie 1:0 i 2:1 na wyjeździe. W ćwierćfinale trafili na Bayern i pokazali się z naprawdę dobrej strony, na wyjeździe przegrali tylko 0:1, a u siebie walczyli i zremisowali 2:2. Spokojnie typ do pokrycia, to gospodarze powinni dominować w spotkaniu.
Benfica over 1,5 &amp; 1,83
Wynik : 1:1
Dyn. Kiev - Napoli

Napoli w formie, stwarzają sobie dużo okazji w meczu. Powinni spokojnie tutaj wygrać strzelając 2+ bramki. Co prawda Dynamo rok temu awansowało z grupy, a mieli Porto + Chelsea, ale kto interesuje się piłką, może sobie przypomnieć w jakiej formie był te kluby w tamtym czasie. Na przeciw ich stanie rozpędzone Napoli, które w trzech meczach ligowych zdobyło jak dotąd dziewięć bramek. Callejon w ostatnich dwóch spotkania cztery bramki, jest jeszcze Milik, Mertens, Hamsik, Zieliński, no 3 na prawdę dobrze wygląda Napoli.
Napoli over 1,5 &amp; 2,31
Wynik : 1:2

shake7 56

shake7

Użytkownik
PSG vs Arsenal
Takiego kursu nie spróbować to aż żal. Myślę że stary Wenger spróbuje w tym roku (wyjątkowo) wygrać grupe aby w dalszej fazie rozgrywek po wyjsciu z grupy znowu nie trafić na czołówke europy i szybciutko pozegnać się z europejskimi pucharami. Grupa stosunkowo łatwa,bo akurat ten mecz jest jednym z dwóch (potencjalnie) o pierwsze miejsce w grupie
Arsenal pokonał ostatnio u siebie Southampton,wynik jak wynik,ale po przespanych 20 minutach później Kanonierzy zaczynali sie rozkręcać. Pokonanie gładko Watfordu,Alexis show Pamiętny mecz z Liverpoolem gdzie w osłabionym skladzie,praktycznie bez obrony grali jak równy z równym i przegrali 3:4.
Patrze teraz na absencje
Koscielny L. (Kontuzja twarzy) (możliwa że zagra)
Mertesacker P. (Kontuzja kolana)
Ramsey A. (Kontuzja uda)
Welbeck D. (Kontuzja kolana)
Laurent to kluczowa postać,mam nadzieje że zagra.Reszta boryka sie juz urazami od jakiegoś czasu.

Nie oglądam ligi francuskiej, ale z tego co widze to złapali jakąs zadyszkę porażka i remis w ostatnich spotkaniach ligowych.Do tego Ibra już od dawna na wyspach strzela. Widzę że Pastore ma kontuzje,więc warto spróbować coś w strone gośći.
Po cichu licze na 1:2 dla Arsenalu
Arsenal DNB @3.00 Bet365

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Kosa trenuje z zespołem i na pewno zagra w meczu z PSG, więc ich defensywa będzie w pełni dostępna.
Co do spotkania to zgadzam się z przedmówcami - PSG ostatnio coś pod formą i kursy kursami, ale nie wydaje mi się, żeby Arsenal z góry był spisany na przegraną.

Remis lub Arsenal @1.90
Over 2.5 @1.80
Grane w całorocznym.

prince91 136

prince91

Użytkownik
Wszystkie kursy bet365

FC Barcelona - Celtic Glasgow
Powyżej 1,5 bramki w pierwszej połowie @1.80✅

Coś czuję, że Barcelona w tym meczu odbije sobie ostatnią porażkę na własnym stadionie z Alaves. Enrique drugi raz nie popełni już tego samego błędu i od pierwszym minut powinniśmy zobaczyć Barcę w najmocniejszym zestawieniu. Głównie biorę tutaj over w pierwszej części meczu, ale leciutko jeszcze spróbuję AH -2,5 HT @4.65 na Barcelonę, bo według mnie będzie tutaj pogrom. Wiadomo jak wygląda podrażniona Barcelona i nie czarujmy się, Celtic na Camp Nou przyjeżdża po jak najmniejszy wymiar kary.

