>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

1 kolejka Ekstraligi - 03.04.2011

Status
Zamknięty.
T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Z dzisiejszych par ekstraligi, trudno znależć mi zdarzenie które było by w miarę, tym bardziej, że to 1 kolejka więc tak naprawdę nie wiem jak zawodnicy będą jeżdzić w drużynach, dlatego spojrzałem na zdarzenia zawodników. Wybrałem trzy i to z jednego spotkania. W Reszowie o godzinie 16:00 miejscowa Marma podejmować będzie głównego chyba pretendenta do tytułu Drużynowych Mistrzostw Polski, czyli drużynę Caelum Stali Gorzów. Spotkanie zapowiada się pasjonująco, ponieważ w jednej i drugiej drużynie zobaczymy gwiazdy. W drużynie gospodarzy zobaczyli „kangura” Jasona Crumpa, natomiast w drużynie gości trzy krotnego Indywidualnego Mistrza Świata, Nickiego Pedersena oraz aktualnego Mistrza Świata, Tomka Golloba. To właśnie Ci trzej wyżej wymienini zawodnicy moim zdaniem będą głównymi aktorami dzisiejszego spektaklu, dlatego linie które wystawiły firmy bukmacherskie na ich zdobycze punktowe są dla mnie jak najbardziej do przyjęcia, tym bardziej, że Tomek i Crump startują z juniorami w parze a Nicki zna bardzo dobrze Rzeszowski owal.. Podsumowując, gram we wszystkich trzech przypadkach overy.
Jason Crump over 11 punktów 2,00 [Bet365] ✅
Tomasz Gollob over 11 punktów 1,83 [Bet365] ⛔
Nicki Pedersen over 11,5 punktów 1,72 [Tobet] ⛔
edit // Teraz przeglądając temat, widzę dopiero, ze w dwóch zdarzeniach zgadzam się z Vertim ;). Ogólnie, jak wejdą 2 z 3 zdarzeń, będę zadowolony ;). - Torre.
Brawo, Brawo, Brawo Nicki i Tomek! Mimo, ze jestem wielkim fanem Tomka, to jednak to co dziś pokazał w komplecie z Nickim to wielka kpina ! ????

T 13

txc

Użytkownik
@pierzakrys
Jezeli Tarnow nie zrobi kuku to kieszonka bedzie pelna ???? Nie wiem skad biora sie optymisci co do wystepu Rzeszowian. Tam bez dwoch zdan bedzie wiecej niz 40:50, a handi jak widze mozna dorwac w granicach 6-8 wiec promocja niezla.

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Ode mnie dwa i tylko dwa typy na tę kolejkę, po co grać więcej jak można ograbić Tobet na dobrą kasę ????
Holder - Miedziński(-0.5) 2,0 ✅ ✅ ✅
oczywiście typ na Miedziaka, forma w sparingach bardzo dobra to Miedziak powinien być dziś najlepszym zawodnikiem gości no i występ z zeszłego sezonu obu zawodników pokazuje jak komu pasuje zielonogórski owal
Gollob - Pedersen(+1) 2,0 ✅ ✅ ✅
jak Verti wspomniał kilka postów wyżej Nicki zna rzeszowski tor jak własną kieszeń i bardzo mu on odpowiada. Tomka miałem okazję kilka razy oglądać na żywo w Rzeszowie i bardzo róznie to wyglądało, dlatego też +1 na Nickiego i kurs sprawiają, że trzeba zagrać i to grubo ????

Dziękuję

robson_26 612

robson_26

Forum VIP
Crump - over 11 @ 2
Bet365
Ktoś w Rzeszowie punktować musi. Rudy ma dość łatwe pary ze strony swojej ekipy. Być może pojedzie sześć razy. Liczę na to, że po treningach na Podkarpaciu będzie dobrze spasowany i nawet w niektórych występach poradzi sobie z N. Pedersenem czy Gollobem. Można podeprzeć się grając, że będzie miał równo 11 i wtedy zwrot stawki dla nas. Lepsze to niż over 11,5.

thome 0

thome

Użytkownik
W sumie wszystko już zostało napisane, ja osobiście jestem z Tarnowa i nie wyobrażam sobie innego wyniki niż wygrana Jaskółek we Wrocławiu patrząc na forma w sparingach. Wielka niewiadoma jak pojedzie Lindgren Anglia Szwecja okej, Polska jak było każdy wie mam nadzieję że w tym sezonie będzie inaczej ???? . Madsen nie jedzie bo nie ma sprzętu wszystko na sparingach poszło ... :/. Za niego jedzie Bjarne, Seba poobijany po upadku w jakiej formie będzie nie wiadomo, dlatego to jedyny typ którego się dziś obawiam . Także do boju Jaskółki ! ????

radula 5,4K

radula

Użytkownik
To Wrocław pojechał z Tarnowem i to ostro 59:31. Nie chciało mi się wierzyć aby po stracie Crumpa mogli coś zdziałać a tu jednak miła niespodzianka.Bjerre 14pkt w to też nie wierzyłem a Maciek Janowski 10pkt w 4 startach to do przewidzenia.
Teraz postanowiłem zagrać zakład:
Chris Holder +0.5 1,72
Adrian Miedziński -0.5 2,00 zakład z Tobet ✅
Według mnie w tej parze lepiej pojedzie Miedziński który naprawdę jak tylko ma spasowany motor to jeździ bardzo dobrze i w nim upatruje dzisiaj lidera Toruńskiego zespołu. Kurs bardzo dobry dlatego warto zagrać.

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
To Wrocław pojechał z Tarnowem i to ostro 59:31. Nie chciało mi się wierzyć aby po stracie Crumpa mogli coś zdziałać a tu jednak miła niespodzianka.Bjerre 14pkt w to też nie wierzyłem a Maciek Janowski 10pkt w 4 startach to do przewidzenia.
Teraz postanowiłem zagrać zakład:
Chris Holder +0.5 1,72
Adrian Miedziński -0.5 2,00 zakład z Tobet
Według mnie w tej parze lepiej pojedzie Miedziński który naprawdę jak tylko ma spasowany motor to jeździ bardzo dobrze i w nim upatruje dzisiaj lidera Toruńskiego zespołu. Kurs bardzo dobry dlatego warto zagrać.
A nie mówiłem RADULA że Wrocław dobrze się prezentował w treningach przed sezonowych i nie da się obić z Tarnowem?Wynik mógł być jeszcze wyższy gdyby nie upadek Jędrzejaka na drugiej pozycji będąc nieatakowanym oraz defekt Andersona na drugiej pozycji w 14 biegu ????
Szkoda że z rana nie było kursów na mecze.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom