levy42
Użytkownik
dziś rano tzn około 10,cały czas jest taki kurs w Bet365 więc nie wiem czemu to pytanie
dziś rano tzn około 10,cały czas jest taki kurs w Bet365 więc nie wiem czemu to pytanie
Rozumiem, że teraz każdy będzie szukał argumentów aby udowodnić swoją opinie - co i tak dzisiaj zweryfikuje boisko.szukanie niespodzianki i wysokiego kursu na siłę. idąc tym tokiem rozumowania jutro nic innego tylko masowo i za duże pieniądze grać na apoel bo "w 1/4 champions league niczego nie można być pewnym, piłka nożna to taka piękna gra gdzie niespodzianki się przecież zdarzają". zachowując odpowiednie proporcje - milan klubem wielkim jest ale na dzień dzisiejszy bez argumentów.
edyta:Występ rozgrywającego, Xaviego Hernandeza w meczu z Milanem stanął pod wielkim znakiem zapytania.
Doświadczony Hiszpan nie wziął udziału w ostatnim treningu swojej drużyny przed meczem z Milanem. Piłkarz uskarża się na ból łydki i dopiero po konsultacjach lekarskich będzie można stwierdzić jakie są jego szanse na grę. Decyzja o jego występie ma zapaść przed samym spotkaniem.
- Xavi ma od kilku dni problemy z łydką, więc uznaliśmy, że nie ma sensu ryzykować i dodatkowo forsować jego nogi- zdradził Guardiola. - Po badaniach okaże się czy będzie mógł zagrać z Milanem - dodał szkoleniowiec Barcelony.
sorki za wstępne wprowadzenie w błądPomocnik Barcelony Xavi odbył dzisiaj pełny trening z drużyną i jest gotowy na starcie z Milanem w rewanżowym meczu ćwierćfinału Ligi Mistrzów.
napisałem, że to spotkanie do oglądania a nie do grania i podałem swoje luźne typy. wydają mi się interesujące, kursy zachęcające i moim zdaniem pewniejsze od wspomnianego przez Ciebie grania na milan. zgodzę się z tym, że kurs na barcelonę za niski, ale do tego można się było przyzwyczaić i takiego kursu raczej należało się spodziewać.Ot taki paradoks mówisz o szukaniu wielkiego kursu na siłe ... rzeczewiście gra na wspomniany przez Ciebie Apoel to było by takie zachowanie, nie wpominając Twoich typów, szanuje je i daj boże by udało Ci się je upolować, ale także moge powiedzieć, że na siłę próbujesz pocelować duży kurs.
"kolego" tym argumentem mają być ww. przez Ciebie spotkania? albo ew. spotkania z poprzednich sezonów? no super. sam zresztą przyznajesz, że przytaczanie tych spotkań nie ma sensu. słusznie zresztą. bo idąc tym tropem milan nie ma kompletnie żadnych argumentów. w tym sezonie ligi mistrzów nie odnieśli zwycięstwa, trzy razy zremisowali i polegli na emirates. zremisowali na wyjeździe z bate i pilznem. więc są aż tak słabi? ale zremisowali również na camp nou, czy to znaczy, że są tak mocni? bez sensu. kto oglądał mecz na san siro wie o jakim braku argumentów mówię. skoro byli kompletnie bezradni na własnym stadionie, to raczej nie spodziewam się eksplozji nadzwyczajnej formy.Kolego pisanie o Milanie, że nie ma argumentów ? ehh ... szkoda zbędnych słów ... zespoły rozegrały ze sobą w tym roku w Champions League 3 spotkania:
Barcelona - AC Milan 2:2
AC Milan - Barcelona 2:3
Barcelona - AC Milan 0:0
"na miłość boską" napisałem, że zachowując odpowiednie proporcję.I na miłość boską nie porównuj spotkania Barcelona - Milan do Realu z Apoelem, bo są to dwa zupełnie inne światy.
W takim wypadku jaki podałeś, czyli typ z bwin jest to zakład trzydrogowy, czyli przy wygranej Barcelony dwoma bramkami na zwrot nie masz co liczyć, gdyby Barcelona wygrała np. 2:0 Nie wiem, czy sobie z tego zdajesz sprawę, skoro piszesz o ewentualnym zwrocie.Mecze barcy i milanu to juz klasyk, jesli ktos uwaza, ze milan to ogorki i dostanie 3-4 bramkami to sie moze mocno zdziwic, powiem wiecej, moze troche przesadnie ale uwazam, zs moze w tym meczu dojsc do malej sensacji. Ja stawiam na milan z handi 2:0, w 10 ostatnich spotkaniach tych druzyn ani razu typ ten sie nie spalil, co najwyzej zostal zwrocony zaklad, przy tak zachecajacym kursie mysle, ze to jeden z lepszych typow na dzisiejszy mecz. Stawka niska, ryzyko jednak zawsze jest spore
Barca Handi 2:0
FC Barcelona 2.80 X 4.00 AC Milan 2.00 bwin
Przepraszam Cię drogi "Użytkowniku", że Cie "uraziłem" forum jest to wypowiadania swoich opini a nie do spinania się na drugą osobę.napisałem, że to spotkanie do oglądania a nie do grania i podałem swoje luźne typy. wydają mi się interesujące, kursy zachęcające i moim zdaniem pewniejsze od wspomnianego przez Ciebie grania na milan. zgodzę się z tym, że kurs na barcelonę za niski, ale do tego można się było przyzwyczaić i takiego kursu raczej należało się spodziewać.
"kolego" tym argumentem mają być ww. przez Ciebie spotkania? albo ew. spotkania z poprzednich sezonów? no super. sam zresztą przyznajesz, że przytaczanie tych spotkań nie ma sensu. słusznie zresztą. bo idąc tym tropem milan nie ma kompletnie żadnych argumentów. w tym sezonie ligi mistrzów nie odnieśli zwycięstwa, trzy razy zremisowali i polegli na emirates. zremisowali na wyjeździe z bate i pilznem. więc są aż tak słabi? ale zremisowali również na camp nou, czy to znaczy, że są tak mocni? bez sensu. kto oglądał mecz na san siro wie o jakim braku argumentów mówię. skoro byli kompletnie bezradni na własnym stadionie, to raczej nie spodziewam się eksplozji nadzwyczajnej formy.
"na miłość boską" napisałem, że zachowując odpowiednie proporcję.
bynajmniej nie chodzi mi tu o licytację i negowanie tego co napisałeś i dochodzenie za wszelką cenę swojej racji bo jak słusznie, mimo wszystko, zauważyłeś zweryfikuję to dzisiaj boisko... ale polecam czytanie ze zrozumieniem i "na miłość boską".
Jesli chcesz grac under to wstrzymal bym sie do ok 10-15 minuty meczu,warto zobaczyc jak to bedzie wygladac ,w przypadku szybkiego gola dla barcy milan chcąc nie chcac bedzie musial sie otworzyc a wtedy worek z bramkami prawdopodobnie sie otworzy.Ja osobiscie zagralem na bramki Barcy (powyzej 2.5) z kursem 2.3 zagranym w sobote.Nie sugeruje sie w zadnym stopniu tym co sie dzialo w pierwszym meczu bo Barca na wyjazdach w porownianiu z Camp Nou gra slabo.Warto w tym miesjcu przytoczyc mecz z Bilbao a zwlaszcza poczatek drugiej polowy gdzie goscie narzucili kosmiczne tempo a Barca i tak rozbijala ich akcje bez zadnych problemow,tylko tak grajacy Milan moglby powalczyc z Barca, sęk w tym ze tak grajac nie wytrzymaja pelnych 90minut i predzej czy pozniej Barca zacznie strzelac.Mam pytanie. Patrząc na kursy doszedłem do wniosku, że dzisiaj chyba warto będzie spróbować zagrać w "powyżej/poniżej". Kursy są co najmniej wystarczające, więc mam dylemat - myślicie, że warto zagrać poniżej 2,5 bramek ?
Ja właśnie sugerowałem się pierwszym spotkaniem, gdzie Barcelona utrzymywała się przy piłce, jednak Milan był dobrze zorganizowany i potrafił rozbijać ataki "Blaugrany". Wiadomo, że mecze na Camp Nou wyglądają całkiem inaczej, jednak Milan to nie Leverkusen, stąd też moje wątpliwości i pytanie odnośnie typowania. Najlepszą opcją chyba rzeczywiście będzie poczekać przynajmniej chwilę i zobaczyć, jak będzie się miała sytuacja. Mam nadzieję, że kursy bardzo się nie zmienią.Jesli chcesz grac under to wstrzymal bym sie do ok 10-15 minuty meczu,warto zobaczyc jak to bedzie wygladac ,w przypadku szybkiego gola dla barcy milan chcąc nie chcac bedzie musial sie otworzyc a wtedy worek z bramkami prawdopodobnie sie otworzy.Ja osobiscie zagralem na bramki Barcy (powyzej 2.5) z kursem 2.3 zagranym w sobote.Nie sugeruje sie w zadnym stopniu tym co sie dzialo w pierwszym meczu bo Barca na wyjazdach w porownianiu z Camp Nou gra slabo.Warto w tym miesjcu przytoczyc mecz z Bilbao a zwlaszcza poczatek drugiej polowy gdzie goscie narzucili kosmiczne tempo a Barca i tak rozbijala ich akcje bez zadnych problemow,tylko tak grajacy Milan moglby powalczyc z Barca, sęk w tym ze tak grajac nie wytrzymaja pelnych 90minut i predzej czy pozniej Barca zacznie strzelac.
Wyjściową jedenastkę tworzą: Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Puyol; Xavi, Busquets, Cesc; Cuenca, Messi, Iniesta.
Na ławce Pinto, Adriano, Thiago, Keita, Alexis, Tello i Pedro
Włosi w składzie: Abbiati; Abate, Nesta, Mexes, Antonini; Ambrosini, Nocerino, Seedorf, Boateng; Robinho, Ibrahimovic
Pique i Mascherano w podstawowym składzie. Może jeszcze występ Argentyńczyka nie jest wielkim zdziwieniem, jednak należy zadać sobie pytanie, czy Pique jest już w optymalnej formie. Ostatnio głośno jedynie o jego rozterkach z Shakirą, a mecze w jego wykonaniu wyglądały bardzo blado. Zobaczymy dziś, czy ten okres jest już za nim. Jeszcze tylko 45 min ???? .[/b]
Znane już wyjściowe jedenastki (z fcblog.pl na Facebooku)
Coś gdzies usłyszałeś, ktoś Ci coś kiedyś powiedział i będziesz to do końca sezonu powtarzał? Obejrzyj sobie ostatnie dwa mecze Barcy i zobacz jak ten Pique, który ciągle myśli o Shakirze zagrał. I wtedy dopiero wyciągaj jakiekolwiek wnioski i się z nimi dziel, bo tak to tylko wprowadzasz ludzi w błąd. Poza tym pisanie takich ogólników nie ma sensu.Pique i Mascherano w podstawowym składzie. Może jeszcze występ Argentyńczyka nie jest wielkim zdziwieniem, jednak należy zadać sobie pytanie, czy Pique jest już w optymalnej formie. Ostatnio głośno jedynie o jego rozterkach z Shakirą, a mecze w jego wykonaniu wyglądały bardzo blado. Zobaczymy dziś, czy ten okres jest już za nim. Jeszcze tylko 45 min ???? .