Bayern Monachium - FK Rostov
Powyżej 1,5 bramki w pierwszej połowie @1.83✅

W tym meczu również liczę na więcej niż jedno trafienie w pierwszej części meczu. Bayern u siebie jest bardzo mocny i powinien od początku do końca dominować. Ofensywa jedna z lepszych w Europie i jeśli skuteczność nie zawiedzie, to myślę, że typ zakończy się powodzeniem.

Dynamo Kijów - Napoli
BTS @1.80✅

Większe szanse w tym meczu daje się włoskiemu zespołowi, ale trzeba pamiętać, że zagrają do ciężkim terenie, z kolei Dynamo będzie chciało wykorzystać atut własnego boiska i pokusić się o niespodziankę. Napoli w tym sezonie w lidze średnio 3 bramki na mecz i tym razem również spodziewam się z ich strony jakiegoś trafienia. Dynamo w ostatniej Lidze Mistrzów wyszło nawet z grupy i u siebie dość regularnie zdobywało bramki. Myślę, że bramki z obu stron jak najbardziej możliwe.

Manchester City - Borussia M&#39;Gladbach przełożone
Manchester City @1.40

Wygrane dery na pewno wpłyną pozytywnie na zespół i podniosą jego morale. Widać już rękę Guardioli, ale jeszcze nie wszystko jest dopięte na ostatni guzik. U siebie powinni wygrać i to może nawet różnicą dwóch bramek. Borussia na chwilę obecną nie jest w stanie powalczyć z The Citizens, przynajmniej na wyjeździe i moim zdaniem komplet punktów zostanie w Manchesterze.

PSG - Arsenal
BTS @1.75✅
BTS w pierwszej połowie @4.50⛔

Paryżanie pod wodzą nowego trenera dość słabo sobie radzą, ale może Emery potrzebuje jeszcze czasu na poukładanie zespołu. O ile w ofensywie jeszcze jakoś to wygląda, to obrona prezentuje się słabo i pojawiają się błędy. Podobna sytuacja w tych elementach jest po stronie gości i myślę, że zobaczymy dość otwarte spotkanie i jeśli szybko padnie gol, to worek z bramkami powinien się rozwiązać.

Otrzymane punkty reputacji: +8
massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
Na Arsenal 4.3 nieźle kursy pospadały w ostatnich dniach ale nie ma się co dziwić,PSG gra padaczkę na początku sezonu a Arsenal po porażce z Liverpoolem wrócił na właściwe tory.Szczerze to najlepszym argumentem za Arsenalem jest porównanie obu bramkarzy bo Cech pomimo niefortunnego samobója w ostatni weekend jest bramkarzem o dwie klasy lepszym od Trappa.Tak naprawdę to chyba nikt wie co Niemiec robi w PSG i jakim cudem wygryzł Sirigu. https://www.youtube.com/watch?v=VwcClOoF50g

Tu próba umiejętności Niemca z poprzedniego sezonu,mając kogoś takiego w bramce naprawdę trzeba uważać żeby nie dopuścić do strzału na bramkę bo jemu wszystko jest w stanie przejść przez ręcę.Odszedł też Luiz ale to akurat plus bo może obrońcą był dobrym jak na ligę na francuską ale na poziom międzynarodowy to on się w ogóle nie nadaję.Zresztą nie dostał powołania ani na Copa America ani na mecze eliminacji do mistrzostw świata które były tydzień temu więc to chyba najlepiej świadczy jaki świetny biznes zrobili działacze PSG oddając tego łacha do Chelsea.No niby jest Di Maria i Cavani z przodu ale Arsenal prezentuje się lepiej.Wenger jaki by nie był to dłużej pracuję w Arsenalu a Emery musi dopiero poukładać drużynę i widać ze narazie nad tym pracuję więc typy na Arsenal jak najbardziej wskazane.

