Bayern - Salzburg 7:1 (6-2 RR)
powyżej 11,5 RR, @2,43 Unibet
powyżej 12,5 RR, @3,30 Unibet
powyżej 13,5 RR, @4,60 Unibet
Salzburg powyżej 3,5 RR, @2,32 Unibet
Salzburg powyżej 4,5 RR, @3,85 Unibet
Tu podobnie jak w przypadku równoległego meczu idę w rzuty rożne, Bayern nie jest ostatnio w najwyższej formie i myślę, ze będzie się musiał nieźle nagimnastykować aby awansować do kolejnej rundy, w pierwszym spotkaniu w Austrii padł wynik remisowy, ale to Salzburg był bliższy wygranej, odpadniecie Bayernu na tym poziomie Ligi Mistrzów będzie można uznać za mocną niespodziankę. W pierwszym spotkaniu padło 15 cornerów, 10 do 5 dla ekipy Lewego, dzisiaj podobny rozkład w pełni by mnie usatysfakcjonował, linia na RB ustawiona dość nisko, uważam, że stać ich na te 5 rożnych, szczególnie jeżeli to gospodarze wyszliby pierwsi na prowadzenie i to goście musieliby odrabiać stratę, aby powalczyć o awans, który wcale nie jest aż tak nierealny.
Liga Mistrzów
Bayern - Salzburg, Bayern wygra i Lewandowski strzeli, @2,00 Matchday Boost, @2,00
Liverpool - Inter, Inter powyżej 3,5 RR, @1,70
AKO: 3,40 (2,99)
Betfan
W pierwszym meczu grałem na bramki, bo miało być hokejowo, skończyło się 1:1, za to rożnych nabili 15, od tamtej pory Bayern pod forma, więc liczyłem na męczarnie i masowe nabicie rożnych zanim coś strzelą lub nawet będą gobnić wynik zważywszy po tym co pokazał RB u siebie, jednak wczoraj dosłownie zmietli Salzburg, po 20 minutach było po zawodach, czarny wtorek w moim wykonaniu