>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Żyjmy z bukmachera - powolutku aż do skutku

M 62

moreno

Użytkownik
Bet365
:siata: Portoryko vs Brazylia UNDER 138,5 kurs 1,85 ⛔
Stawka 50,00
Zysk 42,50
W ostatnim spotkaniu Portoryko przegrało 0:3. Co ważniejsze, maksymalnie udało im się zdobyć 19 pkt w secie. Łącznie w całym spotkaniu padło 125 punktów. Nie widzę szans na jakieś drastyczne polepszenie gry Portoryko z dnia na dzień. W tej drużynie gra tylko jeden zawodnik, który na spotkania z Brazylią wychodzi jak na ścięcie. Mam nadzieję, że Brazylia nie zlekceważy rywala i znowu szybko wyegzekwuje wyrok.
EDIT:
W setach 0:3. Niestety drugi set to walka 29:31. W trzecim secie też udało im się urwać 23 pkt. Szkoda, bo to łatwy mecz do typowania.

M 62

moreno

Użytkownik
Statystyki
Typy 50/81 ~ 62%
Kupony 25/54 ~ 46%
Zysk -136,82
Wnioski
- Ograniczamy kupony maksymalnie do dubli.
- Piszemy przynajmniej mini analizy każdego spotkania, żeby nie obstawiać byle czego.
- Zmieniamy system stawek na 20/30/50/100/150 + 200 w specjalnych okazjach
- 50 ustawiamy jako domyślną stawkę
Spodziewany efekt
- Znaczne zwiększenie skuteczności typów i kuponów
- Zyski $$$