nightbuk 3,1K

nightbuk

Użytkownik
Hej jak dla mnie mecz Benfiki z Besiktesem nie musi być takim pewniakiem. Druzyna Turecka zasłużyła sobie na grę w lidze mistrzów i śmiem twierdzić iż nogi w tym meczu nie odstawią. Ja sam osobiście zagram na remis w pierwszej połowie co dla mnie jest sporym valuebetem ;)
Mecz: Benfica - Besiktas
Typ: HT X
Ako: 2.25
Buk: Bet365
Stawka: Lekka ;)

teamdoxpl 165

teamdoxpl

Użytkownik
PSG - Arsenal
Mój typ: Arsenal DNB
Kurs: 2,87
Bukmacher: Fortuna

Moim zdaniem stawianie PSG jako wyraźnego faworyta według bukmacherów jest trochę dziwne. Paryżanie rozpoczęli sezon średnio. Porażka w Monaco i remis z St. Ettiene. Widać że w tej drużynie wyraźnie brakuje jakiegoś polotu.
Arsenal z drugiej strony od razu rozpoczyna grę w LM od starcia nie z byle kim. Po kiepskim początku, przegranej u siebie z the Reds i remisie z Lisami wreszcie zaczęli łapać wiatr w żagle. Mam przeczucie że Arsenal tego meczu nie przegra. W ofensywnie zobaczymy prawdopodobnie Giroud, Cazorle, Sancheza Ozila i Wallcota. Sprawdzony duet. Niespodzianek w składzie większych nie powinno być. Na pewno czeka nas ciekawe spotkanie, nasuwa się remis ale jeśli miałbym wytypować zwycięzce to bardziej widzę Arsenal stąd mój typ

T 70

twister1992

Użytkownik
FC Barcelona vs Celtic
Typ: Barca -2,5 AH
Kurs: 1.62
Bukmacher: Unibet

7-0 ✅✅✅ Zgodnie z planem
Barcelona wyjdzie na ten mecz bardzo mocno zmotywowana po ostatniej wpadce, grają przed własną publicznością i będą chcieli jak najszybciej zmazać tamtą porażkę z beniaminkiem. Gospodarzy zobaczymy prawdopodobnie w najmocniejszym składzie lub prawie najmocniejszym, ponieważ nie będzie Ter Stegena. Mój przewidywany skład na to spotkanie to: Cilessen, Alba, Umtiti, Pique, Roberto, Iniesta, Busquets, Rakitić oraz tridente MSN. Nie jestem tylko pewien czy Iniesta zagra od pierwszych minut, ponieważ wraca po kontuzji i być może nie zagra od początku lub zejdzie z boiska około 60-70min, wtedy za niego zagra prawdopodobnie Arda. Celtic w kwalifikacjach grał bardzo przeciętnie, w lidze strzelają sporo goli natomiast mimo to nie udaje im się zachowywać czystych kont. Uważam, że podrażnionej Barcelonie strzelanie goli przyjdzie dużo łatwiej niż ligowym rywalom Celticu i wydaje się, że powinniśmy jutro obejrzeć prawdziwą goleadę i Barce w najlepszy wydaniu. Manita wydaję się w zasięgu ręki, więc typ podany wyżej jak najbardziej do gry.

