Na moje to Hiszpania odpuściła z Japonią i przegrała specjalnie by właśnie na Chorwatów nie trafić. Nie było gwarancji że Niemcy nie przegrają specjalnie pod koniec.Japonia - Chorwacja
podwójna szansa remis @ 1.67
Fortuna
Chorwacja z meczu na mecz wygląda coraz lepiej. Wydawało się, że drużyna prowadzona przez kapitana Modrića, nie wyjdzie nawet z grupy, ale szybko wyciągnęli wnioski po meczu z Maroko, odprawiając później z kwitkiem Kanadę i Belgię. Teraz przyjdzie im się zmierzyć z nieobliczalnym zespołem Japonii, którzy to wygrali z Niemcami 2:1 oraz Hiszpania 2:1. Mimo wszystko uważam, ze Hiszpanie odpuścili ten mecz żeby pozbyć się z turnieju Niemców, takie jest moje zdanie.
Proponuje na to spotkanie podwójną szanse na remis. Myślę, że może to być z pierwszych meczów gdzie zobaczymy dogrywkę w 1/8 finału. Na przeciwko siebie stają ekipy, które prezentują podobny poziom. Chorwacja w grupie dwa bezbramkowe remisy. Japonia miała grupę o wiele trudniejszą ale sobie poradzili. Wielu by chciało żeby ten sen dla nich trwał wiecznie, ale jak będzie to przekonamy się jutro.
Japonia wygrala z Niemcami, a nie zremisowałaDyscyplina: Piłka Nożna - Katar MŚ
Godzina: 16:00
Spotkanie: Chorwacja - Japonia
Typ: Chorwacja wygra i więcej RR Japonia
Kurs: 5,64
Bukmacher: betclic
Analiza:
Jak dla mnie to spotkanie wygra drużyna bardziej wyrachowana czyli drużyna Chorwacji, która w swoich szeregach ma dużo bardziej doświadczonych zawodników. Tak naprawdę według mnie Japonia jest mocno przehajpowana. W meczu z Niemcami do 60 minuty zostali gnieceni i nie dawali argumentu żeby to spotkanie zremisować, jakimś cudem zremisowali. Później przyszło im się mierzyć z Kostaryka, która w mojej opinii była najsłabszą drużyną w tym turnieju, polegli. Kolejne spotkanie, to mecz z Hiszpania, wiadomo w jakich okolicznościach ten mecz się odbył, Hiszpanom po prostu pasowało, to drugie miejsce. Dziś Chorwacja pokaże im miejsce w szeregu wygrywając spotkanie. Dokładam RR w kierunku Japonii, gdyż Azjaci nastawieni na kontrę w swoich meczach robią bardzo dużo RR, wyjątek z Hiszpanami gdzie nie zdobyli żadnego, a tak to z Kostaryką 5, Niemcami 6.