Rzeczywiście postawa Mistrza Świata robi wrażenie...Red Bull bez systemu KERS :!: Masakra jak Vettel odjechał
Buki nie będą zmieniały sposobu rozliczenia zakładów z Lewisem - bez obaw.Jak ktoś ma zakład na Hamiltona i wygrany, to proszę się nie cieszyć. Hamilton może zostać zdyskwalifikowany za tą podłogę
Myślę że ta przerwa robi swoje ????Heidfeld jak zawsze pokazuje, że daleko mu do najlepszych. Niemiec pewnego poziomu nigdy nie przeskoczył i raczej do końca kariery tego nie zrobi ????
Formuła 1 - Zakończy w najlepszej 6 : Jenson Button 1.61 Bet365 95%
Czy Mark Webber (AUS/Red Bull) znajdzie się w top 3?: Tak 1.60 Bwin 96%
Head-to-Head Vettel/Webber : Webber 2.55 60% Bwin Australia - Grand Prix Qualificação - Nico Rosberg vs Michael Schumacher : Nico Rosberg 2.0 90% Bet365
Will Jerome D'Ambrosio (BEL/Virgin) be classified in the final race rankings? Nie 1.95 90% Bwin
Will Pastor Maldonado (VEN/Williams) be classified in the final race rankings? Nie 2.2 90% Bwin
Will Paul di Resta (GBR/Force India) be classified in the final race rankings? Nie 2.20 90% Bwin
Head-to-Head Alonso/Button: Button 1.7 90% Bwin
Ile bolidów Williams zostanie sklasyfikowanych? Żaden 10.50 50% Bwin
Ile samochodów teamu Virgin Racing zostanie sklasyfikowanych w końcowej klasyfikacji? Żaden 3.25 75% Bwin
Australia - Grand Prix - Sebastian Vettel vs Mark Webber: Webber 3.5 Bet365
Australia - Grand Prix - Lewis Hamilton vs Jenson Button: Button 2.75 Bet365
Przerwa na pewno wpływa na postawę ale Nick nigdy nie był dla mnie wielkim talentem.Myślę że ta przerwa robi swoje ????
Sądze że ten talent z wczesnych lat w Sauberze ( Petronas ) jeszcze mu został i moze w Europie zacznie lepiej jezdzić ????
Both Saubers excluded from results
za: http://adamcooperf1.com/2011/03/27/both-saubers-excluded-from-results/
Sergio Perez and Kamui Kobayashi disqualified from the Australian GP. More details soon
za: http://twitter.com/NobleF1/status/51958937343373312
E: FIA stwierdziła, że część tylnego skrzydła Saubera była w istocie mniejsza o 100 mm wymaganej długości.
Także informacja na 100% pewna
Kubica chyba znalazł następce na ten sezon.
Obydwoje swoje pierwsze wyścigi kończyli na P7, obydwoje startowali w bolidach Saubera, obydwa bolidy miały numer 17, no i obydwóch zdyskwalifikowali.
Zapewne będą dopuszczać, gdyż w wyjątkowych przypadkach możliwe jest dopuszczenie kierowcy do wyścigu... Podobnie pewnie będzie np. gdy podczas Q1 zacznie padać i ktoś nie wyrobi >107%Mam pytanie co do zasady 107%, co bedzie gdy w przypadku gdy w Q1 jeszcze nie bedąc sklasyfikowanych rozwali bolid?
Szkoda Pereza, w sumie tak jak Robert w debiucie zdobyl punkty, ale dsq ;p
Co do wyscigu, to walczylem przez polowe zeby nie zasnac jak lezalem hehe, bo malo spalem i jeszcze zegarek mnie oszukal bo ustawilem go godzine wczesniej zeby wstac na wyscig, a on sam czas zmienil i wstalem przed :/ Fajnie ze Pietrow wkoncu dobry wynik osiagnal !
Mam pytanie co do zasady 107%, co bedzie gdy w przypadku gdy w Q1 jeszcze nie bedac sklasyfikowanych rozwali bolid?
Dokładnie tak jak pisze Obserwator.Zapewne będą dopuszczać, gdyż w wyjątkowych przypadkach możliwe jest dopuszczenie kierowcy do wyścigu... Podobnie pewnie będzie np. gdy podczas Q1 zacznie padać i ktoś nie wyrobi >107%
Tragiczny zespół, który na dodatek się rozbija?no to nie lepiej zeby HRT sprobowalo tego jak nie beda rady dawac normlanie jezdzic ? ????
Tego, tzn. czego ? Wywoływać deszcz ?:grin: No do Afryki po szamana i niech czarują, a i lepiej dla nas by było, bo ciekawiej :grin:no to nie lepiej zeby HRT sprobowalo tego
Jaki buk takie zasady.Betsafe-Zgodnie z informacja otrzymana od naszego dzialu bukmacherskiego, zdarzenia dotyczace kierowców Sauber'a zostana anulowane i rozliczone po kursie 1,0..smiech na sali
Co Ci dała taka debilna odpowiedź?wolalbys przegrac?