Wytłumaczenie
:pJak zwykle winny jest człowiek :p Byłbym na plusie gdybym nie przekraczał magicznej granicy 100 zł za kupon. Byłbym na jeszcze większym plusie gdybym nie tworzył kuponów z trzech i czterech zdarzeń. Plus byłby jeszcze większy gdybym dokładnie analizował każdy typ.
Zyski netto tylko i wyłącznie z wygranych kuponów to prawie 1400 zł !!! Takie zyski w okresie kilku dni to jest coś. Trzeba kontynuować takie typowanie, jednak nie chcieć zbyt szybko zarobić. Typy z MLB będą dużo rzadziej i tylko zapożyczone. Osobiście nie będę się podejmował już typowania tej dziedziny.
----------------------------------------
bet365
???? David Ferrer vs Gael Monfils DW 3:0 kurs 2,20 ⛔
Stawka 50,00
Zysk 60,00
Ferrer zdecydowanie jest w formie. Dotychczas w RG gromił bez straty seta przeciwników z górnej półki. Monflis natomiast grał nierówno i tracił sety ze słabymi rywalami. Bilans spotkań pomiędzy tą dwójką to 0:2 na korzyść Monflisa. Z pewnością Ferrer korzystając z dobrej dyspozycji zacznie ostro i będzie chciał szybko wykończyć rywala, odwracając tym samym złą passę wspólnych spotkań. Ponadto biorąc pod uwagę ostatnie poczynania Monflisa, to kładzie wszystkie spotkania z dobrymi przeciwnikami - na takiego właśnie trafił. Jest o co walczyć.
EDIT: A jednak ciężki bój w tym spotkaniu oj ciężki bój.
bet365
???? Richard Gasquet vs Novak Djokovic gemy OVER 30,5 kurs 1,90 ⛔
Stawka 50,00
Zysk 45,45
Gasquet wyeliminował już z turnieju trzech silnych zawodników. Nie liczę, że poradzi sobie z Djoko. Jest on jednak dla Novaka przeciwnikiem pokroju Del Porto, a z nim serb stracił seta. Mam nadzieję, że Gasquet podobnie jak jego poprzednik powalczy z Serbem i urwie mu przynajmniej 13 gemów :p To powinno być w jego zasięgu.
EDIT: Djoko nie dał najmniejszych szans rywalowi. Szybko sobie z nim poradił, a szkoda ... bo Gasquet to był zawodnik, który mógł powalczyć.
bet365
⚽ Kolejarz Stroze v Piast Gliwice UNDER 2,5 kurs 1,55 ⛔ :dfdrgdf:
⚽ Termalica BB Nieciecza v Pogoń Szczecin OVER 2,5 kurs 1,90 ✅
Stawka 30,00
Zysk 60,68
Kolejorz to bardzo underowa drużyna. W ostatnich 6 spotkaniach ma tylko jeden over z liderem tabeli - ŁKS. Oni walczą o utrzymanie w lidze dlatego zamurowali swoją bramkę. W całym sezonie strzelili najmniej bramek w całej lidze (24 bramki w 31 spotkaniach) więc nie spodziewałbym się w tym spotkaniu kanonady. Natomiast Piast to drużyna ze środka tabeli, która po prostu nie ma formy. Ich bilans w ostatnich sześciu spotkaniach wynosi 4:7 dzięki wygranej 0:4 nad Bogdanką kilka kolejek temu. Dla porównania Kolejorz ma bilans 4:6. Wszystko wskazuje więc na to, że ten mecz nie przyniesie nam więcej niż 2 goli.
Jeśli zaś chodzi o drugie spotkanie to mamy tutaj skrajnie odmienną sytuację. Ostatnie spotkania Niecieczy to grad goli. Podobnie sytuacja wygląda w przypadku Pogoni, która urwała nawet dwie bramki wyżej opisanemu Kolejorzowi. Bilans bramkowy Pogoni w ostatnich 6 spotkaniach to 15:5, natomiast bilans Niecieczy to 10:15. Typowałbym tutaj wygraną Pogoni 1:3, 1:2 lub 2:3.
EDIT: Udało się trafnie wytypować wynik spotkania Nacieczy (1:2), ale niestety zabrakło trochę w pierwszym spotkaniu. Jestem trochę wkurzony, bo w 19 minucie było 0:0 natomiast w 28 minucie było już 2:1. Taki wynik się utrzymał do końca. Szok !!!
bet365
⚽ Cska Moskwa v Kuban Krasnodar kurs 1,40 ⛔
⚽ Gil Vicente v Fatima HC -1,5 kurs 1,70 ✅
Stawka 30,00
Zysk 41,40
Typ na CSKA jest dość ryzykowny. Obydwie drużyny są mniej więcej na podobnym poziomie jeśli chodzi o wyniki oraz prezentowaną formę. Przewaga CSKA polega na atucie własnego boiska oraz na kadrze. Mam nadzieję, że zespołową grą CSKA rozgryzie obronę Krasnodara i mecz zakończy się wynikiem 2:0, 1:0.
W przypadku Gil Vicente jestem tego typu dużo pewniejszy. Gil fenomenalnie spisuje się ostatnimi czasy. Żeby się nie rozpisywać podam tylko bilansy bramkowe ostatnich 6 spotkań obydwu drużyn. W przypadku Gil jest to bilans 17:7, natomiast w przypadku Fatimy 5:13. Gil wygrało 5 spotkań i 1 zremisowało, ich przeciwnicy nie wygrali natomiast żadnego. W kwestii formy są to drużyny z przeciwległych pozycji tabeli. Dodatkowo Gil walczy o fotel lidera tabeli ligowej. Są najbardziej ofensywną drużyną w lidze i brakuje im tylko 2 oczek do pierwszej lokaty. Nic, tylko to zagrać.
EDIT: CKSA oddała jednobramkowe prowadzenie. Niestety 1:1. Wielka szkoda, że nie wykorzystali atutu własnego boiska, a Wagner Love nie potrafił strzelić w sytuacji 1 na 1.
BetClic
⚽ Legia Warszawa - Polonia Bytom kurs 1,45 ✅
⚽ Gil Vicente - Fatima kurs 1,20 ✅
Stawka 200,00
Zysk 148,00
Jeśli któryś z powyższych dwóch typów nie wejdzie, to maczała w tym palce MB Fatimska xD Dwa najpewniejsze typy na jutro. O Gil Vicente napisałem już wyżej. Jeśli chodzi o Legię to ten mecz jest dla niej właściwie walką o występy w Pucharze UEFA. Nie może ona sobie pozwolić na stratę nawet 1 oczka. Są w bardzo dobrej formie. Nie przegrali żadnego z sześciu ostatnich spotkań. Polonia Bytom natomiast pod względem formy zanotowała najgorszy wynik w lidze. Jeśli chodzi o ostatnie miejsca to właśnie takie miejsce zajmuje ona w tabeli ^^ Szczerze mówiąc ten kupon jest dla mnie jak Surebet i jeśli to nie wejdzie, to robię sobie przerwę. Ale wejdzie :p
BetClic
⚽ Jagiellonia Białystok - Ruch Chorzów kurs 1,50 ✅
⚽ Śląsk Wrocław - Arka Gdynia kurs 1,58 ✅
Stawka 100,00
Zysk 137,00
Na szybko, bo już jestem zmęczony. Typ na Jagiellonię oczywiście ryzykowny, ale oni mają coś do udowodnienia. Myślę, że przy silnie zmotywowanym i dobre grającym Frankowskim oraz przy bardzo słabej dyspozycji Niebieskich, Jaga da radę skubnąć 3 pkt i pomodlić się w kwestii Pucharu UEFA.
Jeśli chodzi o Śląsk to oni podobnie jak Jaga i Legia nie mają innej możliwości, jak wygrać jutro swój mecz. A fakt, że muszą go wygrać z drużyną, która prawdopodobnie żegna się z Ekstraklasą, zwiększa jeszcze pewność tego typu. Liczę na spore zyski z dzisiejszego dnia :p

