Ta obrona Bayernu, mam na myśli Sule i Upamecano, to jakaś parodia, Sule to poziom drugiej bundesligi, nie wiem co on jeszcze robi w Bayernie, ale chyba po sezonie odejdzie, porusza się jak żółw, ma ewidentną nadwagę, nie raz już brał udział w tym sezonie, przy straconych bramkach Bayernu, Upamecano, też nie wiele lepszy grajek, Bayern wiele sobie po nim obiecywał, a mam wrażenie, że poziomem zbliżył sie do Sule, taki klub jak Bayern, który celuje w końcowy triumf nie może mieć tak słabej obrony, dlatego w meczu z Salzburgiem trzeba iść w bramki, może w pierwszym meczu ich nie było wiele , ale w drugim już powinno być bez kalkulacji,Bayern- Salzburg
Dajecie jakieś szanse gościom? Ja uważam, że bardzo dobrze się zaprezentowali i wcale nie są na straconej pozycji. Wiadomo będzie bardzo ciężko, ale myślę, że taki Bayern jest do przejścia
Post automatycznie złączony:
Juventus - Villareal
Tutaj nagle w Turynie zrobił się szpital, a goście nie są drużyną do bicia. Ekipa Emeryiego jest naprawdę solidna. Real, United, Atalanta, wszystkie te ekipy męczyły się z Villarealem. Uważam, że stać ich na zagranie bardzo dobrego meczu i wyeliminowanie Juventusu.
Süle już dawno potwierdzony w Borussii Dortmund po zakończeniu tego sezonuTa obrona Bayernu, mam na myśli Sule i Upamecano, to jakaś parodia, Sule to poziom drugiej bundesligi, nie wiem co on jeszcze robi w Bayernie, ale chyba po sezonie odejdzie, porusza się jak żółw, ma ewidentną nadwagę, nie raz już brał udział w tym sezonie, przy straconych bramkach Bayernu, Upamecano, też nie wiele lepszy grajek, Bayern wiele sobie po nim obiecywał, a mam wrażenie, że poziomem zbliżył sie do Sule, taki klub jak Bayern, który celuje w końcowy triumf nie może mieć tak słabej obrony, dlatego w meczu z Salzburgiem trzeba iść w bramki, może w pierwszym meczu ich nie było wiele , ale w drugim już powinno być bez kalkulacji,
Typy:
Obie drużyny strzelą (BTS) : Tak @ 1,77
Over 2.5 gola @ 1,33
Over 9.5 rożnych w meczu: @ 1,53
1 Drużyna over 6.5 rożnych: @ 1,51
Bukmacher: Fortuna
Jakim remisem ? Psg wygralo 1-0potrafili zdecydowanie zdominować Królewskich i tylko wyjątkowo niekorzystny dla nich splot okoliczności spowodował, że mecz zakończył się remisem.
Nie wiem czemu miałem cały czas w głowie remis - no, ale powinni wygrać znacznie więcejJakim remisem ? Psg wygralo 1-0