Z dzisiejszych par ekstraligi, trudno znależć mi zdarzenie które było by w miarę, tym bardziej, że to 1 kolejka więc tak naprawdę nie wiem jak zawodnicy będą jeżdzić w drużynach, dlatego spojrzałem na zdarzenia zawodników. Wybrałem trzy i to z jednego spotkania. W Reszowie o godzinie 16:00 miejscowa Marma podejmować będzie głównego chyba pretendenta do tytułu Drużynowych Mistrzostw Polski, czyli drużynę Caelum Stali Gorzów. Spotkanie zapowiada się pasjonująco, ponieważ w jednej i drugiej drużynie zobaczymy gwiazdy. W drużynie gospodarzy zobaczyli „kangura” Jasona Crumpa, natomiast w drużynie gości trzy krotnego Indywidualnego Mistrza Świata, Nickiego Pedersena oraz aktualnego Mistrza Świata, Tomka Golloba. To właśnie Ci trzej wyżej wymienini zawodnicy moim zdaniem będą głównymi aktorami dzisiejszego spektaklu, dlatego linie które wystawiły firmy bukmacherskie na ich zdobycze punktowe są dla mnie jak najbardziej do przyjęcia, tym bardziej, że Tomek i Crump startują z juniorami w parze a Nicki zna bardzo dobrze Rzeszowski owal.. Podsumowując, gram we wszystkich trzech przypadkach overy.
Jason Crump over 11 punktów 2,00 [Bet365]
Tomasz Gollob over 11 punktów 1,83 [Bet365]
Nicki Pedersen over 11,5 punktów 1,72 [Tobet]
edit // Teraz przeglądając temat, widzę dopiero, ze w dwóch zdarzeniach zgadzam się z Vertim . Ogólnie, jak wejdą 2 z 3 zdarzeń, będę zadowolony . - Torre.
Brawo, Brawo, Brawo Nicki i Tomek! Mimo, ze jestem wielkim fanem Tomka, to jednak to co dziś pokazał w komplecie z Nickim to wielka kpina ! ????
Jason Crump over 11 punktów 2,00 [Bet365]
Tomasz Gollob over 11 punktów 1,83 [Bet365]
Nicki Pedersen over 11,5 punktów 1,72 [Tobet]
edit // Teraz przeglądając temat, widzę dopiero, ze w dwóch zdarzeniach zgadzam się z Vertim . Ogólnie, jak wejdą 2 z 3 zdarzeń, będę zadowolony . - Torre.
Brawo, Brawo, Brawo Nicki i Tomek! Mimo, ze jestem wielkim fanem Tomka, to jednak to co dziś pokazał w komplecie z Nickim to wielka kpina ! ????