Otrzymane punkty reputacji: +1
K 1

kwasnykwasny

Użytkownik
Troszke bym si bał tego typu na legię bo wcale nie jest to dla niej walka o lige europejska poniewaz zdobycie pucharu polski juz im daje prawo gry w LE ????
a polonia ma jeszcze cien szansy na utrzymanie ???? nie zdziwilbymsie gbyby skonczylo sie niespodzianka typu bezbramkowy remis ????

M 62

moreno

Użytkownik
Troszke bym si bał tego typu na legię bo wcale nie jest to dla niej walka o lige europejska poniewaz zdobycie pucharu polski juz im daje prawo gry w LE ????
a polonia ma jeszcze cien szansy na utrzymanie ???? nie zdziwilbymsie gbyby skonczylo sie niespodzianka typu bezbramkowy remis ????
Oj zapomniałem o pucharze. Może nie powinienem w nocy typować xD Ale pomiędzy tymi drużynami jest po prostu różnica poziomów. No i Legia będzie chciała zakończyć ten sezon serią zwycięstw, a przeciwnik trudny nie jest. Mam nadzieję, że się postarają tym bardziej, że wraca Wawrzyniak, który został powołany do Reprezentacji Polski. Po za tym Legia gra u siebie :cool: Wszystko za nimi przemawia.

M 62

moreno

Użytkownik
Dzisiaj w Ekstraklasie pogrom. Można było zarobić. Teraz trzymamy tylko kciuki za Ferrera w tenisie i Gil Vicente w portugalskiej piłce. Chociaż Gil od 2 minuty prowadzi 1:0 ????
W międzyczasie.
BetClic
⚽ Nancy - Lens kurs 1,35 ✅
⚽ Inter Mediolan - Palermo kurs 1,70 ✅
Stawka 30,00
Zysk 39,00

M 62

moreno

Użytkownik
Myślę, że moje niedzielne typy były z najwyższej półki. Trochę żal UNDERU w meczu Piasta, bo padły 3 bramki w 7 minut i później już ani jednej. Żałuję też bardzo remisu CSKA, bo mogli to spotkanie śmiało wygrać. Utrzymanie jednobramkowej przewagi na własnym stadionie przy takim rywalu nie powinno być dla nich zbyt trudnym zadaniem, ale mówi się trudno. Najważniejsze, że typy z wysoką stawką weszły i jest drobny plus.
Szczerze mówiąc jestem skazany na ofertę BetClic, gdzie przerzuciłem wszystkie pieniądze :p Niestety są jakieś problemy z możliwością wypłaty itd.
BetClic
⚽ Atletico Lanus - Huracan kurs 1,45 ✅
???? Alejandro Falla - Juan Ignacio Chela kurs 1,35 ✅
Stawka 50,00
Zysk 48,00
Typ na Lanus z Huracan oczywiście podparty statystykami. Huracan jest to drużyna okupująca dolne lokaty w tabeli, dodatkowo totalnie bez formy. Lanus jest natomiast drugiego bieguna. Jest to drużyna walcząca o czołowe lokaty w tabeli, prezentująca bodajże najlepszą formę biorąc pod uwagę wyniki, ale także rywali w 6 ostatnich meczach. Typ grałbym dużo grubiej gdyby można było coś sensownego dołożyć do tego dubla.
Jeśli chodzi o Chelę to tylko ze względu na to spotkanie dałem taką stawkę. Spece od tenisa nie mają wątpliwości co do tego typu, stawiając go jako największego pewniaka na jutro. Większego od niestabilnie grającego Nadala.
BetClic
???? Andy Murray - Viktor Troicki kurs 2,90 ⛔
???? Maria Szarapowa - Agnieszka Radwańska kurs 1,33 ✅
Stawka 30,00
Zysk 85,80
W tym kuponie nie będę oryginalny. Sporo osób stawia na Troickiego ze względu na kontuzję Murraya. Jeśli Murray nie skreczuje to będzie się musiał uporać nie tylko z Troickim, ale także ze swoją kostką. Kursy widziałem duuużo fajniejsze (3,40) jeszcze można znaleźć.
Drugi typ na spotkanie naszej rodaczki, która ocenia szanse w tym spotkaniu 50 na 50. Wszystko zależy tutaj od dyspozycji Sharapowej. Jeśli ta będzie dobrze trafiała to powinno pójść bardzo gładko. Niestety myślę, że tutaj kończy się droga Agnieszki w tym turnieju.
Gdybym mógł to bym zagrał jeszcze. (kursy z bet365 - nie liczę do stat)
:baseball: PHI Phillies - WAS Nationals HC -2 kurs pewnie coś około 2 ⛔ (5:4)
⚽ Klubi-04 - Atlantis kurs 1,50 (Finlandia Kakkonen) ⛔ (1:3)
⚽ Atletico Nacional Medellin - Deportivo Cali kurs 1,80 (Kolumbia Premiera A) ✅

M 62

moreno

Użytkownik
BetClic
⚽ Monaghan - Finn Harps Kurs: 1,42 ✅
⚽ Wexford - Shelbourne Kurs: 1,40 ✅
⚽ Limerick - Cork City Kurs: 2,40 ⛔ (remis 0:0)
Stawka 30,00
Zysk 113,10
Typy oparte na statystykach. Finn to słaba drużyna bez formy. Monaghan sobie radzi i pomi, że nie zachwyca skutecznością to mając atut własnego boiska, lepszą formę i większy potencjał mają szansę tutaj powalczyć.
Typ na Shelbourne to najpewniejszy typ tego kuponu. Wexfort w tej lidze jest obecnie drużyną do bicia. Shelbourne ma natomiast aspiracje na miejsce lidera. Powinni strzelić tutaj przynajmniej 2 gole i bezpiecznie kontrolować wynik tego spotkania.
Cork chyba zaczęło łapać wiatr w żagle. Limercik radzi sobie, ale nie odnosi przekonujących zwycięstw. Ich trzy ostatnie spotkania to wyniki 1:0. Myślę, że Cork jest w stanie wywieźć 3 punkty jeśli postawi na ofensywę. Pokazali już, że potrafią grać z Limerick. Ich 2 dotychczasowe spotkania skończyły się rezultatem 1:3 dla Cork.
BetClic
⚽ UC Dublin - St Patrick&#39;s Kurs: 1,85 ✅
⚽ Sligo Rovers - Dundalk1 połowa Kurs: 2,40 ⛔ (w 55 minucie padła oczekiwana bramka)
Stawka 20,00
Zysk 68,80
Nie ukrywam, że ten kuponik jest typowo rekreacyjnie. Sligo i Dundalk to podobne drużyny jeśli chodzi o prezentowany poziom gry i o statystyki. Jeśli Sligo chcą tutaj wygrać, to muszą postawić na atak. Najlepiej będzie przycisnąć od początku meczu, kiedy będą mieli jeszcze siły. Później będzie można się bawić w grę pozycyjną.
St Patricks natomiast ma spore możliwości w ataku. Są w formie i pewnie będą chcieli kontynuować swoją passę, żeby walczyć o mistrzostwo w tym sezonie.

