Will Jerome D'Ambrosio (BEL/Virgin) be classified in the final race rankings?
Nie 1.95 90% bwin
Czy debiutant w słabym bolidzie da radę dojechać do mety trudnego wyścigu ? Osobiście myślę że nie. Jeśli nie zwiedzie kierowca, to zawieść może bolid. Bądźmy szczerzy Virgin nie należy do najstabilniejszych konstrukcji, z racji, że to początek sezonu to i bolid dopracowany raczej nie jest.
Will Pastor Maldonado (VEN/Williams) be classified in the final race rankings?
Nie 2.2 90% bwin
Kolejny z 4 debiutantów. Nie wydaje mi się, aby i on dojechał do mety.
Wenezuelczyk startuje z końcówki stawki, gdzie przy starcie jest zawsze duże zamieszanie, więc wszystko możliwe, że dość szybko może zakończyć ściganie w swoim debiutanckim wyścigu.
Will Paul di Resta (GBR/Force India) be classified in the final race rankings?
Nie 2.20 90% bwin
Podobnie jak powyższe typy, jakoś nie widzi mi się di Resta na mecie wyścigu. Wyścig jest bardzo trudny, co pokazuje ilość kierowców, którzy ukończyli poprzednie edycje australijskiego
GP.
Head-to-Head Alonso/Button:
Button 1.7 90% bwin
Alonso sam przyznał, że ich tempo nie jest takie jak powinno. McLareny jak widać prezentują się dobrze. Button upatrywany jest jako jeden z pretendentów do zajęcia miejsca na podium, co jest zasługą jego "bardzo delikatnej jazdy" oszczędzającej opony. Nie sądzę, aby Alonso był w stanie wyprzedzić Buttona, tym bardziej, że Ferrari tu nie błyszczy.
Ile bolidów Williams zostanie sklasyfikowanych?
Żaden 10.50 50% bwin
Po takim kursie warto spróbować. Ryzyk fizyk, może wejdzie
Skoro Pastora stawiam w gronie kierowców do odpadnięcia, to może i Rubens "wykręci" jakiś numer.
Ile samochodów teamu Virgin Racing zostanie sklasyfikowanych w końcowej klasyfikacji?
Żaden 3.25 75% bwin
Virgin nie jest najmocniejszym teamem, ich konstrukcja nie jest powalająca, więc i mało prawdopodobne by oba ich bolidy dojechały do mety.