Jeśli chodzi o Ronaldo to zakładali absencje tylko w meczu z Rayo i póki co nic nie wskazuje na to żeby miał nie wystąpić w LM. Benzema poleci do Manchesteru ale decyzja czy zagra ma być podjęta dopiero we wtorek.Jak wyglądają prawdopodobne absencje Realu Madryt na mecz z Manchesterem City? Najbardziej zależy mi na osobach Benzemy i Ronaldo, którzy mają problemy zdrowotne.
Jeżeli ich dwóch nie zagra to nie oszukujmy się, ale siła ofensywna Królewskich spada mocno - bo o ile Bale gra ostatnio dobrze o tyle dalej już jest problem z formą wśród ofensywnych piłkarzy Realu.
Tym bardziej warto zagrac na gola Bale'a @ 3,05 w U n i b e t. Ronaldo i Benzema zapewne zagraja w tym meczu, choc moga nie byc na 100% gotowi. Bale pod nieobecnosc ROnaldo wzial na siebie troche odpowiedzialnosci i strzelil 2 gole z Rayo. Jest w przyzwoitej formie. Patrzac na problemy zdrowotne innych zawodnikow to Bale zapewne moze liczyc na pelne 90+ minuty na boisku. Do tego wraca na Wyspy gdzie mysle, ze bedzie chcial pokazac sie z dobrej strony. Moim zdaniem jest to calkiem dobra opcja po dobrym kursie.Jak wyglądają prawdopodobne absencje Realu Madryt na mecz z Manchesterem City? Najbardziej zależy mi na osobach Benzemy i Ronaldo, którzy mają problemy zdrowotne.
Jeżeli ich dwóch nie zagra to nie oszukujmy się, ale siła ofensywna Królewskich spada mocno - bo o ile Bale gra ostatnio dobrze o tyle dalej już jest problem z formą wśród ofensywnych piłkarzy Realu.
Dziennikarze, którzy podróżowali do Manchesteru z drużyną podali najnowsze informacje o stanie Cristiano Ronaldo i Karima Benzemy. Przypomnijmy, że obaj zawodnicy w ostatnim tygodniu mieli problemy z mięśniami uda.
José Luis Sánchez z La Sexty poinformował, że Portugalczyk podchodzi do starcia z Anglikami w perfekcyjnym stanie i na pewno jutro zagra od początku. Wątpliwości pozostają przy występie Francuza, który dzisiaj przejdzie próby w czasie treningu na obiekcie City. Informację o Benzemie potwierdzono także w radiu COPE. Występ napastnika ciągle stoi pod bardzo dużym znakiem zapytania.
Nie, a przynajmniej artykuły to opisujące odnoszą się tylko do 3 spotkań w lidze krajowej.Diego Simeone podobno został zawieszony do końca sezonu i nie będzie mógł prowadzić meczów z ławki, czy kara obowiązywać będzie także w europejskich rozgrywkach?
City w gazie, Real gra w kratke.
Hmm umknęło mi to ale gdziekolwiek bym nie patrzył to jest on jako niewiadoma a nie definitywne nie więc różnie z tym może być. Mimo wszystko nawet bez niego formacja defensywna powinna być bardzo szczelna bo siłą Atletico jest świetna i szybka asekuracja linii środkowych.W Atletico ma ponoc Godin nie zagrać co...burzy defensywną ukladankę lekko mówiąc.
Znalazłeś zajebiście ciekawą propozycję.M.City-Hala Madrid
Auguero pow 1,5 faulowany @ 2,20 U.nibet
Fajny kursik ze Aguero zostanie sfaulowany min 2 razy. Widząc obronę Realu np taki nieporadny Casemiro jestem spokojny,nie wspominając o Ramosie czy Pepe
Jak malo merytorycznie to mogę polać wodę....
Pzdr all