I bety na tą kolejkę:
Leicester City - FC Sevilla
(BTS) + AS Monaco - Manchester City
(BTS) + Atletico Madryt - Bayer Leverkusen
(pow. 0,5 goli) kurs: 2,14 buk:
forBet
1. Leicester może wygrywając jedną bramką zapewnić sobie awans do 1/4. Na pewno więc otworzy się żeby strzelić. Sevilla także nie powinna się tylko bronić bo przewaga 1 bramki to żadna przewaga więc myślę, że w przeciwieństwie do PSG zagra ofensywnie. Tak czy inaczej liczę na tyle samo lub więcej bramek niż było w 1 meczu. Obydwie ekipy maja większy potencjał w ofensywie niż defensywie.
2. Monaco ma trudniejszą sytuację niż Leicester bo musi wygrać co najmniej 2:0 aby awansować. To może spowodować otwarty mecz. Tak więc overy jak najbardziej powinny wejść. Ponieważ City zadowala nawet remis myślę, że będzie bardziej chciało kontrolować wynik niż jakoś koniecznie strzelić. Może to być dla nich dość trudne spotkanie i być może Monako nawet awansuje. Ja daje "bezpieczne" 1x
3. Juventus to klasowa drużyna. Oczywiście może nawet przegrać 1:0 lub 2:0 i nadal będzie szansa na awans, ale nie sądzę aby Porto było do tego zdolne. Może być remis lub wygrana Juventusu
4. Atletico vs Leverkusen - abym skorzystał w
forBet z promocji dotyczącej gry bez podatku musiałem coś dorzucić aby były 3 zdarzenia i nic lepszego niż over 0,5 goli nie przyszło mi do głowy :smile:
Jeszcze taki bet: Leicester City - FC Sevilla
(x) + AS Monaco - Manchester City (
pow. 0,5 goli) +
Juventus Turyn (DNB) - FC Porto kurs: 4,25 buk:
forBet
Oczywiście tutaj głównym betem do pogrania po ok 3,45 jest remis w Leicester. Sevilla ostatnio dość często remisuje. Taki wynik pozwoli awansować Sevilli, a Leicester wyjść z twarzą. Myślę, że będzie 1:1 lub 2:2.
(Sevilla strzeli) + AS Monaco - Manchester City (
BTS) +
Juventus Turyn (DNB) - FC Porto kurs: 2,06 buk: Totolotek
(BTS) + AS Monaco - Manchester City (
Monaco strzeli) +
Juventus Turyn (DNB) - FC Porto kurs: 2,29 buk: Totolotek