>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1/4 finału Ligi Konferencji + Rewanże [10.04.2025 - 17.04.2025]

versa 828,3K

versa

Typer
Legia - Chelsea
Legia
Fortuna @5.20

Jak okazało się, że Legia w ćwierćfinale ligi konferencji zagra z Chelsea to odrazu pomyślałem o tej propozycji, pomyślałem, że po szalonym remisie 3:3 z Realem Madryt w 2016r u siebie już dawno Legia nie mierzyła się z tak topową drużyną, gdzie wygrana bądź remis byłaby czymś wielkim dla polskiej piłeczki.
Nie ukrywajmy, Legia jak najbardziej ma szansę w pierwszym meczu i początkowe kursy w granicach 12.00 na ich zwycięstwo było czymś niezwykłym, aktualnie to coś w granicach 5-5.50. Legia potrafi zaskoczyc takie drużyny, Legia u siebie spisuje się dość przyzwoicie - mało przegrywa, mimo że mówimy tu o Ekstraklasie, to w lidze konferencji też się bardzo dobrze spisywała. Chelsea co ciekawe ostatnio bardzo kiepsko na wyjazdzach, 2/2/6 w ostatnich dziesięciu spotkankach, pokonali jedynie Astane 3:1 i Kopenhagę 2:1, gdzie obie drużyny wyglądały na równe. Na 10 tych spotkań aż w 9ciu Chelsea traciło bramkę.

legia 1,2K

legia

Użytkownik
no masz rację trzeba czekać, chociaż czasami jak Legia miała wylot ze względów logistycznych kadra była znana nieco wcześniej, pobukowane bilety na samolot etc

dlatego piszę o szerokiej kadrze a nie kadrze stricte meczowej.

ale mniejsza z tym. Prośba do osób oglądających mecze Chelsea o ich optykę i punkt widzenia na ten mecz. Czego można się spodziewać?

Dla mnie okiem laika, jeśli chodzi o obeznanie z Chelsea to widzę scenariusz z 70% posiadania piłki dla Chelsea i mecz do jednej bramki.
W Legii totalna amatorszczyzna jedyny zdolny do gry napastnik to Pekhart, który już dawno jest po drugiej stronie rzeki piłkarskiej kariery
Wypadł też Kapustka, więc o przytrzymanie piłki będzie szalenie trudno

Intuicyjnie to jest ten mecz gdzie można zaryzykować i postawić 10-20k na Chelsea, handicap -1, a nawet -1.5
za wszelkie za i przeciw od osób śledzących mecze Chelsea będę niezmiernie wdzięczny

buk zapłać

Otrzymane punkty reputacji: +550
High_Roller 536,5K

High_Roller

Użytkownik
Ja juzpogralem handing Chelsea -1,5 po 2,50
Oni po meczu z Legią mają mecz z Ipswich w domu więc teoretycznie mogli by zagrać pełnym składem.
Ale znając życie to zagra kilku rezerwowych którzy też będą chcieli się pokazać . Z Kopenhaga jak się nie mylę w ataku zagrał jakiś młody

Otrzymane punkty reputacji: +1947
pw85 1,9K

pw85

Użytkownik
Ta runda to chyba już kres zdobywania punktów przez zespoły z naszej ligi.
Proponuję:
Chelsea -1,5 (2,36)
Betis -1,5 (1,59)
i na dobitkę Fiorentinę (1,39)

AKO: 5,22 (eFortuna)

Otrzymane punkty reputacji: +1743
kriksus 6,5K

kriksus

Użytkownik
no masz rację trzeba czekać, chociaż czasami jak Legia miała wylot ze względów logistycznych kadra była znana nieco wcześniej, pobukowane bilety na samolot etc

dlatego piszę o szerokiej kadrze a nie kadrze stricte meczowej.

ale mniejsza z tym. Prośba do osób oglądających mecze Chelsea o ich optykę i punkt widzenia na ten mecz. Czego można się spodziewać?