PSG vs Arsenal
Typ: Arsenal dnb
Kurs: 3.05
Bukmacher: Unibet

1-1 ZWROT
Arsenal 1 połowe zagrał poniżej oczekiwań, trochę przeliczyłem się ze składem PSG, ale i tak bet uważam za niezły.
Drugie spotkanie, które gram to Arsenal. Rozumiem, że PSG w LM w dodatku u siebie będzie chciało się pokazać z jak najlepszej strony i zawszę są mocni, natomiast postawienie ich w roli faworytów to lekkie nieporozumienie, patrząc na ostatnie wyniki. Oczywiście nie mam na myśli, że Arsenal na pewno ten mecz wygra, ponieważ tutaj może zdarzyć się wszystko, lecz mam wrażenie, że kanonierzy nie są tutaj bez szans, a po takim kursie naprawdę warto. W PSG nie zagra Aurier na PO oraz całkiem możliwe, że nie zagra również Thiago Silva(nie mam pewności co tej informacji livesports wskazuje kontuzję-także proszę mnie nie karcić w razie pomyłki ???? ), byłoby to duże osłabienie bloku defensywnego. W ekipie Arsenalu zobaczymy w ataku najprawdopodobniej Giroud, Sancheza, Ozila oraz Walcotta, dwaj pierwsi w ostatnim meczu weszli na boisko dopiero w 62min, a ze znaczących osłabień nie ma jedynie Ramsey&#39;a, natomiast Mertesackera zastępować będzie prawdopodobnie nowy nabytek Mustafi. Uważam, że po takim kursie warto się pokusić i spróbować ponieważ, goście mogą sprawiić niespodziankę w tym meczu drużynie PSG, która jak dotąd w tym sezonie prezentuje się mizernie i być może dopiero zaczyna nabierać zgrania pod wodzą nowego trenera Unaia Emerego.

kantini 545

kantini

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Mistrzów
Godzinna: 20:45
Spotkanie: PSV Eindhoven - Atletico Madryt
Typ: 1X ⛔
Kurs: 2,02
Bukmacher: Betano

PSV Eindhoven jest aktualnie w świetnej formie. Zespół ten zdobywał mistrzostwo Holandii przez dwa ostatnie lata, deklasując resztę stawki w sezonie 2014/15 oraz w ostatniej kolejce w ubiegłym sezonie. Bardzo dobrze rozpoczęli również ten sezon zdobywając w 5 meczach 13 punktów z bilansem 4-1-0 oraz bramkowym 11:1. Ponadto z bardzo dobrej strony pokazali się już rok temu w europejskich pucharach, gdzie wyszli z grupy w Lidze Mistrzów zamiast Manchesteru United. Wówczas wygrali oni wszystkie 3 mecze grupowe u siebie, ze wspomnianym United, z późniejszym zwycięzcą grupy i ćwierćfinalistą - Wolfsburgiem oraz z CSKA Moskwa. W kolejnej rundzie odpadli właśnie z Atletico, ale dopiero po karnych, gdyż w obu meczach w ciągu 90 minut padały bezbramkowe remisy. PSV wobec tego nie przegrało u siebie żadnego z 4 ciężkich meczów w ramach LM. W ostatnim meczu ligowym PSV prowadziło już w 24 minucie 4-0 na wyjeździe z NEC, po czym ewidentnie spuściło z tonu, widać było, że piłkarze mają już w głowie mecz z Atletico i oszczędzają na niego siły. Zespół triumfował również w superpucharze Holandii, w lidze pokonał m.in. dobrze dysponowane i grające z powodzeniem w Lidze Europy - AZ, a w okresie przygotowawczym przed sezonem odprawił 3:0 FC Porto.
Atletico natomiast mimo dokładnie takiego samego efektownego zwycięstwa w ostatniej kolejce, ma za sobą mecz o wiele trudniejszy. Do przerwy remisowało z Celtą 0:0 i mogło mówić o szczęściu, gdyż Celta miała swoje dobre okazje, 3 ostatnie bramki Atleti padły w ostatnie 17 minut meczu, a wynik nie odzwierciedla przebiegu spotkania. W dodatku Celta to przecież nie rywal z najwyższej półki, przegrała wszystkie dotychczasowe ligowe spotkania. Drużyna z Madrytu we wcześniejszych kolejkach ligowych dwukrotnie tylko remisowała i już na starcie sezonu ma 4 pkt straty do Realu Madryt.
W grupie murowanym kandydatem do pierwszego miejsca jest Bayern Monachium, PSV wie, że jeśli chce awansować to musi wygryźć Atletico i nawet jeśli to się ostatecznie nie uda to wierzę, że są w stanie ugrać ponownie chociaż remis u siebie. Atletico w ubiegłej edycji LM mimo wygranej grupy zaliczało w tej fazie wpadki takie jak porażka u siebie z Benficą lub bezbramkowy remis z Astaną.
Drużyna z Eindhoven osłabiła się stratą Brumy, który za 11,5mln przeszedł do Wolfsburga, a także dobiegł czas końca wypożyczeń istotnych dla klubu zawodników - van Ginkela i Lestienne&#39;a. PSV prowadzi jednak, co jest ewenementem na skalę klubów holenderskich, rozsądną politykę transferową i udało mu się zatrzymać większość zawodników, zachować trzon drużyny i dodatkowo wzmocnić się bardzo dobrym ofensywnym pomocnikiem Ramselaarem czy choćby Siemem de Jongiem, niegdyś jednym z ojców sukcesów Ajaksu i autorem wielu bramek w Eredivisie. Skład Atletico przeszedł natomiast spore zawirowania i kolumny na transfermarkt są chyba w tym okienku dla nich rekordowo długie. Zyskali choćby Gameiro i Gaitana, pozbyli się natomiast m.in. Vietto. Kontuzjowany w drużynie z Holandii jest Locadia, w składzie Atletico zabraknie Moyi i Alssio Cerciego, w kadrze meczowej zabrakło również Thomasa Parteya i Sime Vrslajko.

