pokerface
Użytkownik
Pewnie że tak.Tęskniliście? (...)
Od czasu pojawienia się kursów miałem jeden typ, czysty win Pasów i to nie tylko dlatego że kibicuje Cracovii. Korona mocno osłabiona, problemy finansowe a co się z tym wiązało odejście podstawowych piłkarzy. Ostatnia runda tragiczna z drużyny walczącej o mistrza/puchary Korona w pewnej chwili musiała martwić się o utrzymanie. Pasy odwrotnie, runda wiosenna dała utrzymanie, szczególnie na własnym terenie Pasy były groźne, teraz doszedł jeszcze Andrzej, strzelec jakiego brakowało, jest Żyro który powinien godnie zastąpić Mierzejewskiego. Kurs 2.05 jak najbardziej do grania. Lecz myślę, (szczególnie po meczu z Ruchem) że w tej chwili równie dobrym, a nawet pewniejszym typem wydaje mi się over 2,5 po kursie 2,20. Korona pokazała w sparingach że bez Niedzielana także potrafi strzelać, Cracovia w meczu w Ruchem utwierdziła mnie w przekonaniu że obrona w tym sezonie będzie dalej tragiczna. Chodź mam wielką nadzieje że to tylko jednorazowy wyskok. Ruch mógł spokojnie w meczu na Kałuży strzelić 5 lub więcej goli, na prawdę nie wiem co się działo ????
Cracovia Krakow - Korona Kielce
Pasy win 2.05
Over 2,5 / 2.20
bet-at-home