>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Żyjmy z bukmachera - powolutku aż do skutku

marco 17

marco

Użytkownik
Często odwiedzam twój temat bo nieźle typujesz. Harrison wyrównał stan meczu i znowu przerwa... Życzę powodzenia

M 62

moreno

Użytkownik
Mam nadzieję, że MooneyBookers się uwinie. Ten kupon najlepiej postawić w Tobet.
Niestety kasa jest w drodze więc nie wiem czy zdążę, a według mnie to jest dzisiaj najpewniejszy możliwy kupon.

EDIT:
Tak to wygląda w moim normalnym rozpisie.
Tobet
⚽ Meksyk - Gwatemala HC 0:1 kurs 1,33 ⛔
⚽ FC Kiisto - SC Riverball kurs 1,30 ✅
⚽ Vidar - Notodden kurs 1,47 ✅
⚽ Ljungskile - Qvuding kurs 1,45 ✅
⚽ Tampines Rovers - Woodlands Wellington HC 0:1 kurs 1,38 ✅
Stawka 500,00
Zysk 2042,90
Jestem mocno wku...... bo niestety nie mogłem obstawić tego kuponu ze względu na zwłokę ze strony BetClic, które przez kilkanaście godzin nie potrafi wydać zgody moim pieniądzom na przejście do MoneyBookers ????
Obstawiłem jedynie coś podobnego za 27 euro na Vivarobet, jednak trochę zmodyfikowałem ze względu na ograniczoną ofertę. Jeśli Meksyk wejdzie to proszę klikać w &quot;dzięki&quot;, jeśli ktoś to zagrał.
EDIT:
A jednak szczęśliwie nie obstawiłem tego. Kochany Meksyk - jakim cudem ? Na szczęście kupon z Vivaro wszedł.

Ale nie będą te kupony liczone do statystyk. Kupon z Tobet, bo nie zdążyłem go obstawić. Kupon z Vivarobet też nie, bo nie wkleiłem wcześniej screena.

Otrzymane punkty reputacji: +6
M 62

moreno

Użytkownik
Na szybko wrzucam. Później ładnie to wypiszę w wiadomości. Stawkę w funtach mnożę razy 4 i podaję w złotówkach, więc zakładamy, że 50 funtów to 200 zł.

Oprócz tego polecam.
Ilves - Ilves-Kissat ✅
Atlantas - Siauliai ✅
Elverum - Herd ⛔
Varbergs - Kristianstads ✅
EDIT:
WilliamHill
⚽ Haka - HJK Helsinki kurs 1,44 ✅
⚽ Sligo Rovers - UCD Dublin kurs 1,20 ✅
⚽ Spartak Nalczyk - CSKA Moskwa kurs 1,44 ✅
Stawka 200,00
Zysk 297,66
WilliamHill
⚽ Jeonbuk Motors - Jeju United kurs 1,80 ✅
⚽ Brage - Vasteras SK kurs 1,61✅
⚽ Wołga Niżny Nowogród - Zenit St Petersburg kurs 1,40✅
Stawka 200,00
Zysk 611,44
WilliamHill
⚽ Meksyk - Gwatemala HC -1 kurs 1,25 ⛔ :dfdrgdf:
⚽ Fukuoka - Kashiwa kurs 1,70 ✅
⚽ Ljungskile - Qviding kurs 1,40 ✅
Stawka 200,00
Zysk 395,00
WilliamHill
⚽ Paide Linnameeskond - Sillamae Kalev kurs 1,50 ⛔:browar565:
⚽ Ajax Lasnamae - Kuressaare kurs 2,25 ⛔ :browar565:
⚽ Trans Narva - Nomme Kalju kurs 2,25 ⛔ :browar565:
Stawka 100,00
Zysk 659,38

Otrzymane punkty reputacji: +1
M 62

moreno

Użytkownik
WilliamHill
⚽ Stabaek - Viking kurs 1,75 ⛔
⚽ Rosenborg - Tromso kurs 1,67 ✅
⚽ Palmeiras - Avai OVER 2.5 kurs 1,73 ✅
⚽ Gremio - Vasco da Gama Obie strzelą kurs 1,75 ✅
Stawka 60,00
Zysk 470,87
Niesamowite, że miałem wrzucić tutaj 2 kupony. Akurat ten, którego nie wrzuciłem wszedł. Natomiast powyższy niestety fail ???? Szkoda, że 1 meczyk.