Inne typy:
bezpieczne AKO
Barcelona - Celtic 1 -1,5 @1,26 ✅
FC Basel - Ludogorets 1 dnb @1,25 zwrot
Bayern - Rostov 1 -1,5 @1,275 ✅
Manchester City - Borussia M 1 @1,40 zwrot
PSG - Arsenal 2 +1,5 @1,3 ✅
~3,66
ostatecznie: ~2,09✅
B365

otobet 115

otobet

Użytkownik

Dynamo Kijów - Napoli
Wracają rozgrywki Ligi Mistrzów. We wtorek czeka nas bardzo ciekawe spotkanie, gdzie Dynamo Kijów podejmie zespół Napoli. Wśród piłkarzy, których zabrał Maurizio Sarri znaleźli się Zieliński oraz Milik. W kadrze nie znalazło się miejsce dla Emanuela Giaccheriniego, Ivana Strinica oraz Roberto Insigne. Zawodnicy Ci jeszcze w tym sezonie nie pojawili się na boisku. W zespole coraz lepszą pozycję wyjściową wywalcza sobie Piotr Zieliński, który w ostatnim spotkaniu zanotował asystę. Wiele osób wciąż patrzy w stronę Arkadiusza Milika mającego zastąpić Gonzalo Higuaina. Czy będzie on potrafił unieść ciężar Ligi Mistrzów :?: Zespół Napoli nie zanotował jeszcze porażki w tym sezonie prezentując ofensywą grę. Fantastyczny początek sezonu ma Callejon i Mertens. Czy potwierdzą to dzisiaj na boisku :?: Ich rywalem będzie Kijowskie Dynamo, które na pięć otatnio rozegranych spotkań zanotowali trzy zwycięstwa, by w ostatnim tygodniu odnieść porażkę z Poltava oraz remis w arcyważnym spotkaniu z Szachtarem. Czy dziś będą w stanie zaszkodzić Napoli? W ich szeregach zabraknie jedynie Danilo Silvy.
Napoli
Kurs :2.35
Otobet

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:45 PSG - Arsenal
Typ: obie strzelą gola - TAK
Kurs: 1.65
buk: betsson
Wynik: 1:1
✅