Dla mnie okiem laika, jeśli chodzi o obeznanie z Chelsea to widzę scenariusz z 70% posiadania piłki dla Chelsea i mecz do jednej bramki.
W Legii totalna amatorszczyzna jedyny zdolny do gry napastnik to Pekhart, który już dawno jest po drugiej stronie rzeki piłkarskiej kariery
Wypadł też Kapustka, więc o przytrzymanie piłki będzie szalenie trudno

Intuicyjnie to jest ten mecz gdzie można zaryzykować i postawić 10-20k na Chelsea, handicap -1, a nawet -1.5
za wszelkie za i przeciw od osób śledzących mecze Chelsea będę niezmiernie wdzięczny

buk zapłać
Użytkownik o nicku legia chce postawic 10-20k na Chelsea. Ciekawe ;) Moje przeciw jest takie, że dla Legii to mecz życia a dla Chelsea nic nie znaczące trofeum. Ipswich jest 100x ważniejsze - walka o CL w następnym sezonie. Ja na miejscu trenera Chelsea wystawiłbym full rezerwy, czas pokaże bo nasze drużyny też potrafią się tak kopać po czole że może być remis po heroicznym meczu lub 0-3 przy 20% nakładzie sił ze strony Chelsea (kiksy, głupie straty itp)

M 11,7K

makalele007

Użytkownik
Użytkownik o nicku legia chce postawic 10-20k na Chelsea. Ciekawe ;) Moje przeciw jest takie, że dla Legii to mecz życia a dla Chelsea nic nie znaczące trofeum. Ipswich jest 100x ważniejsze - walka o CL w następnym sezonie. Ja na miejscu trenera Chelsea wystawiłbym full rezerwy, czas pokaże bo nasze drużyny też potrafią się tak kopać po czole że może być remis po heroicznym meczu lub 0-3 przy 20% nakładzie sił ze strony Chelsea (kiksy, głupie straty itp)
Nic nie znaczący ale jednak ćwierćfinał jak by nic nie znaczył już by ich dawno tu nie było bo zagrali by kaszane w grupie a jak nie w grupie to w poprzedniej rundzie

legia 1,2K

legia

Użytkownik
Bez Kapustki ciężko będzie utrzymać choć krótką chwilkę piłkę. Do tego z przodu kołek stary Pekhart.

W ofensywie w Legii dominują wątłej postury piłkarze. Fizycznie Chelsea będzie mocno górować

Przy posiadaniu 70% wzwyż dla Chelsea nie widzę tu innego scenariusza jak wygrana Chelsea przynajmniej dwoma.

Otrzymane punkty reputacji: +550
stanley-63 1,4M

stanley-63

Typer
Dyscyplina Piłka nożna, Liga Konferencji
Godzina: 18.45
Spotkanie: Legia-Chelsea
Typ: liczba kartek drużyny / Legia over 3,5
Kurs: 3.35
Bukmacher: superbet

Serdar Gözübüyük , to ten pan poprowadzi dzisiejszy mecz Legii z Chelsea , przeglądając SV pan Serdara to bardzo mocno rzucają się mecze zarówno w Lidze Europy jak i Konferencji i tak w LE w tym sezonie 2 mecze i 8 żółtek czerwień i 3 karne natomiast LK 2 mecze 13 żółtek i czerwień i jak dla mnie to mocna pokusa aby pójść w karteczki a że niewatpliwie faworytem chyba nie tylko na papierze są tutaj goście to liczę że Legionistą pozostanie odpieranie ataków Chelsea a co się z tym wiążę to faule a z tym z kolei karteczki , mam jeszcze przed oczmai mecz Legii u siebie z Lugano w 5 kolejce fazy ligowej , Legioniści polegli 1:2 , faulowali 15 razy a karą za to było 7 żółtek i czerwień dlatego sumując mecz w którym powinno być sporo fauli no i na boisku będzie Serdar Gözübüyük i na tego pana liczę najbardziej !

Psychosocial 1,5M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Czytam jak ktoś daje szansę Legii i nie wierzę...a w necie znalazłem nawet rodzynki pewnych graczy że Jaga może nawet nie przegrać z Betisem!
Żeby nie było, trzymam kciuki za polskie ekipy!

"Alban56":

Chelsea (4-2-3-1):
Jorgensen; Guston, Chalobah, Colwill, Cucurella; Caicedo, Fernandez; James, Palmer, Neto; Jackson.
Subs: Sancho, Adarabioyo, Madueke, Desbury-Hall, Nkunku, George, Badiashile.

Nie podaje tu składu Legii bo nie ma to najmniejszego znaczenia . Dylemat mam tylko czy
na pewno na boisko wybiegnie taki skład Chelsea ? Jeśli tak to nie mam złudzeń dla Legii .
Swoją drogą taki skład byłby pierwszy raz w tym sezonie LK . Dotychczas wszystkie
mecze grali mocno mieszanym a nawet rezerwowym składem.