Otrzymane punkty reputacji: +7
M 62

moreno

Użytkownik
WilliamHill
???? Frederico Gil - Dudi Sela DW 0:3 kurs 1,61 ✅
???? Andreas Beck - Andy Roddick DW 0:3 kurs 1,30 ✅
Stawka 100,00
Zysk 109,30
WilliamHill
???? Frederico Gil - Dudi Sela kurs 1,12 ✅
???? Arnaud Clement - Łukasz Kubot kurs 1,83 ✅
Stawka 40,00
Zysk 41,98
WilliamHill
???? Katie O Brien - Kimiko Date-Krumm kurs 1,22 ✅
???? Daniela Hantuchova - Vitalia Diatchenko DW 2:0 kurs 1,25 ⛔ ????
???? Magdalena Rybarikova - Victoria Azarenka kurs 1,22 ✅
???? Akgul Amanmuradova - Venus Williams DW 0:2 kurs 1,10 ✅
Stawka 40,00
Zysk 41,86
Na Wimbledon tylko coś takiego. To jest pierwsze runda i tam się może dużo wydarzyć. Po za tym warunki pogodowe w Anglii nie wpływają na zwiększenie bezpieczeństwa typów. No i ostatni powód - żenujące kursy. Lepiej nie grać takich typów w WilliamHill. Dla porównania w Pinnacle kurs na Sela jest 1,21 ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
M 62

moreno

Użytkownik
WilliamHill
⚽ Galway - St Patricks HC -2 kurs 1,91 ⛔ 0:2
⚽ Shamrock Rovers - Dundalk HC -1 kurs 1,60 ⛔ 2:2
Stawka 50,00
Zysk 102,80

M 62

moreno

Użytkownik
WilliamHill
???? Tsvetana Pironkova - Petra Martic kurs 1,50 ✅
???? Alona Bondarenko - Jarmila Gajdosova DW 0:2 kurs 1,50 ✅
Stawka 80,00
Zysk 100,00
WilliamHill
⚽ Hiszpania U21 - Białoruś U21 kurs 1,20 ⛔ 1:1 (żenująca postawa Hiszpanii)
⚽ HJK Helsinki - TPS Turku kurs 1,44 ✅
Stawka 200,00
Zysk 145,60
WilliamHill
⚽ Honduras - Meksyk kurs 1,22 ⛔
???? Olga Govortsova - A. Radwańska kurs 1,10 ✅ krecz / zwrot
???? Victor Hanescu - Andy Roddick kurs 1,10 ✅
Stawka 200,00
Zysk 95,24

M 62

moreno

Użytkownik
Wpłaciłem 200 zł na Tobet i postaram się z tego zrobić 1000 zł do końca miesiąca. Aczkolwiek plan optymistyczny zakłada 2000 zł do końca miesiąca ????
Tak więc zaczynam szalonym akumulatorem
Tobet
???? Francesca Schiavone - Barbora Strycova kurs 1,25 ✅
???? Kateryna Bondarenko - Sara Errani kurs 1,45 ⛔
???? Victor Hanescu - Andy Roddick 1 SET kurs 1,15 ✅
???? Juan Martin Del Potro - Olivier Rochus 1 SET kurs 1,20 ⛔
???? Olga Govortsova - Agnieszka Radwanska 1 SET kurs 1,12 ✅
???? Iveta Benesova - Victoria Azarenka 1 SET kurs 1,10 ✅
???? Gael Monfils - Grega Zemlja 1 SET kurs 1,15 ⛔
???? Kimiko Date Krumm - Venus Williams LIVE kurs 1,27 ✅
Stawka 50,00
Zysk 175,03
Kurs na Venus wyłapany przy stanie 1:0 w setach i 2:3 w drugim secie (40:AD).