M 62

moreno

Użytkownik
BetClic
⚽ MC Oran - Setif kurs 2,20 ✅
⚽ Vlasim - Sparta Prague II kurs 1,65 ⛔ remis
Stawka 50,00
Zysk 131,50
BetClic
⚽ Sleipner - Motala kurs 1,40 ✅
⚽ Servette - Bellinzona kurs 1,70 ✅
Stawka 50,00
Zysk 69,00
Na szybko bez analiz.
BetClic
⚽ Wyspy Owcze U21 - Irlandia Północna U21 kurs 1,60 ⛔ (jak można zremisować z WO ? tam grają murarze)
???? Anastazja Pawliuczenkowa - Francesca Schiavone kurs 1,50 ✅
Stawka 100,00
Zysk 140,00

M 62

moreno

Użytkownik
BetClic
???? Miami Heat - Dallas Mavericks kurs 1,48 ✅
???? Na Li - Wiktoria Azarienka kurs 1,40 ⛔ (zakładałem 2:1, ale 2:0 to szok)
Kto wygra 1 seta ?
Stawka 100,00
Zysk 107,00

M 62

moreno

Użytkownik
BetClic
⚽ KPV Kokkola - Viikingit kurs 2,75 ⛔ Ja tu miałem postawić na 2 ???? Przeoczenie po prostu :;/: niestety u buka tak samo
Stawka 20,00
Zysk 35,00
BetClic
⚽ Kolumbia U20 - Portugalia U20 kurs 2,00 ⛔
Stawka 20,00
Zysk 20,00
BetClic
(RĘCZNA) MMTS Kwidzyn - Stal Mielec kurs 1,42 ✅
???? Caja Laboral - Barcelona kurs 1,55 ✅
Stawka 20,00
Zysk 24,00
BetClic
⚽ Gnistan - LPS Laajasalon kurs 1,42 ✅
⚽ PK 35 Helsinki - Jippo kurs 1,30 ✅
Stawka 20,00
Zysk 17,00

BetClic
⚽ Dubai Club - Al Ittihad kurs 1,75 ✅
⚽ Ukraina - Uzbekistan kurs 1,30 ✅
Stawka 20,00
Zysk 25,60
BetClic
⚽ Nigeria - Argentyna kurs 2,00 ⛔
Stawka 20,00
Zysk 20,00
BetClic
⚽ Deportivo Petare - Yaracuyanos kurs 1,80 ⛔
⚽ Ilves - MuSa kurs 1,25 ✅
Stawka 20,00
Zysk 25,00
Wejdzie ponad połowa to będzie zysk ????

M 62

moreno

Użytkownik
Z powyższych jak na razie 6 zł na plus xD Jeśli Petare wygra to będzie oszałamiające 31 zł do przodu. Tymczasem przyszykowałem już kupony reprezentacyjne. Podzieliłem spotkania pod względem pewności trafienia według mnie. I w tych grupach stworzyłem kupony.
BetClic
⚽ Włochy - Estonia kurs 1,14 ✅
⚽ Anglia - Szwajcaria kurs 1,35 ⛔
⚽ Liechtenstein - Litwa kurs 1,40 ⛔
Stawka 100,00
Zysk 115,00 (pewność 7/10)
BetClic
⚽ Austria - Niemcy kurs 1,35 ✅
⚽ Wyspy Owcze - Słowenia kurs 1,16 ✅
⚽Chorwacja - Gruzja kurs 1,30 ✅
⚽ Velez Sarsfield - Penarol kurs 1,33 ✅
Stawka 100,00
Zysk 171,00 (pewność 5/10)
BetClic
⚽ Czarnogóra - Bułgaria kurs 2,00 ⛔
⚽ Portugalia - Norwegia kurs 1,35 ✅
⚽Mołdawia - Szwecja kurs 1,50 ✅
⚽ Białoruś - Francja kurs 1,55 ⛔
Stawka 50,00
Zysk 264,00 (pewność 3/10)
BetClic
⚽ Belgia - Turcja kurs 2,20 ⛔
⚽ Łotwa - Izrael kurs 2,40 ✅
Stawka 50,00
Zysk 214,00 (pewność 2/10)
Oczywiście żeby nie płakać w przypadku wejście wszystkich spotkań to zagrałem to za 5 zł po kursie prawie 200 ???? :razz: Oraz dodatkowo skleciłem jeszcze coś takiego, popełniając tym samym największy możliwy błąd w bukmacherce - granie tego samego zdarzenia na różnych kuponach.
BetClic
⚽ Velez Sarsfield - Penarol kurs 1,33 ✅
⚽ Anglia - Szwajcaria kurs 1,35 ⛔
⚽ Wyspy Owcze - Słowenia kurs 1,16 ✅
⚽ Włochy - Estonia kurs 1,14 ✅
⚽ Austria - Niemcy kurs 1,35 ✅
Stawka 50,00
Zysk 174,50 (pewność 6/10)
Oczywiście nie może zabraknąć kuponu na dzisiejsze NHL. Postanowiłem to połączyć z meczem NBA. Jestem tego kuponu dość pewny i nie rozumiem tego kursu na Dallas. Widziałem ostatnie spotkanie Mav z Heats i zabrakło tylko skuteczności oraz większej waleczności pod koszem. Myślę, że w następnym spotkaniu wyciągną wnioski i pokonają drużynę z Miami, która bez Jamesa według mnie nic nie znaczy (chociaż to moja ulubiona drużyna).
Jeśli zaś chodzi o typ na Vancouver to są bardzo rozstrzelani i nawet bardzo dobrze dysponowany bramkarz Bruins nie będzie w stanie bronić się przez całe spotkanie.
BetClic
:hokej: Vancouver Canucks - Boston Bruins kurs 1,80 ✅
???? Miami Heat - Dallas Mavericks kurs 2,55 ✅
Stawka 50,00
Zysk 179,50 (pewność 7/10)

