>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1/2 Finału Ligi Mistrzów 22-23.04.2014

Status
Zamknięty.
P 18

pivosh92

Użytkownik
Spodziewam się jutro czegoś dokładnie odwrotnego do dzisiejszego meczu - popisu otwartej, ofensywnej gry. Idę w overy bramkowe - 2,5 @ 1,65; 3,5 @ 2,62; 4,5 @ 5,00 (za drobne, a nuż będziemy mieli jakieś 3-2?). Czemu? Ofensywy obu tych zespołów to maszynki do zdobywania bramek - z jednaj strony Bale, Ronaldo, Benzema, z drugiej Robben, Ribbery i Mandzukić. Poza tym oba zespoły chcą zdobyć bramkę w tym meczu, aby mieć łatwiej w rewanżu - nie będzie raczej zachowania ala Chelsea, raczej efektowna gra akcja za akcję.

longer76ers 12

longer76ers

Użytkownik
Real Madrid vs Bayern Munich
Real Madrid Total Possession % - Under 42.5 @ 1.89
Witam, z góry zaznaczam ze to moja pierwsza analiza, wiec bez ostrych spin, pleasee ????
Wraz z rozpoczęciem dzisiejszego meczy LM Marathon wystawił kursy na posiadanie piłki.
W tym momencie under 41.5% Realu stoi po 1.85, ciągle wydaje mi się bardzo atrakcyjna linia. Podejrzewam ze typy na posiadanie będzie można jeszcze pograć w betsson, unibet.
Teraz kilka argumentów ZA. Typ statystyczny, jakiś czas temu obliczałem średnie posiadanie dla Bayernu na przestrzeni kilku meczy LM ~65 (ex. MAN UTD) Chyba każdy zdążył zauważyć zmianę taktyki Bayernu w tym sezonie podobna do Barcelony polegająca na wymienianiu tysiąca podań na połowie przeciwnika i staranie się wjechać z piłka do bramki. Licząc ostatnie 6 meczy Bayernu tylko raz w meczu ligowy udało im się strzelić bramkę w pierwszej połowie. Mozna powiedzieć ze niemiecki klub przezywa mały kryzys i ostatnio ciężko im strzelać bramki. Według mnie im dłużej będzie się utrzymywać bezbramkowy remis bądź Real uzyska prowadzenie tym posiadanie Bayernu będzie rosło. Wiadomo Real gra u siebie i jest faworytem tego spotkania, widziałem kilka ich ostatnich meczy i uważam ze obrona funkcjonuje bardzo solidnie a z mocnymi drużynami zespól preferuje grę z kontry. Według mnie obejrzymy zupełnie inne spotkanie niż dzisiaj, czyli Bayern zaatakuje od samego początku i będzie grał wysoko a Real będzie kontratakował. Mozna również poczekać na ogłoszenie oficjalny składów i sprawdzić kto będzie grał w środku pola, myślę tu o graczach którzy potrafią przytrzymać i pograć piłka jeszcze na swojej połowie. Nie ukrywam ze gram typ dość grubo mój limit u kacapów to 420e na to spotkanie, ale wiadomo każdy według swojego uznania.
Mialo być krotko i rzeczowo ????

