Man Utd: Van der Sar - O'Shea, Ferdinand, Vidić, Evra - Nani, Carrick, Giggs, Park - Hernandez, Rooney.
Rezerwowi: Kuszczak, Brown, Smalling, Gibson, Scholes, Valencia, Berbatow.
Chelsea: Cech - Ivanović, Alex, Terry, Cole - Ramires, Essien, Lampard - Anelka, Torres, Malouda.
Rezerwowi: Turnbull, Ferreira, Żirkow, Mikel, Benayoun, Kalou, Drogba.
Ciągle się zastanawiałem czy 4-5-1 czy 4-4-2 SaF desygnuje do walki o półfinał. Jednak nie zamierza się bronić , i grać na 0. Widać już po tym , że wystawia dwóch napastników przeciwko CFC jaki ma cel. Wygrać po prostu ten mecz , nie zostawiając żadnych złudzeń , i aby nie dopuścić do jakiś nerwowych końcówek.
Robson // Torres na szpicy i wiadomo skąd taki typ Myślałem, że w środku jednak Anderson wyjdzie, a jego nawet na ławce nie ma .. Cóż trzeba wygrac i czekac na kolejną runde
Widze już poprawiłeś sobie Szachtar, a chciałem Ci to zedytowac własnie.
Manchester Utd - Chelsea 1 2.31 Pinnacle
Co do drugiego meczu.
Mimo iż Guardiola wystawia najmocniejszy skład , sądzę , że to dziś Szachtar wygra. Dużo się mówi o tym , że na wschód nie lubią wyjazdów i coś w tym pewnie jest. Ciężkie wyjazdy do Rosji , ciężki wyjazd do ... Krakowa ???? , Szachtar nie ma nic do stracenia , sprawa awansu jasna , u siebie są bardzo mocni i nie zdziwię się jak dziś ograją Barcelone która myślami zapewne jest już przy potyczkach z Realem.
Szachtar - Barcelona 1 4.03 Pinnacle