M 62

moreno

Użytkownik
Przy spotkaniu Vancouver z Bostonsami, kiedy w 3 tercji 19 sekund przed końcem spotkania Canucks strzelili wreszcie na 1:0 to coś mi strzeliło w sercu.
Więc ten kuponik ślę zza grobu ????
BetClic
:baseball: Arizona Diamondbacks - Washington Nationals kurs 1,68 ⛔
⚽ Guarani Asuncion - Sportivo Luqueño kurs 1,65 ✅
Stawka 20,00
Zysk 35,40 (pewność 8/10)

M 62

moreno

Użytkownik
Nie mam pytań !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co za mecz !!!!!!!!!!! Co za mecz Co za mecz !!!!!!!!!!!!
Miami Heat vs. Dallas Mavericks
Nie pamiętam już kiedy ostatnio przeżywałem takie emocje ???? REWELACJA
Dallas przegrywało 15 punktami !!! Co zrobili ? Wygrali mecz 2 punktami !!! NIESAMOWITE
Tak więc
Betclic
:hokej: Vancouver Canucks - Boston Bruins kurs 1,80 ✅
???? Miami Heat - Dallas Mavericks kurs 2,55 ✅
Stawka 50,00
Zysk 179,50 (pewność 7/10)

M 62

moreno

Użytkownik
BetClic
⚽ Wexford - Derry City kurs 1,22 ⛔
⚽ Bohemians Dublin - Douglas Hall kurs 1,12 ✅
⚽ Cherry Orchard - UC Dublin kurs 1,25 ✅
⚽ Crumlin United - St Patrick&#39;skurs 1,18 ✅
⚽ Midleton - Cork City kurs 1,20 ✅
⚽ Monaghan - Everton AFC kurs 1,14 ✅
⚽ Sligo Rovers - Pike Rovers kurs 1,10 ✅
⚽ Waterford - New Ross Celtic kurs 1,22 ✅
Stawka 9,00
Zysk 24,30 (pewność 7/10)
Powyższy kupon czysto rekreacyjnie. Można powiedzieć dla jaj, można powiedzieć dla podbicia statystyk :p
BetClic
⚽ Mołdawia - Szwecja kurs 1,50 ✅
⚽ Roger Federer - Novak Djokovic kurs 1,33 ⛔
Stawka 10,39
Zysk 34,60 (pewność 7/10)
Reprezentacyjne, żeby dotrzymały towarzystwa Novakowi :p Mam nadzieję, że się zazieleni.