Otrzymane punkty reputacji: +6
hektor1 703

hektor1

Użytkownik
Real Madryt - Bayern Monachium
Santiago Bernabeu
20:45

Drugi pojedynek półfinałowy. Dla Realu klub z Bawarii to najbardziej niewdzięczny rywal w historii. Ostatni raz te dwa giganty spotkały się w półfinale 2 lata temu, gdzie po wyrównanym dwumeczu i dogrywce zawodnicy obecnego wtedy trenera Juppa Heynckensa lepiej wykonywali rzuty karne i awansowali do finału. Moim zdaniem w tym spotkaniu nie ma sensu ruszać 1/X/2. To jest półfinał Ligi Mistrzów i o zwycięstwie mogą zadecydować detale.
Real po wygraniu z Barcą w finale Pucharu Króla na pewno bardziej uwierzył w siebie. Do składu powraca wzmocnienie - Cristiano Ronaldo. Inaczej natomiast może być z podopiecznymi Pepa Guardioli, którzy w ostatnim czasie przegrali 2 spotkania, co było sporym zaskoczeniem i nowością. Najdłużej kibice Bayernu będę pamiętać porażkę u siebie 0:3 z najgroźniejszym rywalem w lidze, czyli z Borussią. Jednak warto zauważyć, że Bayern już lige wygrał i w meczach o punkty może bardziej podchodzić treningowo, bez większej motywacji.
Tak jak wspominałem na początku, nie tykam się w tym pojedynku, która z drużyn wygra. Natomiast zajmę się rzutami rożnymi, na które zaskoczyły mnie dość duże kursy wystawione przez bukmacherów.
Bayern w obecnej edycji LM zdecydowanie więcej wykonał łącznie w 10 meczach rzutów rożnych niż Królewscy. Liczba, którą wyśrubowali Bawarczycy wynosi 74 rogi, jest to także najlepsze osiągnięcie spośród wszystkich ekip. Daje nam to średnią 7,4 rożnego na mecz. Real tych rożnych uciułał mniej, bo tylko 47. Średnia to 4,7 rożnego.
Statystyki Bayernu oraz Realu pod względem rzutów rożnych już w fazie pucharowej (w nawiasach liczba rożnych danej drużyny):
Arsenal (2) - Bayern (9), Bayern (6) - Arsenal (5), ManU (3) - Bayern (6), Bayern (11) - ManU (3).
Schalke (1) - Real (7), Real (9) - Schalke (2), Real (6) - BVB (7), BVB (4) - Real (2).
Statystyki Bayernu pod względem rożnych w meczach na tle innych ekip są miażdżące. Jedynie Arsenal w meczu rewanżowym przy niekorzystnym wyniku &#39;postawił się&#39; i rezultat rożnych był na styku. W przypadku Realu te statystyki mogą być trochę mylące. Schalke to akurat nie jest zespół z najwyższej półki, co pokazuje wynik dwumeczu 9:2 na korzyść Królewskich i w rzutach rożnych ta przewaga też była. Trafiając na BVB, które na tle dwumeczu postawił się, Real pod względem rożnych z Borussią wypadł słabiej.
Tak samo powinno być w dzisiejszym spotkaniu. Rzuty rożne oraz posiadanie piłki powinien zdominować Bayern. Real słynący z najgroźniejszych kontr na świecie, nie będzie miał tyle okazji na rzuty rożne, co klepiąca na połowie Los Blancos ekipa Guardioli. Do tego dochodzą szybkie skrzydła, Ribery i Robben często zapędzający się w dryblingi przy linii końcowej, więc o te rożne nie powinno być ciężko.

Typy:
Kto zdobędzie więcej rzutów rożnych: Bayern Monachium @ 2,50 Bet365 wynik: 15-3 dla Bayernu BONUS ✅✅✅
Rzuty rożne drużyny: Bayern Monachium powyżej 4,5 rożnego @ 1,80 Bet365 wynik: w 22 minuty over połknięty, 15 rożnych ✅✅✅
Posiadanie piłki: Bayern powyżej 58,5% (linia cały czas rośnie, więc brać to co jest) @ 1,65 Unibet ✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +20
bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
Bayern strzeli
W drugim półfinale nie będzie takiej profanacji piłki nożnej jak ten, który zademonstrowała czelsi. Liczę dziś na przynajmniej jedną bramkę, bo jedni i drudzy z takim zamiarem wyjdą na murawę. Bardziej prawdopodobne jest, że bramkę strzeli Bayern, bo miejscowi nastawią się na kontry, a z tym to nigdy nie wiadomo

Otrzymane punkty reputacji: +3
B 2,2K

barichello

Użytkownik
Gdy przesledzimy wyniki Bayernu w meczach wyjazdowych, na trudnych terenach,w meczach o stawke, wychodzi, ze atut wlasnego boiska to czasem za malo na bawarska maszyne do zabijania
Ten sezon
wizyta w Dortmund 3-0 dla Bayernu
Londyn,2-0
Mamchaster 1-1
Zeszly srzon
Barcelona 3-0
City 3-1
Arsenal 3-1
Juventus 2-0
Zatem wyjatek stanowi United, ale Real nie bedzie murowal jak Czerwone Diably. Bvb udowdnilo, ze mawet na tym piekielnym stadionie w Madrycie mozna sobie ma wiele pozwolic, lecz nie mial kto wykonczyc.
Dlatego rozwazam Bayern powyzej 1.5 gola @2.15

rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
Real Madryt vs Bayern Monachium
(Real Madryt-1.0 (Rzuty Rożne) @ 2.20)
Bet365
O meczu napisano wszystko, wiadomo spotyka się para gigantów z europy i iskry muszą pójść.. Wiadomo na Allianz Arena cięzko się gra więc Real musi to wygrać u siebie. Dlatego rzuci się do ataku. Wrzutki Di Marii, strzały z dystansu Bale&#39;go, strzały Krysztiano (jeśli zagra). Bayern ma dobrego bramkarza więc co nie złapie to wybije na rożny. Warto zaryzykować :cool:

emilenberg 81

emilenberg

Użytkownik
Real - Bayern 1,71
Jak o mnie chodzi to praktycznie jeśli Real tego nei wygra to może pożegnać się z LM. Istnieje także prawdopodobieństwo iż Pep Guardiola zagra swoją tiki take która już na Real nie działa. Zresztą real i nie tylko już pokazali Gurdioli że potrafią z tiki take rozpracować np:
mecz z 26 lutego gdzie grali na Cam Nou i padł wynik 3:1 dla królewskich!!!
Ostatnie starci tych ekip było 25 kwietnia 2012 roku i wygrał w 90 minutach real!!
Ostatnia porażka realu z niemiecką drużyną u siebie to 1 maja 2001 roku i wynik 0:1 dla Monachium. Troszkę wody z rzece upłynęło!! ???? I jak pamiętamy kto zdobył puchar LM? Właśnie Bayern. To było dawno od tamtego czasu oj dużo się zmieniło w klubach w piłce itd. Można by pisać i pisać i nic by z tego nie wynikało! Wracając do wątku kurs 1,7 na real ( w razie remisu zwrot) wydaje się miłym kursem do zagrania.
Guardiola i jego ekipa są jak by to ładnie nazwać &quot;nie w rytmie&quot;. Ostatnie dwa mecze wygrane, ale z kim z cieniasami i to nie jakoś super! Grali na pół rezerwowym składem bo raczej grający w ostatnim spotkaniu robben i spółka to nie leszcze ???? . Lecz popatrzmy na mecz z BVB może nie grali o pietruszkę lecz o prestige i co?? DALI DUPY!!! więc ekipe z monachium idzie rozpracować aaa tam ona jest rozpracowana tylko z średniakami wygrywa i ma długa ławkę rezerwowych, czego akurat niema BVB, ale i tak wygrali hehe. Dobra teraz co nie co może o królewskich. Więc tak zagra &quot;krysia&quot; która sobie po odpoczywała i może będzie chciała sobie coś pograć, ostatnia porażka realu to mecz prawie że 3 lata temu z kosmiczą Barceloną ale to było co innego niż teraz Bayern. Według mnie Real jest w formie o wiele większej niż niemcy. Ale wiadomo to jest mecz 1/2 finału ligi mistrzów może stać się wszystko i nic tak jak wczoraj! Ogólnie powinien wygrać real tak skromnie liczę dwoma bramkami przewagi ale piłka jest jedna a bramki są dwie ????
Więc stawiając na real z ewentualnym zwrotek kasy za remis i możliwością zarobienia 70 % wkładu, myślę że jest to aż nadmiernie kusząca propozycje jaka nam dają BUKI!!! Tyle pierdół z mojej strony. Pozdrawiam i do kibicowania 20:45 ????

