Znasz taki przypadek, gdzie trener podaje kadrę 4 dni przed meczem?jest gdzieś już podana szeroka kadra Chelsea jaka leci na mecz?
Użytkownik o nicku legia chce postawic 10-20k na Chelsea. Ciekaweno masz rację trzeba czekać, chociaż czasami jak Legia miała wylot ze względów logistycznych kadra była znana nieco wcześniej, pobukowane bilety na samolot etc
dlatego piszę o szerokiej kadrze a nie kadrze stricte meczowej.
ale mniejsza z tym. Prośba do osób oglądających mecze Chelsea o ich optykę i punkt widzenia na ten mecz. Czego można się spodziewać?
Dla mnie okiem laika, jeśli chodzi o obeznanie z Chelsea to widzę scenariusz z 70% posiadania piłki dla Chelsea i mecz do jednej bramki.
W Legii totalna amatorszczyzna jedyny zdolny do gry napastnik to Pekhart, który już dawno jest po drugiej stronie rzeki piłkarskiej kariery
Wypadł też Kapustka, więc o przytrzymanie piłki będzie szalenie trudno
Intuicyjnie to jest ten mecz gdzie można zaryzykować i postawić 10-20k na Chelsea, handicap -1, a nawet -1.5
za wszelkie za i przeciw od osób śledzących mecze Chelsea będę niezmiernie wdzięczny
buk zapłać
Nic nie znaczący ale jednak ćwierćfinał jak by nic nie znaczył już by ich dawno tu nie było bo zagrali by kaszane w grupie a jak nie w grupie to w poprzedniej rundzieUżytkownik o nicku legia chce postawic 10-20k na Chelsea. CiekaweMoje przeciw jest takie, że dla Legii to mecz życia a dla Chelsea nic nie znaczące trofeum. Ipswich jest 100x ważniejsze - walka o CL w następnym sezonie. Ja na miejscu trenera Chelsea wystawiłbym full rezerwy, czas pokaże bo nasze drużyny też potrafią się tak kopać po czole że może być remis po heroicznym meczu lub 0-3 przy 20% nakładzie sił ze strony Chelsea (kiksy, głupie straty itp)
Bez Kapustki ciężko będzie utrzymać choć krótką chwilkę piłkę. Do tego z przodu kołek stary Pekhart.Użytkownik o nicku legia chce postawic 10-20k na Chelsea. CiekaweMoje przeciw jest takie, że dla Legii to mecz życia a dla Chelsea nic nie znaczące trofeum. Ipswich jest 100x ważniejsze - walka o CL w następnym sezonie. Ja na miejscu trenera Chelsea wystawiłbym full rezerwy, czas pokaże bo nasze drużyny też potrafią się tak kopać po czole że może być remis po heroicznym meczu lub 0-3 przy 20% nakładzie sił ze strony Chelsea (kiksy, głupie straty itp)
-1.5 handi najwięcej kuponów zagrałem kursem 2.5 niecałeLegia - Chelsea Legia over 3.5 rr @1.80
Legia - Chelsea Legia over 4.5 rr @2.60
Legia - Chelsea over 10.5 rr @2.70
Legia - Chelsea over 11.5 rr @3.60
Nie wiem za bardzo jak Legia gra, ale tyle co kiedyś widziałem to trochę cornenów nabijają, dzisiaj na szpicy tylko ten na P, Perkhard czy jakoś tak, niektórzy sugerują przez to większą ilość wrzutek, no zobaczymy, mi się wydaję, że tak czy tak kilka cornerów Legia zrobi. Przez samą otoczkę wokół tego meczu to piłkarze gospo powinni wyjść naładowani pozytywną energią, niby po drugiej stronie Chelsea, ale wydaje mi się, że dzisiaj akurat zagrają na takie pół gwizdka, na weekendzie mecz z Ipswich, niby nic, ale poprzednio z nimi przegrali (2:0W), walka w lidze chyba jednak ważniejsza, mimo, że The Blues mogą stać się pierwszym zespołem w historii, który wygra wszystkie rozgrywki klubowe wygrywając właśnie LKE. No tyle, że ta pewność siebie też na takim poziomie, że wiedzą, że jak nawet tu przegrają delikatnie to w rewanżu odrobią tyle ile trzeba. Z 2. strony w awizowanym Palmer wychodzi to niby tak jakby nie odpuszczali w ogóle, no zobaczymy, londyńczycy kilka cornerów powinni easy wykręcić, a coś mi się wydaje, że "nasi" (chociaż moje serce jest niebieskie), przy dopingu mocnym, też się zakręcą w okolicy 4-5 rr. Bramki odpuszczam, niby powinien być over nawet ze 3.5, z drugiej strony mamy taką sytuację:
Pokaż załącznik 52225
I rzeczywiście coś się zacięło u nich z tymi overami w każdym meczu, dlatego już chwilę temu odpuściłem granie na bramki w ich meczach i takie dzisiejsze 0:0/1:1 kompletnie by mnie nie zdziwiło, dlatego pozostanę przy samych rożnych, ale stawki bez szaleństw, bo to jednak 1.leg
//EDIT: Co do kolegi powyżej, to ryzykować 10k, żeby wygrać 5k na czysto przy handi -1, w pierwszym meczu, w lidze konferencji, z drużyną angielską, które różnie mogą być zmotywowane, jako, że LKE nie daje gwarancji w LM, no nie wiem, wolałbym przytrzymać hajs i poczekać aż wystawią kursy na rożne realu z arsenalem, ale gl