W tym spotkaniu idę w kierunku BTS. Zdecydowałem się na taki Typ, ze względu na ostatnie wyniki ligowe obu drużyn jak i ich formę strzelecką. PSG nie wystrzeliło z formą tak jak trzeba, lecz co najważniejsze strzela bramki. W lidze na cztery rozegrane spotkania zaaplikowali swoim rywalom sześć trafień, co daje przynajmniej jedną bramkę na mecz. Dziś zapewne też są w stanie ukuć Arsenal i to kilkakrotnie. Odnośnie gości i ekipy Wengera, to podobnie jest z nimi jak z PSG. W ligowych spotkaniach również na cztery rozegrane spotkania zaaplikowali rywalom osiem goli, co daje dwa trafienia na mecz!. W obecnej formie, to gości stawiał bym tu jako faworytów tego spotkania, lecz mnie interesują gola, a w takim spotkaniu te gole muszą paść.
20:45 PSV - Atletico
Typ: 2
Kurs: 1.80
buk: betsson
Wynik: 0:1
✅

Obie drużyny spotkały się nie tak dawno, bowiem w poprzedniej edycji LM w 1/8 finału dwumecz zakończył się dwoma bezbramkowymi remisami i rzutami karnymi, które lepiej wykonywali Los Colchoneros. W weekend zagrałem przeciwko Atletico co było dla mnie wielką porażką, gdyż Atleti wygrało 4:0. Dziś idę zdecydowanie w ich stronę. Wygrana, którą zanotowali w weekend zapewne wpłynęła na nich bardzo dobrze. Myślę, że Atletico potrzebowało takiej wygranej żeby ruszyć z kopyta. Dziś zapewne nie będzie łatwo o wygraną. PSV u siebie postawi bardzo trudne warunki i przekonały się już o tym wielkie zespoły. Jednak ten mecz będzie całkiem inny od tamtych dwóch w poprzednim sezonie, gdzie oglądaliśmy piłkarskie szachy. Tu przegrany nie kończy z LM, tylko będzie miał jeszcze pięć kolejnych spotkań do rozegrania i załapania jakichkolwiek punktów. Kurs na gości spada, a więc pobieram jak najszybciej.
20:45 Barcelona - Celtic
Typ: powyżej 3.5 gola
Kurs: 1.66
Buk: betsson
Wynik: 7:0
✅

Po kompromitacji w weekend i porażce z beniaminkiem Alaves, przyszedł czas na spotkanie z Celticem. Barcelona przystąpi do tego spotkania lekko zraniona, bo przegrywać u siebie z ligowym słabiakiem nie wypada. Dziś zapewne będzie szukała zemsty za ligową porażkę i będzie chciała strzelić swojemu rywalowi jak najwięcej goli aby wynagrodzić ostatnią porażkę kibicom. Gole w tych spotkaniach lubią padać. Już od kilku lat obie drużyny spotykają się w fazie grupowej LM, i wystarczy tylko spojrzeć na H2H, a Typ sam się nasuwa żeby go zagrać. Dziś zapewne Enrique postawi na pierwszy skład, bowiem zmiennicy w weekend trochę zawiedli. Celtic dziś przyjeżdża na Camp Nou nie z myślą bronienia się, tylko sprawienia niespodzianki w postaci wygranej bądź remisu. Bo skoro ekipie Alaves udało się ugrać punkty, to czemu nie miała by to zrobić ekipa z Glasgow. Zespół Brendana Rodgersa w ostatnich spotkaniach ligowych spisuje się naprawdę przyzwoicie. Weekend rozbili w derbach Rangersów 5:1!. Dziś przyjeżdżają do jaskini lwa jak ja to mówię. Jednak gdy w tej jaskini zagra się na swoim poziomie, to nie jest tak wcale strasznie. Spodziewam się otwartego spotkania, że Celtic nie będzie grał tylko z kontry i szukał tutaj swoich okazji, lecz postawi się Barcelonie, a to tylko sprawi, że mecz będzie jeszcze lepszy, dlatego też idę tu w stronę goli.
Pozostałe Typy z Betsson:
obie drużyny strzelą gola - TAK, Kurs: 2.28 Wynik: 7:0 ⛔ rzut karny to jeszcze nie gol.
Liczba bramek 1-połowa powyżej 1.5 Kurs: 1.68 Wynik: 2:0 ✅
Barcelona Handicap (0:2) Kurs: 1.60 Wynik: 7:0
✅