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Real Madryt v Bayern Monachium
powyżej 5,5 kartek (wyłącznie żółtych) kurs: 2,13 buk: Betsson ⛔
czerwona kartka kurs: 3,60 buk: Betsson ⛔
powyżej 3 goli (AZJAN) kurs: 2,025 buk: Bet365 ⛔
powyżej 10 rzutów rożnych (AZJAN) kurs: 1,80 buk:Bet365 ✅
Bayern Monachium (DNB) kurs: 2,03 buk: Bettson ⛔
Dzisiaj zafundowałem sobie danie z wielu potraw, danie główne i sporo przystawek. Oczywiście jak zawsze przy takiej ilości jedzenia, wszystkiego po trochu ???? Danie główne to kartki: sędzią jest znany i lubiany ???? Howard Webb. Sędzia rzadko przekracza linię 5,5 kartek, ale około 4-5 wyrabia. W meczu Realu z Dortmundem dał 7. Liczę na gorące spotkanie, wiadomo w Realu Ramos itd. Czerwona kartka po 3,60 też bardzo kusiła. Powyżej 3 goli - tak jak już ktoś pisał dzisiaj w przeciwieństwie do wczorajszego meczu myślę, że nie zobaczymy anty futbolu. Będzie ładne widowisko z dużą ilością bramek, rzutów rożnych i kartek. Ostatni zakład na Bayern - dlaczego nie, dla mnie dzisiaj to są dwie równorzędne ekipy, skoro więc wyższy kurs na gości biorę gości. Oczywiście tak jak pisałem wyżej wszystko małymi stawkami, danie uważam, że będzie doskonałe. Dla mnie to już jest finał Ligi Mistrzów - właśnie dzisiaj i rewanż. Zespół, który awansuje zdobędzie LM.

Otrzymane punkty reputacji: +2
lukkaz 577

lukkaz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaLiga Mistrzów 2013/2014
Spotkanie: Real Madryt – Bayern Monachium
Typ: 1
Kurs: 2,53 ✅ ✅ ✅
Bukmacher: Pinnacle
Data i godzina: 23.04.14 20:45
Stawka: 4/10

Dziś o godz. 20:45 zostanie rozegrany pierwszy mecz półfinałowy LM pomiędzy Realem Madryt a Bayernem Monachium. Real to Zdobywca Pucharu Króla i ekipa zajmująca trzecie miejsce w Primiera Division. Bayern wywalczył już Mistrzostwo Niemiec oraz zakwalifikował się do finału krajowego Pucharu.

Wszystko zostało powiedziane o tym klasyku, media huczą o tym spotkaniu od czasu kiedy Luis Figo złączył na losowaniu obie ekipy w meczu półfinałowym. Dwie wielkie marki stoczą bój w „przedwczesnym finale” o awans do decydującej potyczki o tytuł w Lizbonie .

Bayern przegrał dwa mecze w Bundeslidze – z Augsburgiem oraz Borussią. W sobotę rozegrał mecz „na przełamanie” z ostatnim Eintrachtem Brunszwik. Mimo osłabień Mistrz Niemiec pokonał beniaminka 2:0. W tym spotkaniu Guardiola przede wszystkim sprawdzał zachowanie swojej drużyny w defensywie – najważniejszym scenariuszem na spotkanie ligowe była gra „na zero z tyłu”. Wyjazdowe zwycięstwo 2:0 z znacznie osłabionym składem można traktować jako pełne spełnienie oczekiwań managera FCB.

Real przez cały tydzień nie grał, ostatni mecz to pojedynek z Barceloną w Pucharze Króla. Fakt, iż przez 6 dni piłkarze Ancelottiego odpoczywali może wpłynąć pozytywnie na grę Królewskich, grających ogromną ilość spotkań w sezonie.

Real przegrał u siebie tylko z Barceloną oraz Atletico, pozostałe 14 spotkań ligowych na Santiago Bernabeu wygrał. W Lidze Mistrzów wygrał 5 spotkań w fazie grupowej i 3 w fazie pucharowej, zremisował z Juventusem w Turynie oraz przegrał z Borussią w Dortmundzie.

Bayern w lidze rozegrał 16 spotkań wyjazdowych: 13 z nich wygrał, dwa razy zremisował oraz raz przegrał w Augsburgu. W Lidze Mistrzów wygrał 5 spotkań w fazie grupowej i 2 w fazie pucharowej, zremisował u siebie z Arsenalem, zremisował na Old Trafford z MU oraz przegrał u siebie z Manchesterem City 2:3 wygrywając 2:0.

