G
0
gubernator_nh
Gość
Przereklamowana Atalanta sztycha nie robi. 63 minuta
Kurs mały, ale nic w tym dziwnego. Atletico musi coś strzelić. Suarez dobrze zna boiska Premier League, lecz jego statystyki w spotkaniach wyjazdowych Ligi Mistrzów są bardzo kiepskie.Atletico strzeli @1.47 ?
Zastanawiam się coraz bardziej nad tym typem. Im bliżej do spotkania tym bardziej się skłaniam ku temu.
Atletico ma czym straszyć z przodu. Mają niekorzystny wynik, muszą gonić. Nie zdziwiłbym się gdyby skończyło się w ich stylu czyli 1-0 i dogrywka, chociaż Chelsea w lidze angielskiej od 4 spotkań nie straciło gola, a grali z MU, Liverpoolem. Liczyłem na wyższy kurs.
Rzucam bardziej hasło co o tym sądzicie szanowni eksperci ?
Obyś dzisiaj nie musiał niedowiarkom udowadniać, że pograłeś taki kuponPoszło za Tysiaka. Czutka + analiza. Atletico strzeli @1.47
Obyś dzisiaj nie musiał niedowiarkom udowadniać, że pograłeś taki kupon
to nie do mnie pytanie. Wczoraj Gubernator dał typ na awans Realu za 1000 zł i ktoś na forum mu nie wierzyła czy 1000 pln w obecnych czasach to jakas niewyobrazalna suma?
betclic, tak 1.50co to za bukmacher i czy tam jest plus 50 procent przy takim ako?
betclick podobno, ale jeszcze w Fortunie miał też. Rozbił bank, myślę, że się odegrał to co przepitolił przez lata gry i plus mu został sporyco to za bukmacher i czy tam jest plus 50 procent przy takim ako?