Otrzymane punkty reputacji: +4
lelek65 101

lelek65

Użytkownik
... W kadrze nie znalazło się miejsce dla Emanuela Giaccheriniego, Ivana Strinica oraz Roberto Insigne. Zawodnicy Ci jeszcze w tym sezonie nie pojawili się na boisku.
Insigne grał we wszystkich 3 dotychczasowych meczach Seria A. Z resztą się zgadzam i skrzydła Napoli powinny zrobić różncę.

Man City -1 @1.95 (Sportingbet)

Ze wszystkich dzisiejszych &quot;murowanych faworytów&quot; kurs na taką linię handi jest tutaj najbardziej zachęcający. Myślę, że o dyspozycji Man City nie trzeba chyba pisać zbyt wiele. Jeżeli chodzi o Borussie w Bundeslidze jest to drużyna własnego boiska. Na wyjazdach potrafią seryjnie gładko przegrywać nawet z rywalami o niższym piłkarsko potencjale. W LM w zeszłym sezonie wyjazdowe porażki właśnie z City 2-4 oraz Sevillą 0-3. Ugrali natomiast remis z Juve 0-0. W tym meczu nie daję im jednak żadnych szans i iczę na pewną wygraną gospodarzy.

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
Bayern - FK Rostov
Co tutaj dużo mówić zdecydowanym faworytem tego spotkania są gospodarze, którzy nie powinni mieć tutaj tak naprawdę żadnych problemów z zanotowaniem zwycięstwa. Bawarczycy myśląc o pewnym awansie do kolejnej rundy takie spotkanie muszą wygrywać, a w szczególności na własnym obiekcie. Potencjał, możliwości ku temu na pewno mają muszą tylko potwierdzić to na boisku. Z całym szacunkiem do piłkarzy drużyny przejezdnych, ale to właśnie Bayern na każdej pozycji ma znacznie lepszych piłkarzy pod każdym względem. Można być pewnym, ze podopieczni Carlo od samego początku narzucą swój styl gry, gdzie to będą wymieniać dużą ilość podań, a tym samym zepchną rywala do defensywy. Lewy od początku spisuje się bardzo dobrze, Muller ma na koncie już trzy asysty, Ribery na pewno z Vidalem będą szarpali defensywą gości. Po drugiej stronie Thiago, który również pociągnie grę, zaś na środku Alonso, który dobrze umie rozgrywać piłkę. Obrona Bayernu od początku spisuje się bardzo dobrze, a fakt, ze nie stracili żadnej bramki w czterech meczach najlepiej to pokazuje. Nie można tak naprawdę przyczepić się do żadnego piłkarza, a tutaj powinni zagrać od początku Alaba, Hummels, Martinez oraz Lahm, natomiast w bramce Neuer. Ekipa FK owszem ograła we wcześniejszych rundach Ajax oraz Anderlecht, ale co tutaj dużo mówić to nie są drużyny jak kilka lat temu, gdzie w Europie coś znaczyli. Na pewno gospodarze nie mogą ich tutaj zlekceważyć, ale nie chce mi się wierzyć żadną miarą, żeby podopieczni Daniliantsa byli wstanie stworzyć tutaj sobie akcje bramkowe. Owszem w początku powinni pojawić się Poloz czy też Bukharov, ale według mnie jest to za mało jak na gospodarzy. Patrząc na sytuację kadrową to gospodarze będą musieli poradzić sobie bez kontuzjowanych RObbena, Boatenga, Badstubera oraz COmana, zaś Ivan Daniliants ma do dyspozycji wszystkich swoich piłkarzy. Reasumując, nie chce mi się wierzyć, żeby gospodarze mogliby mieć jakieś problemy z zanotowaniem tutaj zwycięstwa. Stawiam na pewną wygraną gospodarzy, gdzie to nawet nie powinni stracić bramki.
Typ
Brak BTSu @ 1,53 / Unibet

