Postawilem na Porto i ogladalem drugą połowe meczu. Sevilla bombardowała bramke Porto.Statystyki niby az tak nie przemawiaja na korzysc gospodarzy ale strzaly Porto byly proste dla obrony dla bramkarza lekkie i niekiedy po ziemi. Bramka strzelona po dośrodkowaniu z rzutu wolnego (zreszta Sevilli tez) Wiekszosc tej polowy zastanawialem sie jak Porto moze byc liderem w swojej lidze. Bramka na 2-1 w 85'. Miał to byc strzal rozpaczy jednak pilkarz (nie wiem ktory ogladalem w fatalnej jakosci) nie trafil czysto w pilke i ja podbil co sie okazalo wyszla z tego swietna sytuacja ktora udalo im sie wykorzystac. Sevilla nie powinna tego meczu przegrac, ba powinna wygrac i to nie jedna bramka. Jak Kanoute nie potrafi strzelic w swiatlo bramki bedac przed bramkarzem a wychodzi mu z tego jedynie podbicie pilki to wynik jest taki a nie inny. Spodziewam sie ze bardzo duzo ludzi bedzie grało Porto u siebie, jednak ja osobiscie odradzam. Nie mowie ze nie wygraja, wkoncu po takiej grze jak wczoraj odniesli zwyciestwo, ale ja napewno sie nie skusze po takim kursie. A spodziewam sie z 1,6-1,8Porto oczywiście króluje.
Ano w taki sposób, że w Portugalii liczy się tylko Porto i Benfica w tym sezonie. Poza tym nie ocenia się zespołu po jednym meczu. W dodatku przypomne, że był to wyjazd i było nie było iberyjskie starcie na trudnym terenie w Sevilli.Wiekszosc tej polowy zastanawialem sie jak Porto moze byc liderem w swojej lidze.
Oj nie, tak to nie wyglądało na pewno.Miał to byc strzal rozpaczy jednak pilkarz (nie wiem ktory ogladalem w fatalnej jakosci) nie trafil czysto w pilke i ja podbil co sie okazalo wyszla z tego swietna sytuacja ktora udalo im sie wykorzystac.
Jak zobaczylem ze kolejny raz ktos pisze o braku w skladach to buchnolem smiechem.W Tottenhamie tez byly braki i w wielu innych zespolach.Normalnie na mecz Basel - Spartak to dla mnie byl NO BET a ze zrobiliscie z tego masowke zagralem na odwrot.Co innego mecz Zenitu to dla mnie jest perelka wiec x2 nie bede tam gral.Poppatrz pierw na swoj tok myslenia tego o czym pisze a pozniej komentuj ????to fajnie o tbie świadczy że grasz w meczu w którym nie znasz zawodnikó ani ewentualnych braków kadrowych i grasz odwrotnie niż część (zwana przez ciebie masówką)użytkowników forum - nic tylko pogratulować wiedzy jak i szczęścia...
ale idąc dalej za tydzień Zenit to też będzie tzw masówka to przecierz musisz zagrać x2 powodzenia z takim tokiem rozumowania nie ma co;;;
Właśnie dlatego, że nie znasz składu Spartaka nie wiesz jak silne to były osłabienia. Zabrakło pięciu zawodników podstawowego składu. Uważasz, że takie braki nie mają wpływu na grę drużyny? A co do tego, że trafiłeś, to nie znając składów i nie patrząc na absencje trafisz jeden zakład, a potem przegrasz 3. Z kolei jeśli znasz to przegrasz jeden, a potem 3 wygrasz.Jak zobaczylem ze kolejny raz ktos pisze o braku w skladach to buchnolem smiechem.W Tottenhamie tez byly braki i w wielu innych zespolach.Normalnie na mecz Basel - Spartak to dla mnie byl NO BET a ze zrobiliscie z tego masowke zagralem na odwrot.Co innego mecz Zenitu to dla mnie jest perelka wiec x2 nie bede tam gral.Poppatrz pierw na swoj tok myslenia tego o czym pisze a pozniej komentuj ????
A Basel nie znam skladu i Spartaka tez bo nie interesuje sie tymi ligami czy msze znac wszystkie sklady i ligi by trafic akurat taki mecz???
Braki kadrowe znalem.Wy je wymieniliscie ????
I nie wiem lepiej znac sklad i nie trafic czy nie znac skladów a trafic????
Zenada.....
Wiekszosc ludzi nie zna skladow druzyn ktorych mecze obstawia wiec nie wiem czemu czepiliscie sie mnie??? ???? Ten mecz to byla masowka pod moja rozkmine i kolejny raz ja trafilem.Uwazasz ze trafiam jeden mecz a trzech nie trafie natsepnych??Właśnie dlatego, że nie znasz składu Spartaka nie wiesz jak silne to były osłabienia. Zabrakło pięciu zawodników podstawowego składu. Uważasz, że takie braki nie mają wpływu na grę drużyny? A co do tego, że trafiłeś, to nie znając składów i nie patrząc na absencje trafisz jeden zakład, a potem przegrasz 3. Z kolei jeśli znasz to przegrasz jeden, a potem 3 wygrasz.
Wczoraj to był poprostu niefart i tyle. Nie można było przewidzieć, że Baselowi nie będzie się chciało walczyć w drugiej połowie.
wice wersa legionisto ????Skonczmy ta dyskusje bo wywolal ja ktos kogo nie lubie wiec nie bede juz tutaj odpowiadal bo trol,a karmic nie wolno ???? pozdro
Dla tego Ty trafiasz pewnie częściej kupony niż ja ????wice wersa legionisto ????
PS jeszcze raz graatuluję wiedzy o składach...pozazdrościć szczęścia ... ale jak to mówią głupi ma szczęście
natomiast wracając do wątku osłabienia Spartaka - czułem pewną jedynę lub ew under - nie myślałem że goście strzelą gola a tu proszę :