Po ostatnich niepowodzeniach przyszedł czas na rozważniejszą grę.
Tobet
Shelbourne - Athlone Town kurs 1,12
Dundalk - Galway United kurs 1,11
Dinamo Minsk -
BATE Borisov kurs 1,65
(10 minuta czerwona kartka BATE)
Stawka 50,00
Zysk 52,56
Jeśli chodzi o Selbourne i Dundalk, to w skrócie uzasadnienie do tych typów może być takie: "Galway + Athlone = pragnienie. Shelbourne + Dundalk = Sprite". No i tyle na ten temat. W kwestii BATE to na forum już chyba wszystko o tym spotkaniu napisano. W obu drużynach brakuje kilku podstawowych zawodników, jednakże BATE ma ich kim zastąpić.
Tobet
:siata:
Polska - Portoryko
HC -2,5 kurs 1,42
???? Rafael Nadal - Gilles Muller
UNDER 30,5 kurs 1,75
???? Gael Monfils -
Lukasz Kubot HC +5,5 kurs 1,90
???? Elena Baltacha - Shuai Peng
OVER 21 kurs 1,85
Stawka 12,17
Zysk 94,13
Polska opisana niżej. Nadal bardzo dobrze sobie radzi, szybko odsyłając rywali tam, gdzie jest ich miejsce. Tutaj znowu drabinka okazała się łaskawa i powinien sobie znowu szybko poradzić. Nadal 18 gemów (6+6+6), przeciwnik maksymalnie 12 (4+4+4), bo nie spodziewam się żadnej walki o seta. W optymistycznej wersji powinien więc ugrać maksymalnie 30 gemów. Odnośnie Kubota to według buków on zawsze ma wylecieć z turnieju wcześniej, niż wylatuje w rzeczywistości. Tutaj znowu według mnie niesłusznie został potraktowany .... ale to lepiej dla nas ???? Niektórzy stawiają nawet na WIN Łukasza. Ja aż takim optymistą nie jestem, ale myślę, że urwie 1-2 sety ???? Zważając na to, że ostatnio Zemlja szarpnął Monfilsowi seta, a Kubot zniszczył Karlovica 3:0 ... nic, tylko brać ten piękny kurs. Baltacha vs. Peng to dla mnie po prostu mecz na 3 sety. Panie spotkały się ze sobą raz w Azji i było 1:2 dla Peng. Tutaj też przewiduję taki rezultat.
WilliamHill
???? Maria Jose Martinez Sanchez -
Venus Williams kurs 1,25
Wexford - Limerick
HC +2 kurs 1,33
2:3
:siata:
Polska - Portoryko
HC -2,5 kurs 1,40
SZOK - dziękujemy łamagi
Stawka 400,00
Zysk 531,00
Szczerze mówiąc to mam nadzieję, że się zazieleni. Nie widzę tutaj innych możliwości. Limerick to drużyna underowa, która wygrywa zazwyczaj 1 bramką. Dotychczasowe dwa spotkania z Wexford to wyniki 0:1, jednakże w tym sezonie Wexford wydaje się drużyną silną na własnym terenie.
Polska w przegranym spotkaniu z
USA popełnił mnóstwo błędów, jednak kiedy gramy swoje to potrafimy złoić nawet silnego przeciwnika. Portoryko takim przeciwnikiem nie jest więc powinno być dużo łatwiej, tym bardziej, że gramy w Płocku !!! Wszystkie bilety podobno wykupione więc nie widzę innej opcji niż 3:0 dla nas. No i wreszcie Venus - ten bajeczny kurs (w Pinnacle jest bodajże 1,33) możemy wyłapać ze względu na ostatnie spotkanie Venus, w którym to wygrała 2:1 po zaciętej walce (ostatni set 7:6). Słuchałem jednak wywiadu z Venus, która była zaskoczona swoim dobrym stanem zdrowia. Mówiła, że czuje się świetnie i o dziwo nie czuje żadnego bólu. Tak więc od strony fizycznej może dać z siebie 100%. Jeśli zaś chodzi o psychikę to myślę, że nie pozwoli już sobie na taką nerwówkę, jak ostatnio i będzie chciała szybko to spotkanie zakończyć. Jeśli chodzi o jej rywalkę, to nie błyszczy ona specjalnie wynikami, ani też formą. Odpada za każdym razem, kiedy trafi ona na silną rywalkę - i właśnie trafiła.