pawelekdabelek
Użytkownik
Fenerbache według mnie także odpadnie. Spekulował bym jeszcze co do pary Olympiakos-Chelsea bo tu też wszystko może się zdarzyć.
Masz racje moj blad nien wiem co sie stalo ze napisalem lewa , ale to moj blad .. sorry.:-DChyba prawa ? ????
Według mnie w parze Milanu z Arsenalem wszystko jest możliwe, ale coś czuje ze jednak to Włosi awansują. Arsenal już dawno nie miał tak dobrego sezonu, ale myślę że zadecyduje doświadczenie Milanu. Szalenie ważny pierwszy mecz. Jednak mimo wszystko trzymam kciuki za kanonierów.
Jesli znowu pokaza Celtic to sie wqr*** strasznie. Zawsze TVP pokazuje tylko ten Celtic, juz mi nie dobrze od tego. To samo Barce ... na zmiane Barce i Celtic. Jak byl mecz kolejki Arsenal - Sevilla to oni woleli pokazac Barca - Lyon! Teraz jak bedzie szlagier jakich malo, decydujacy o tym czy obronca tytulu przejdzie dalej, to pewnie pokaza mecz Celtic - Barca. W glowie sie to poprostu nie miesci!ja wam tylko moge powiedziec ze mecz celtic-barcelona na milion procent pokaze tvp 2 .nie wiem dlaczego ale tvp najczesciej wybiera mecze barcelony(na onecie pisali ze to dlatego ze szpakowski kibicuje dla barcy)ale mozemy liczyc na to ze rewanzowy mecz tvp pokaze nam milan - arsenal .a wracajac do meczu celticu to celtic ma jakies szanse napewno bedzie ciekawy mecz,zeby tak jeszcze zurawski zagrał...
Telewizja N i problem z głowy ... Heh ... a tak na serio to TVP nie ma nosa do doboru spotkań ... Co coś wybiorą to albo wieje nudą albo widowisko jest jednostronne ... Na innych boiskach zawsze dzieje się coś ciekawszego ... Cóż zawsze pozostaje opcja oglądania meczyków przez internet ...Jesli znowu pokaza Celtic to sie wqr*** strasznie. Zawsze TVP pokazuje tylko ten Celtic, juz mi nie dobrze od tego. To samo Barce ... na zmiane Barce i Celtic. Jak byl mecz kolejki Arsenal - Sevilla to oni woleli pokazac Barca - Lyon! Teraz jak bedzie szlagier jakich malo, decydujacy o tym czy obronca tytulu przejdzie dalej, to pewnie pokaza mecz Celtic - Barca. W glowie sie to poprostu nie miesci!
sevilla ogra fenerbahce z handcapem fenerbahce niby jest naładowane gwiazdami ale to stare gwiazdy które po malutku gasną a sevilla gra finezyjnie wiec bedzie chciała przytrzeć im nosa w pierwszym meczuCeltic Glasgow - FC Barcelona
Olympique Lyon - Manchester United
Schalke 04 - FC Porto
Liverpool FC - Inter Mediolan
AS Roma - Real Madryt
Arsenal Londyn - AC Milan
Olympiakos Pireus - Chelsea Londyn
Fenerbahce Stambuł - FC Sevilla