Na murawie dziś nie zobaczymy na pewno Khediry (pomocnik, 11/1), Albeloi (obrońca, 16/0) oraz Jese (napastnik, 18/5) w Realu oraz Alcantary (pomocnik, 16/2), Contento (obrońca, 9/0), Shaquri’ego (pomocnik, 17/6), Starka (bramkarz, 2/0), Badstubera (obrońca, 0/0) oraz Van Buytena (obrońca, 11/1) w Bayernie.

Różne spekulacje krążą wokół występów Bale’a, Ronaldo, Alaby, Javiego Martineza i Thomasa Mullera, jednak sądzę że informacje o ich nieobecności są tylko elementem „wojny psychologicznej” między obiema ekipami.

Real musi wygrać to spotkanie by z odpowiednią zaliczką jechać do Monachium. W Bawarii Królewskich czekać będzie piekło, a jeśli bramkowo zremisują lub przegrają mecz misja awansu do finału może okazać się niewykonalna. Obstawianie rezultatu meczu tak klasowych drużyn na takim poziomie gier to loteria, ja po zobaczeniu gry Realu w ostatnich potyczkach w tym w Pucharze Króla stawiam na ich zwycięstwo.

Otrzymane punkty reputacji: +8
baaasti42 70

baaasti42

Użytkownik
Real Madrid - Bayern München Całkowite posiadanie - goście: powyżej 56.5
1,73

Nie mam zamiaru przedstawiać nikomu tych dwóch drużyn. Bayern na pewno będzie się starał grac piłką, gdyż jest to naturalne dla drużyn prowadzonych przez Guardiolę. Monachijczycy są w stanie utrzymywać się przy piłce z kazdym rywalem, na każdym terenie ( co nie oznacza zwycięstwa...)
Real nie jest druzyna która koniecznie musi posiadac futbolówke przy nodze. Jeśli oddaje inicjatywę Barcelonie, na pewno zrobi to takze w meczu z Bayernem. Wg mnie następna pomyłka buków. A ja lubie pomyłki.... ;)
Posiadanie piłki Bayernu:
Man U - Bayern 26-74
Bayern - Man U 65-35
Bayern - Borussia 71 - 29
Posiadanie piłki realu w meczach z barca, która naturalnie prezentuje podobne założenia, jednak jak jest z ich wykonaniem niech każdy odpowie sobie sam
Real - Barcelona (3:4) 32 - 68
Barcelona -Real (1:2) 68-32
Edit: Typ wszedł tak łatwo, iż zacząłem sie zastanawiać co za człowiek serwuje nam te promocje ! ;)

dziki_pluto 45

dziki_pluto

Użytkownik
Sporo osób z tego co widzę spodziewa się czegoś odwrotnego do wczoraj,czyli kanonady i wyniku typu 2-2,3-2 czy 4-2.
Rozumiem,że obie drużyny overowe ale stawka spotkania jest za wysoka,żeby podchodzić jak niektórzy do tego,czyli hura do przodu i szarańcza.
To nie jest mecz towarzyski,gdzie grają Real z Bayernem i od razu można zakładać over 4.5 Może wielu kibiców by taki fakt cieszył,ale niekoniecznie sam klub.
Real u siebie przede wszystkim nie może stracić gola i przegrać. To jest kluczowa sprawa na tym etapie rozgrywek i przed rewanżem.
Więc nie będzie od początku nawałnicy,ale pewnie sporo posiadania i próby rozmontowania szkopów.
Z drugiej strony Niemcy,którzy mając na uwadze rewanż na Allianz każdy wynik typu 1-1,2-1 czy 0-0 przyjmą z radością.
Tak jak mówię,Real jeżeli nie chce pokpić sprawy przed rewanżem-musi grać rozważnie,nie stracić bramki ale przede wszystkim nie przegrać.

Real 1x 1.42 bet365 ✅ ✅ ✅

kirgassin 95

kirgassin

Użytkownik
Real Madryt - Bayern Monachium
Poniżej 5,5 żółtych kartek @1,67 Betsson✅1✅

:spokodfhgfh:Taki kurs,:spokodfhgfh:taka linia, :spokodfhgfh:taki sędzia. Warto spróbować. Pieczę nad tym spotkaniem będzie sprawował dobrze wszystkim znany Howard Webb, który w 39 spotkaniach w tym sezonie tylko 3 razy pokrył oferowaną przez bukmachera linię. Oczywiście,jest to wspaniałe święto futbolu, możemy spodziewać się dużo nerwowości po obu stronach, jednak mam nadzieję,że trenerzy skutecznie ostudzą głowy swoich zawodników,w końcu został jeszcze jeden półfinał,nikt nie chciałby być nieobecny w finale z powodu kartek.
Co do innych statystyk:
Real średnia 1,7 żółtej kartki na mecz
Bayern 1,4 żółtej na mecz
Jak dla mnie to typ rodzaju &quot;nic ino brać&quot; ????