M 62

moreno

Użytkownik
Jeszcze coś takiego spróbujemy trafić. Dalsza liga szwedzka ... typy oparte o cyferki zwane statystykami, bilansami itd.
Tobet
⚽ Falkenberg - Degerfors kurs 3,05 ⛔
Stawka 50,00
Zysk 102,50
Tobet
⚽ Qviding - Östers IF kurs 2,10 ⛔ remis
Stawka 50,00
Zysk 55,00
Tobet
⚽ Åtvidaberg - GIF Sundsvall kurs 1,80 ✅
⚽ Ängelholm - IFK Värnamo kurs 1,63 ⛔ remis
Stawka 30,00
Zysk 58,02

M 62

moreno

Użytkownik
WilliamHill
⚽ Santos - Penarol kurs 1,40 ✅ 2:1
???? Daniela Hantuchova - Marina Erakovic kurs 1,67 ✅ 2:0
Stawka 400,00
Zysk 740,94
EDIT:
Meksyk to był ustawiony mecz. Nie wierzę w pudła z 2 metrów z główki przy zerowym kryciu, ani też w niestrzelone sytuacje sam na sam w 88 minucie.
Nie wierzę, że sędzia dolicza 2 minuty, podczas gdy zawodnicy 10 minut przeleżeli na boisku. Nie wierzę, że piłkarze Meksyku atakują 1 linią i oddają 1 strzał z dystansu w meczu, przy bramkarzu, który potrzebuje obrońcy do wykopów piłki. ŻENADA

M 62

moreno

Użytkownik
Prywatny konkurs kto pierwszy ustrzeli kurs OVER 50 ????
WilliamHill
???? Florian Mayer - Xavier Malisse kurs 1,67 ✅
???? Na Li - Sabine Lisicki kurs 2,37 ✅
⚽ PK-35 - PS Kemi kurs 1,50 ✅
⚽ Kalmar - GAIS kurs 1,75 ✅
⚽ Malmo - Gefle kurs 1,53 ⛔ 0:0
⚽ Helsingborg - Trelleborg kurs 1,44 ✅
⚽ Qviding - Osters kurs 2,20 ⛔ 1:1
⚽ Brommapojkarna - Landskrona kurs 1,85 ⛔ 1:1
Stawka 40,00 ~ 10GBP (przy kursie 93,16)
Zysk 3686,51

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
WilliamHill
⚽ Santos - Penarol kurs 1,40 ✅ 2:1
???? Daniela Hantuchova - Marina Erakovic kurs 1,67 ✅ 2:0
Stawka 400,00
Zysk 740,94

EDIT:
Meksyk to był ustawiony mecz. Nie wierzę w pudła z 2 metrów z główki przy zerowym kryciu, ani też w niestrzelone sytuacje sam na sam w 88 minucie.
Nie wierzę, że sędzia dolicza 2 minuty, podczas gdy zawodnicy 10 minut przeleżeli na boisku. Nie wierzę, że piłkarze Meksyku atakują 1 linią i oddają 1 strzał z dystansu w meczu, przy bramkarzu, który potrzebuje obrońcy do wykopów piłki. ŻENADA
Mi też Meksyk zwalił kupon ale nie oglądałem i chyba dobrze by bym miał wnerwa. Z tego co tu czytam u ciebie tu muszą tam być niezłe wałki zresztą wczoraj też słyszałem że te dróżyny U17 odwalały jakąś kaszane więc coś jest nie tak z tą piłką nożną ????

sry za zaśmiecanie jesli nie mozna pisac :?