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
W tym spotkaniu idę w kierunku BTS. Zdecydowałem się na taki Typ, ze względu na ostatnie wyniki ligowe obu drużyn jak i ich formę strzelecką. PSG nie wystrzeliło z formą tak jak trzeba, lecz co najważniejsze strzela bramki. W lidze na cztery rozegrane spotkania zaaplikowali swoim rywalom sześć trafień, co daje przynajmniej jedną bramkę na mecz. Dziś zapewne też są w stanie ukuć Arsenal i to kilkakrotnie. Odnośnie gości i ekipy Wengera, to podobnie jest z nimi jak z PSG. W ligowych spotkaniach również na cztery rozegrane spotkania zaaplikowali rywalom osiem goli, co daje dwa trafienia na mecz!. W obecnej formie, to gości stawiał bym tu jako faworytów tego spotkania, lecz mnie interesują gola, a w takim spotkaniu te gole muszą paść.
Hej. Dosyć ciekawy typ wybrałeś. Jednak osobiście odnoszę inne wrażenie. A mianowicie na chwilę obecną Arsenal jest dla mnie lepszym zespołem. I po części te kursy to trochę śmiech na sali. Warto jest zobaczyć z kim PSG wygrało w lidze Metz i Bastia, później baty od Monaco i remis dosyć pechowy, ale pechowy z St. Estienne. Gdzie to mieli spore problemy ze strzeleniem bramki i to na własnym obiekcie. Arsenal z drugiej strony wygrane dwa ostatnie mecze, dobry całkiem mecz z The Reds, przegrany 3-4, ale Kanonierzy tam walczyli, w dodatku mieli poważne bramki kadrowe. W grze już jest chociażby Kościelny, który na pewno jest filarem defensywy. W ofensywie Arsneal również jest mocniejszy, PSG widać gołym okiem straciło bardzo dużo na odejściu Zlatana. Owszem są jeszcze Cavani czy Di Maria, którzy umieją powalczyć, ale na siłową grę Arsenalu mogą mieć spore problemy.
Mimo wszystko, życzę trafienia ????

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
W związku z PSG chciało by się powiedzieć - Gzie jesteś AkaShakal ? Tutaj tak jadą po PSG, a Ty gdzieś od 4 lat w kółko typujesz PSG na zwycięzcę LM. To tak pół żartem, pół serio. A na serio to powiem wam tylko jedno: od 4 lat nie przejechałem się na nikim tak bardzo jak na zespołach angielskich w LM i to w zasadzie było bez różnicy kto ich trenował, w jakiej byli w formie, co pisali ludzie tutaj i jak typowali. I nauczony tym doświadczeniem nigdy już nie postawię złotówki w stronę jakiejkolwiek angielskiej drużyny. Oczywiście nigdy w sensie potocznym bo może jak za 10 lat wreszcie PL się poprawi to i angielskie kluby będą lepsze.

T 48

t4mtynten

Użytkownik
Dinamo Kijów - Napoli over 2,5 2,1

A więc ja dzisiaj idę w tym kierunku. Obie drużyny praktycznie bez żadnych absencji, więc zagrają pierwszym składem. Napoli bardzo ofensywne strzelają dużo, natomiast dla mnie obrona to ich gorszy punkt, co moim zdaniem Dinamo dzisiaj będzie się starało wykorzystać i ustrzelą jakiegoś gola. Czuję w tym meczu dużo goli, osobiscie taki kurs to dla mnie promocja;)

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom