>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1/4 finału Ligi Konferencji + Rewanże [10.04.2025 - 17.04.2025]

versa 815,8K

versa

Typer
Legia - Chelsea
Legia
Fortuna @5.20

Jak okazało się, że Legia w ćwierćfinale ligi konferencji zagra z Chelsea to odrazu pomyślałem o tej propozycji, pomyślałem, że po szalonym remisie 3:3 z Realem Madryt w 2016r u siebie już dawno Legia nie mierzyła się z tak topową drużyną, gdzie wygrana bądź remis byłaby czymś wielkim dla polskiej piłeczki.
Nie ukrywajmy, Legia jak najbardziej ma szansę w pierwszym meczu i początkowe kursy w granicach 12.00 na ich zwycięstwo było czymś niezwykłym, aktualnie to coś w granicach 5-5.50. Legia potrafi zaskoczyc takie drużyny, Legia u siebie spisuje się dość przyzwoicie - mało przegrywa, mimo że mówimy tu o Ekstraklasie, to w lidze konferencji też się bardzo dobrze spisywała. Chelsea co ciekawe ostatnio bardzo kiepsko na wyjazdzach, 2/2/6 w ostatnich dziesięciu spotkankach, pokonali jedynie Astane 3:1 i Kopenhagę 2:1, gdzie obie drużyny wyglądały na równe. Na 10 tych spotkań aż w 9ciu Chelsea traciło bramkę.

legia 122

legia

Użytkownik
no masz rację trzeba czekać, chociaż czasami jak Legia miała wylot ze względów logistycznych kadra była znana nieco wcześniej, pobukowane bilety na samolot etc

dlatego piszę o szerokiej kadrze a nie kadrze stricte meczowej.

ale mniejsza z tym. Prośba do osób oglądających mecze Chelsea o ich optykę i punkt widzenia na ten mecz. Czego można się spodziewać?

Dla mnie okiem laika, jeśli chodzi o obeznanie z Chelsea to widzę scenariusz z 70% posiadania piłki dla Chelsea i mecz do jednej bramki.
W Legii totalna amatorszczyzna jedyny zdolny do gry napastnik to Pekhart, który już dawno jest po drugiej stronie rzeki piłkarskiej kariery
Wypadł też Kapustka, więc o przytrzymanie piłki będzie szalenie trudno

Intuicyjnie to jest ten mecz gdzie można zaryzykować i postawić 10-20k na Chelsea, handicap -1, a nawet -1.5
za wszelkie za i przeciw od osób śledzących mecze Chelsea będę niezmiernie wdzięczny

buk zapłać

Do góry Bottom