Otrzymane punkty reputacji: +6
spoxsik 305

spoxsik

Użytkownik
Bayern Monachium wygra po przejęciu prowadzenia @ 11.00
Czytając dzisiejsze komentarze większość stawia na Real i własciwie sam im kibicuje ale ten typ w moim przekonaniu to jest value i warto spróbować za drobne. Ok real gra u siebie, Real jest mocny i najprawdopodobniej do składu wróci C.Ronaldo, więc myśle że bramkę strzelą ale należy pamiętać że obrona realu jest dziurawa i chwila nie uwagi i jest 1:1. Realowi bedzie bardzo zalezalo by u siebie wygrać bo wlaściwie bayern u siebie nie przegrywa. Real zacznie atakować grożnymi kontrami a wystarczy jedna skuteczna bayernu i jest 1:2 no i za drobne mozna sie pieknie obłowić. Powodzenia.

xavy 386

xavy

Użytkownik
Real Madryt - Bayern Monachium poniżej 17,5 celnych strzałów @ 1,80 ✅✅✅3/5 Unibet
Ładną promocję przygotował dla nas dzisiaj Unibet - spodziewałem się linii 14,5 a tutaj taka miła niespodzianka. Według mnie mamy tutaj pięknego valuebeta - można to zdecydowanie pograć. Bayern będzie dłuuuugo klepał te swoje krótkie podania, które jednak przyniosą mu dzisiaj niewiele klarownych sytuacji bramkowych. Z kolei Real prowadzony przez Ancelottiego podejdzie do tego meczu niezwykle skoncentrowany i na pewno nie będzie szaleńczo atakował już od samego początku, dlatego zagram tutaj też, po bardzo dobrym kursie:
poniżej 3,5 gola @ 1,50✅✅✅ 1/5 Oddsring

Otrzymane punkty reputacji: +1
bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Dante kartka TAK
4.45
Unibet
Brazylijczyk zagrał w LM w 7 meczach, na boisku spędził 630 minuty i złapał 3 żółte. Co ważne obrońca Bayernu może łapać żółtka do końca rozgrywek LM, bo karę odpokutował za kartki w pierwszym meczu z United. Dziś zagra przeciwko szybkim zawodnikom Realu i moim zdaniem warto próbować.