Betis -1,5 v Jagiellonia 1 1,75 / piłka LK 21.00 / 2:0 WIN
Stawka 6/10

https://www.betexplorer.com/football/europe/conference-league/betis-jagiellonia/ncjE4dTN/
O meczu : https://as.com/futbol/uefa/la-revalida-del-nuevo-betis-n/

Betis nigdy nie dotarł do 1/2 finału europejskich pucharów . W tym sezonie początek
w fazie grupowej miał słaby . Jednak jak było można zauważyć grał zmiennikami lub
rezerwami . Ćwierćfinał to już coś, więc powinna wybiec pierwsza 11-tka .
Nie wiem jak źle musiałby zagrać Betis a jak dobrze Jagiellonia aby wynik był pozytywny
dla naszych .

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2800
PlayerBetsiarz 232,8K
Dyscyplina: Piłka Nożna - LKE
Godzina: 18:45
Spotkanie: Legia - Chelsea
Typ: Augustyniak +1.5 odbiorów
Kurs: 1,95
Bukmacher: Superbet

✅ Średnio 2.9 odbiorów na mecz w ostatnich 8 spotkaniach LKE
🔥 U siebie jeszcze lepiej – 3.5 odbiorów na mecz (4 mecze)
⚔ Chelsea to drużyna z dominującym posiadaniem piłki – sporo pracy w środku pola

🔎 Augustyniak to walczak w środku pola, który dobrze czyta grę i często przerywa ataki rywali. Z tak ofensywnie grającym przeciwnikiem jak Chelsea, okazji do odbiorów nie powinno zabraknąć.

augustyniak.png

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3118
S 15,2K

sol

Użytkownik
Legia - Chelsea Legia over 3.5 rr @1.80
Legia - Chelsea Legia over 4.5 rr @2.60
Legia - Chelsea over 10.5 rr @2.70
Legia - Chelsea over 11.5 rr @3.60

Nie wiem za bardzo jak Legia gra, ale tyle co kiedyś widziałem to trochę cornenów nabijają, dzisiaj na szpicy tylko ten na P, Perkhard czy jakoś tak, niektórzy sugerują przez to większą ilość wrzutek, no zobaczymy, mi się wydaję, że tak czy tak kilka cornerów Legia zrobi. Przez samą otoczkę wokół tego meczu to piłkarze gospo powinni wyjść naładowani pozytywną energią, niby po drugiej stronie Chelsea, ale wydaje mi się, że dzisiaj akurat zagrają na takie pół gwizdka, na weekendzie mecz z Ipswich, niby nic, ale poprzednio z nimi przegrali (2:0W), walka w lidze chyba jednak ważniejsza, mimo, że The Blues mogą stać się pierwszym zespołem w historii, który wygra wszystkie rozgrywki klubowe wygrywając właśnie LKE. No tyle, że ta pewność siebie też na takim poziomie, że wiedzą, że jak nawet tu przegrają delikatnie to w rewanżu odrobią tyle ile trzeba. Z 2. strony w awizowanym Palmer wychodzi to niby tak jakby nie odpuszczali w ogóle, no zobaczymy, londyńczycy kilka cornerów powinni easy wykręcić, a coś mi się wydaje, że "nasi" (chociaż moje serce jest niebieskie), przy dopingu mocnym, też się zakręcą w okolicy 4-5 rr. Bramki odpuszczam, niby powinien być over nawet ze 3.5, z drugiej strony mamy taką sytuację:

1744301672684.png
I rzeczywiście coś się zacięło u nich z tymi overami w każdym meczu, dlatego już chwilę temu odpuściłem granie na bramki w ich meczach i takie dzisiejsze 0:0/1:1 kompletnie by mnie nie zdziwiło, dlatego pozostanę przy samych rożnych, ale stawki bez szaleństw, bo to jednak 1.leg

//EDIT: Co do kolegi powyżej, to ryzykować 10k, żeby wygrać 5k na czysto przy handi -1, w pierwszym meczu, w lidze konferencji, z drużyną angielską, które różnie mogą być zmotywowane, jako, że LKE nie daje gwarancji w LM, no nie wiem, wolałbym przytrzymać hajs i poczekać aż wystawią kursy na rożne realu z arsenalem, ale gl

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4958
F 70,5K

FanGkstychy73

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna, Liga Konferencji
Godzina: 21:00
Spotkanie: Betis - Jagiellonia
Typ: BET BUILDER
Liczba goli: powyżej 1.5
Jagiellonia Białystok - liczba kartek: powyżej 1.5
Kurs: 1.60
Bukmacher: superbet
Sukces Jagi że znalazła się w ćwierćfinale Ligi Konferencji. Betis w formie 8 meczy bez porażki. Obie drużyny grają ofensywnie. Betis będzie nacierać Jaga będzie się rozpaczliwie bronić. Jaga często łapie upomnienia.
Z fartem 👍 💪

Otrzymane punkty reputacji: +3346
zibi16 1,7M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Real Betis - Jagiellonia Białystok 2:0 6 rożnych

Legia przed chwilą pokazała ile dzieli tak naprawdę ich do najlepszych. Kolejnym spotkaniem będzie Betis vs Jagiellonia.
Betis to może nie top z Hiszpańskiej ligi jednak w tym sezonie prezentują się bardzo dobrze i mają naprawdę świetny okres. Dobre transfery + godny trener i wyniki są.
Raczej nie mamy co się łudzić, że Jagiellonia powalczy w tym spotkaniu. Ja typuję zwycięstwo gospodarzy co najmniej 2 bramkami ale dorzucać co najmniej 6 rożnych Betisu.
Betis od 1 minuty powinien prowadzić grę, Jagiellonia pewnie zrobi to samo co Legia czyli autobus w polu karnym co za tym idzie będą wybijać i wybijać.

Betis -1 + Betis powyżej 5,5 rożnych 2,4 Fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1879
legia 1,2K

legia

Użytkownik
Legia - Chelsea Legia over 3.5 rr @1.80
Legia - Chelsea Legia over 4.5 rr @2.60
Legia - Chelsea over 10.5 rr @2.70
Legia - Chelsea over 11.5 rr @3.60

Nie wiem za bardzo jak Legia gra, ale tyle co kiedyś widziałem to trochę cornenów nabijają, dzisiaj na szpicy tylko ten na P, Perkhard czy jakoś tak, niektórzy sugerują przez to większą ilość wrzutek, no zobaczymy, mi się wydaję, że tak czy tak kilka cornerów Legia zrobi. Przez samą otoczkę wokół tego meczu to piłkarze gospo powinni wyjść naładowani pozytywną energią, niby po drugiej stronie Chelsea, ale wydaje mi się, że dzisiaj akurat zagrają na takie pół gwizdka, na weekendzie mecz z Ipswich, niby nic, ale poprzednio z nimi przegrali (2:0W), walka w lidze chyba jednak ważniejsza, mimo, że The Blues mogą stać się pierwszym zespołem w historii, który wygra wszystkie rozgrywki klubowe wygrywając właśnie LKE. No tyle, że ta pewność siebie też na takim poziomie, że wiedzą, że jak nawet tu przegrają delikatnie to w rewanżu odrobią tyle ile trzeba. Z 2. strony w awizowanym Palmer wychodzi to niby tak jakby nie odpuszczali w ogóle, no zobaczymy, londyńczycy kilka cornerów powinni easy wykręcić, a coś mi się wydaje, że "nasi" (chociaż moje serce jest niebieskie), przy dopingu mocnym, też się zakręcą w okolicy 4-5 rr. Bramki odpuszczam, niby powinien być over nawet ze 3.5, z drugiej strony mamy taką sytuację:

Pokaż załącznik 52225
I rzeczywiście coś się zacięło u nich z tymi overami w każdym meczu, dlatego już chwilę temu odpuściłem granie na bramki w ich meczach i takie dzisiejsze 0:0/1:1 kompletnie by mnie nie zdziwiło, dlatego pozostanę przy samych rożnych, ale stawki bez szaleństw, bo to jednak 1.leg

//EDIT: Co do kolegi powyżej, to ryzykować 10k, żeby wygrać 5k na czysto przy handi -1, w pierwszym meczu, w lidze konferencji, z drużyną angielską, które różnie mogą być zmotywowane, jako, że LKE nie daje gwarancji w LM, no nie wiem, wolałbym przytrzymać hajs i poczekać aż wystawią kursy na rożne realu z arsenalem, ale gl
-1.5 handi najwięcej kuponów zagrałem kursem 2.5 niecałe
i niewielka część stawki -2, kursem 3.8
jakieś drobne betclic przyjął handi -1 po kursie 1.8 ale bez podatku u nich

+15k generalnie na czysto

Drużyny grały w inne dyscypliny sportu. Trzeba takie prezenty wykorzystywać

ibis 1,7M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Zrzut ekranu 2025-04-11 o 08.55.04.png

Nie masz konta w Fuksiarz, nic straconego - załóż je wchodząc na fuksiarz.pl lub klikając w baner i odbierz 50% do 1000 zł. Zwrot w gotówce bez obrotu + 2 Freebety!1000x200.png

Do góry Bottom