M 62

moreno

Użytkownik
Mi też Meksyk zwalił kupon ale nie oglądałem i chyba dobrze by bym miał wnerwa. Z tego co tu czytam u ciebie tu muszą tam być niezłe wałki zresztą wczoraj też słyszałem że te dróżyny U17 odwalały jakąś kaszane więc coś jest nie tak z tą piłką nożną ????
sry za zaśmiecanie jesli nie mozna pisac :?
Jak najbardziej można pisać.
Oglądając Meksyk miałem po prostu deja vu. Widziałem drugi raz ten sam mecz - Hiszpania U21 vs. Białoruś U21. Różnica z Meksykiem jest taka, że trener chyba nie został poinformowany o wałku, bo przynosili mu ręczniki żeby wycierał pot z czoła, próbował wpłynąć na wynik meczu dość dobrymi zmianami. W przypadku Hiszpanii natomiast wpuścił Jeffrena i Bojana po 70 minucie i był całkiem wyluzowany przegrywając 0:1 z Białorusią.
Oglądałem też spotkanie Santosu i gdyby wspomniane wyżej reprezentacje miały chociaż połowę zapału piłkarzy Santosu, to ten mecz spokojnie mogliby wygrać. Ale najwyraźniej w umowie tego nie było. Meksyk oddał tylko 1 strzał zza pola karnego i prawie strzelili gola ... dlatego ponownie już nie próbowali. Wisienką na torcie była akcja sam na sam Dos Santosa w 88 minucie, w której mógł zrobić wszystko, ale wolał strzelić obok bramki. W dogrywce natomiast scenariusz był już identyczny, jak w meczu Hiszpanii - 2 łatwe brameczki.
Teraz tylko trzeba wytrzymać psychicznie i nie próbować odrabiać ???? Trzeba dalej grać swoje.

M 62

moreno

Użytkownik
WilliamHill
???? Petra Cetkovska - A. Radwańska DW 0:2 kurs 1,20 ⛔ 2:1
???? Grigor Dimitrov - Jo-Wilfried Tsonga 1 SET kurs 1,20 ⛔
???? Na Li - Sabine Lisicki kurs 2,10 ✅
Stawka 400,00
Zysk 809,60
WilliamHill
???? Robin Soderling - Lleyton Hewitt 1 SET kurs 1,44 ⛔
:siata: Niemcy - Rosja 1 SET kurs 1,50
:siata: Polska - Portoryko HC -2,5 kurs 1,40
Stawka 400,00
Zysk 809,60

M 62

moreno

Użytkownik
Po ostatnich niepowodzeniach przyszedł czas na rozważniejszą grę.
Tobet
⚽ Shelbourne - Athlone Town kurs 1,12 ✅
⚽ Dundalk - Galway United kurs 1,11 ✅
⚽ Dinamo Minsk - BATE Borisov kurs 1,65 ⛔ (10 minuta czerwona kartka BATE)
Stawka 50,00
Zysk 52,56
Jeśli chodzi o Selbourne i Dundalk, to w skrócie uzasadnienie do tych typów może być takie: &quot;Galway + Athlone = pragnienie. Shelbourne + Dundalk = Sprite&quot;. No i tyle na ten temat. W kwestii BATE to na forum już chyba wszystko o tym spotkaniu napisano. W obu drużynach brakuje kilku podstawowych zawodników, jednakże BATE ma ich kim zastąpić.
Tobet
:siata: Polska - Portoryko HC -2,5 kurs 1,42 ⛔
???? Rafael Nadal - Gilles Muller UNDER 30,5 kurs 1,75
???? Gael Monfils - Lukasz Kubot HC +5,5 kurs 1,90
???? Elena Baltacha - Shuai Peng OVER 21 kurs 1,85 ✅
Stawka 12,17
Zysk 94,13
Polska opisana niżej. Nadal bardzo dobrze sobie radzi, szybko odsyłając rywali tam, gdzie jest ich miejsce. Tutaj znowu drabinka okazała się łaskawa i powinien sobie znowu szybko poradzić. Nadal 18 gemów (6+6+6), przeciwnik maksymalnie 12 (4+4+4), bo nie spodziewam się żadnej walki o seta. W optymistycznej wersji powinien więc ugrać maksymalnie 30 gemów. Odnośnie Kubota to według buków on zawsze ma wylecieć z turnieju wcześniej, niż wylatuje w rzeczywistości. Tutaj znowu według mnie niesłusznie został potraktowany .... ale to lepiej dla nas ???? Niektórzy stawiają nawet na WIN Łukasza. Ja aż takim optymistą nie jestem, ale myślę, że urwie 1-2 sety ???? Zważając na to, że ostatnio Zemlja szarpnął Monfilsowi seta, a Kubot zniszczył Karlovica 3:0 ... nic, tylko brać ten piękny kurs. Baltacha vs. Peng to dla mnie po prostu mecz na 3 sety. Panie spotkały się ze sobą raz w Azji i było 1:2 dla Peng. Tutaj też przewiduję taki rezultat.
WilliamHill
???? Maria Jose Martinez Sanchez - Venus Williams kurs 1,25 ✅
⚽ Wexford - Limerick HC +2 kurs 1,33 ✅ 2:3
:siata: Polska - Portoryko HC -2,5 kurs 1,40 ⛔ SZOK - dziękujemy łamagi
Stawka 400,00
Zysk 531,00
Szczerze mówiąc to mam nadzieję, że się zazieleni. Nie widzę tutaj innych możliwości. Limerick to drużyna underowa, która wygrywa zazwyczaj 1 bramką. Dotychczasowe dwa spotkania z Wexford to wyniki 0:1, jednakże w tym sezonie Wexford wydaje się drużyną silną na własnym terenie.
Polska w przegranym spotkaniu z USA popełnił mnóstwo błędów, jednak kiedy gramy swoje to potrafimy złoić nawet silnego przeciwnika. Portoryko takim przeciwnikiem nie jest więc powinno być dużo łatwiej, tym bardziej, że gramy w Płocku !!! Wszystkie bilety podobno wykupione więc nie widzę innej opcji niż 3:0 dla nas. No i wreszcie Venus - ten bajeczny kurs (w Pinnacle jest bodajże 1,33) możemy wyłapać ze względu na ostatnie spotkanie Venus, w którym to wygrała 2:1 po zaciętej walce (ostatni set 7:6). Słuchałem jednak wywiadu z Venus, która była zaskoczona swoim dobrym stanem zdrowia. Mówiła, że czuje się świetnie i o dziwo nie czuje żadnego bólu. Tak więc od strony fizycznej może dać z siebie 100%. Jeśli zaś chodzi o psychikę to myślę, że nie pozwoli już sobie na taką nerwówkę, jak ostatnio i będzie chciała szybko to spotkanie zakończyć. Jeśli chodzi o jej rywalkę, to nie błyszczy ona specjalnie wynikami, ani też formą. Odpada za każdym razem, kiedy trafi ona na silną rywalkę - i właśnie trafiła.

M 62

moreno

Użytkownik
w ostatnim kuponie chyba masz złą podaną zysk:smile: życzę powodzenia
To jest czysty zysk, więc 400x1,25x1,33x1,40-400=czysty zysk. A więc wychodzi mi dalej 531 ????
e tam, wazne ze jest bajeczny kurs na williams
Oj tak. Zupełnie nie rozumiem postawy buków. Właściwie to jestem zszokowany, bo kurs wzrósł nawet do 1,45 !!! Szkoda, że tak późno się zalogowałem, bo w Pinnacle można by z tego jeszcze skorzystać.
Pierwszy set pokazał nam już jaki to był prezent ???? Rywalka została zdewastowana 6:0 !!! W drugim secie rywalka ugra maksymalnie 3-4 gemy według mnie ... więc wszystko gra ????
Z pozostałych typów jak na razie zagrała Baltacha, która według prognozy przegrała 1:2 ... no i overek wszedł na luzie. Czekamy na resztę ????

Do góry Bottom