czosnek-112245 61

czosnek-112245

Użytkownik
Real Madryt vs Bayern Monachium

Typ : 2DNB
Kurs : 2.10
Buk :WilliamHill
Prawie cały świat żyje dzisiejszym meczem, w którym Królewscy podejmują Bayernu Monachium. Widzę, że zdania są podzielone co do tego meczu, ale większość leci w Real, ja uważam wręcz przeciwnie. Długo przeglądałem oferty, i szukałem czegoś &quot;sensownego&quot;, ale najbardziej okazało się DNB. Real gra na Bernabeu co jest dużym plusem, ale nie jest to żadna twierdza nie do zdobycia. W Premiera Division dwie porażki z Atletico na początku sezonu, oczywiście z Barcą 3:4, ale z niezbyt &quot;świetną&quot; Barcą strzelili na Santiago 4 bramki, a tej Barcy a tego Bayernu nie ma co porównywać. Linia obrony Realu, czyli Coentrao, Pepe, Ramos, Carvaja nie jest jakąś wymarzoną obroną, bo gdy przychodzi grać z rywalem z wyższej półki to czasem jest błąd za błęde. Coentrao będzie miał na sobie Robbena, jednym słowem chłopak ma &quot;przesrane&quot;, Holender będzie nim kręcił aż miło, zdecydowanie różnica klas, podobnie w sytuacji Carvaja z Riberym. Nadal pod znakiem zapytania stoi występ Ronaldo, czy dostanie zielone światło do gry dowiemy się dopiero kilkadziesiąt minut przed meczem, ale wątpię aby nie wystąpił w takim meczu a szczególnie na Berabeu. Ja dziś a poprzednie sezony, gdy Real prowadził Mourinho nie widzę żadnej wyraźnej zmiany w grze. Bayern jest w świetnej formie i taka jest prawda, nie mogę czytać takich głupot, bo widywałem takie, że w grze Bayernu widać jakąś słabszą formę bo mieli problemy ze słabym w tym sezonie Manchesterem, co za bzdury! Zremisowali wyjazdowy mecz na Old Trafford, bo Manchester co trzeba przyznać zagrał dobry mecz w obronie od dawien dawna, a Bayern spokojnie kontrolował losy meczu. U siebie nie było żadnego ryzyka, &quot;diabełki&quot; zostały przyciszone. Wiele dyskusji, że Bayern Gaurdioli to taka Barcelona się robi i owszem oczywiście, że tak, ale taka jest ta &quot;tiki-taka&quot; jak właśnie za czasów Pepa w Barcelonie czyli świetna i skuteczna, więc nie można mu nic zarzucić. Pep Gaurdiola vs Real, ta statystyka stoi zdecydowanie po jego stronie, Hiszpan gdy prowadził Barcelonę, mierzył się z Realem 15 razy z czego wygrał 9, 4 zremisował i tylko 2 przegrał, on wie jak grać z królewskimi, którzy co wymieniłem wyżej nie zbyt zmienili swój styl gry i on dobrze o tym wie bo na pewno analizował głęboko rywala i wydaję mi się, że zastosuję taktykę Bayernu w tym meczu pod &quot;dawną&quot; Barcelonę on po prostu wie jak grać z Realem i dziś to udowodni. Bayern ma wszystko poukładane i żadna kontuzja nie straszna bo ławka rezerwowych jest porażająca. DNB w stronę gości jest dla mnie takim &quot;pewniaczkiem&quot; i za grubaśno uderzam w to. Powodzenia!

auroksreno 763

auroksreno

Użytkownik
kontra

0:0 @18,0 (MarathonBet) kusi i nęci, bo obydwaj trenerzy to stare wygi, które osiem razy przekalkulują zanim nakażą swoim podopiecznym pójść na większe ryzyko w pierwszym meczu półfinałowym LM. No ale jak powszechnie wiadomo próba obstawienia tutaj czegoś takiego to na bank pewne wystawienie się na intensywne ujadanie obrońców Słusznej Linii Typowania. Więc niech będzie bardziej poprawnie politycznie:
Real _AH -2 @9,40 (MarathonBet)
Bayern AH -2 @11,00 (betTrzySześćPięć)
Skąd to tak? Ano bo jak już jedna strzeli to druga się odkryje a wtedy poleeeciiiiiii... Jak z górki :cool:
Przewiduję, że tym razem styku nie będzie wcale a wcale. I albo włoski Karol albo hiszpański Josep po meczu będzie musiał się intensywnie tłumaczyć: co nie zatańczyło jak powinno.
Howgh!

mmatizz 4,9K

mmatizz

Użytkownik

Spełniły się przewidywania większości, czyli zwycięstwa Królewskich, a także posiadanie piłki Bayernu. Cieszy mnie fakt, że firmowy styl gry Guardioli &quot;tiki-taka&quot; upada na rzecz szybkiej wymiany ciosów i widowiska. Wiele wskazuje na to, żę tradycja zostanie zachowana i kolejny raz, będzie zmiana na miejscu triumfatora Ligi Mistrzów. Oczywiście rewanż w Monachium i będzie o to bardzo ciężko, jednak wystarczy bramka dla RM i może być pozamiatane. Spokojnie mogło paść dzisiaj więcej bramek, ale co zrobić. Za tydzień Real będzie jeszcze mocniejszy, ponieważ do pełni sił wróci CR oraz Bale. Potwierdziło się także to, żę Bayern zbyt wcześnie wygrał ligę i teraz się to odbija. Do zobaczenia w rewanżu, który odbędzie się już we wtorek!

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom