Godzina 20:45
Atletico - Real
Z tego co widzę ludzie podchodzą do tego na dwa sposoby. Pierwszy patrzą na ostatnie mecze tych drużyn, czyli ostatnie 5 meczy to 4 wygrane Atletico i jeden remis(na SB 2-2). Drugi to obecna forma tych drużyn, Atletico ostatnio wygrywa swoje mecze 3/4 ostatnio remis z Malagą, jednak wszyscy widzą, że to jednak wciąż nie jest ich szczyt możliwości. Real wreszcie zaczął grać po wyjazdach reprezentacji wysoka wygrana 9-1 o, której pewnie każdy już słyszał i kolejne zwycięstwa. Ostatni mecz z Schalke i to, że zostali wygwizdani na własnym stadionie na pewno siedzi im w głowach i będą chcieli się zrekompensować. Chciałoby się powiedzieć wreszcie patrząc na to co prezentowali wcześniej. Do składu wrócił Ramos, Modric, James i wreszcie grają tak jak powinni. Co ciekawe Ronaldo wreszcie strzelił gola z rzutu wolnego po
prawie ROKU. Cristiano ochłoną po złotej piłce, i zerwani z Iriną i wreszcie gra na najwyższym poziomie. Atletico fartem wygrali ze świetnie grającymi ostatni Aptekarzami i przeszli dalej, fartem ponieważ karne uważam za loterie. Patrząc na ostatnie mecze obydwie drużyny tracą mało goli i często grają na zero. Jednak uważam, że i Atletico u siebie i Real w obecnej formie są w stanie strzelić dlatego odrzucam typowanie 1X2 i wybieram
BTS. Myślałem o kartkach tak jak już ktoś pisał jednak linia over 6,5 wydaje się być wysoka i jednak odpuszczam. Dorzucam jeszcze typ na gola Ronaldo, może oklepane ale po tym co ostatnio pokazuje jest to bardzo prawdopodobne. Za drobne gram jeszcze
remis 3,30 Bet365 wydaje mi się, że taki wynik dla graczy Realu byłby korzystny, strzelić gola na wyjeździe, a potem wyjaśnić sprawę na własnym stadionie. Awans na Real 1,50 jak dla mnie za niski kurs aby go grać.
Typy:
BTS TAK 1,83 Bet365
Ronaldo strzeli TAK 2,50 Bet365
Za drobne Remis 3,30 Bet365 //czasami drobne ratują grube
Godzina 20:45
Juventus - Monaco
Patrząc na ostatnie h2h powinien paść tutaj grad goli ponieważ Monaco w 2009 roku wygrało z drużyną z Turynu 5-6!(Pomyłka!) Oczywiście nie biorę na serio meczu towarzyskiego z przed 6 lat ale do goli właśnie chciałbym się odnieść. Na Juventusie ostatnio można zarobić w lidze grając under 2,5 ale jak każdą seria kiedyś musi się to skończyć. Co inne za to jest w pucharach ostatnie mecze to szokująca (dla mojego kuponu) wygrana z Fiorentina 0-3 oraz także wygrana z Borussia, także 0-3 i także na wyjeździe. Monaco w lidze wciąż ta sama forma coś zremisują coś wygrają, o 1 miejscu mogą zapomnieć i jedynie walczą o Europejskie Puchary. Przyznam się, że nie wierzyłem w ich awans z Arsenalem po losowaniu. Jednak jak zobaczyłem ich grę w 1 meczu mocno mnie zatkało. Dawno nie widziałem drużyny grającą na takim luzie i to jeszcze z Arsenalem. Owszem później przegrali 0-2 co wiele ludzi przewidziało na tym forum, ale wciąż to oni awansowali. Monaco słynie z żelaznej defensywy, a Juventus gdy ktoś z nimi nie gra ofensywnie ma problemy by dostać się do bramki przeciwnika. Osobiście spodziewał się tutaj minimalnej wygranej Juventusu
1-0 lub remisu 1-1 0-0, dlatego też gram
under 2,5 za 1,47 Bet365. Obstawiam też typ na
kartki poniżej 4,5 1,90 Bet365. Jak ktoś ma pewny skład Juve na ten mecz to proszę o info ???? .
Typy:
under 2,5 1,47 Bet365
kartki poniżej 4,5 1,90 Bet365
Juventus poniżej 2,5 1,22 Bet365(Ako do innego kuponu)
Powodzenia!
//edit: Adi666 oczywiście masz rację, nie przyjrzałem się dokładnie wynikowi. Dzięki za poprawę, dobrze, że ktoś jednak czuwa nad tym co inni piszą ????