M 62

moreno

Użytkownik
BetClic
⚽ Dolcan Ząbki - LKS Nieciecza OVER 2,5 kurs 2,00 ✅
Stawka 20,00
Zysk 20,00
BetClic
⚽ Dolcan Ząbki - LKS Nieciecza kurs 2,20 ✅
Stawka 40,00
Zysk 48,00
BetClic
⚽ Czarnogóra - Bułgaria kurs 2,00 ⛔ remis
Stawka 40,00
Zysk 40,00
BetClic
⚽ Brazylia - Holandia REMIS kurs 3,40 ✅
Stawka 10,00
Zysk 24,00
BetClic
⚽ Peru - Czechy REMIS kurs 3,20 ✅
Stawka 10,00
Zysk 22,00
BetClic
⚽ Łotwa - Izrael kurs 2,20 ✅
Stawka 20,00
Zysk 24,00
BetClic
⚽ Portugalia - Norwegia kurs 1,35 ✅
⚽ Anglia - Szwajcaria kurs 1,35 ⛔ remis 2:2
⚽ Mauritius - Kongo DR kurs 1,40 (czekamy)
Stawka 50,00
Zysk 77,50
BetClic
???? Francesca Schiavone - Na Li kurs 1,80 ✅
⚽ Flota Świnoujście - GKS Katowice kurs 1,85 ✅
Stawka 50,00
Zysk 20,00
BetClic
⚽ Suazi - Sudan kurs 1,80 (czekamy)
:reczna: Paris - Tremblay kurs 1,55 ✅
Stawka 50,00
Zysk 116,50
Dolcan Ząbki w rewelacyjnej formie. Widać, że bardzo zależy im na utrzymaniu. Tym razem podejmują u siebie Flotę Świnoujście, która nie ma już o co walczyć. Z pewnością Dolcan przyciśnie. Liczę na wynik 3:1 dla Dolcanu lub coś w tym stylu.
Brazylia - Holandia i Peru - Czechy to spotkania towarzyskie. W obydwu przypadkach drużyny są mniej więcej równe. Spodziewam się więc tutaj remisów.
Izrael radzi sobie fantastycznie w swojej grupie. Walka o punkty. Łotwa nie jest na tyle silną drużyną, by dać radę zgranemu Izraelowi.
Czarnogóra z Białorusią to atut własnego boiska, dobrej formy i oczekiwań wobec tych eliminacji. Mam nadzieję, że Czarnogóra nie odpuści i wygra 1 bramką ????
Portugalia i Anglia to tzw pewniaki. Bardziej Portugalia niż Anglia, ale jednak nie powinno być problemów. Kongo przyznaję dla podbicia AKO i tego spotkania się najbardziej obawiam.
Typ tenisowy na Li :p Ktoś już gdzieś napisał, że ona w drodze do finału pokonała 3 pretendentki do zwycięstwa. Powinna sobie poradzić z Shiavone, która dość ociężale i czasem szczęśliwie przedzierała się przez kolejne etapy RG.
Flota oczywiście na fali i z odpowiednio mocnym zespołem. GKS natomiast totalnie bez formy, w ostatnich kolejkach jest po prostu drużyną do bicia. Na wyjeździe niczego chłopcy z Katowic nie powinni zdziałać.
Ostatni kupon to zlepek dwóch zapożyczonych typów. Typ na piłkę ręczną zapożyczony od forumowego vipa (odnajdę i podziękuję jak wejdzie) natomiast typ na Sudan jest dość popularny na jednym z serwisów typerskich wśród dobrych typerów. Więc się skusiłem :p
Mam nadzieję, że się zazieleni. W piątek rozczarowała mnie tylko Litwa, która przegrała z Lichtensteinem 2:0 ???? wtf. Natomiast remisu Francji się spodziewałem więc bez większego szoku. O remisie w spotkaniu Belgia - Turcja już nie wspomnę.

M 62

moreno

Użytkownik
Betclic
⚽ Deportivo Petare - Yaracuyanos kurs 1,80 ⛔
⚽ Ilves - MuSa kurs 1,25 ✅
Stawka 20,00
Zysk 25,00
BetClic
⚽ Wexford - Derry City kurs 1,22 ⛔
⚽ Bohemians Dublin - Douglas Hall kurs 1,12 ✅
⚽ Cherry Orchard - UC Dublin kurs 1,25 ✅
⚽ Crumlin United - St Patrick&#39;skurs 1,18 ✅
⚽ Midleton - Cork City kurs 1,20 ✅
⚽ Monaghan - Everton AFC kurs 1,14 ✅
⚽ Sligo Rovers - Pike Rovers kurs 1,10 ✅
⚽ Waterford - New Ross Celtic kurs 1,22 ✅
Stawka 9,00
Zysk 24,30 (pewność 7/10)
Powyższy kupon czysto rekreacyjnie. Można powiedzieć dla jaj, można powiedzieć dla podbicia statystyk :p
BetClic
⚽ Mołdawia - Szwecja kurs 1,50 ✅
⚽ Roger Federer - Novak Djokovic kurs 1,33 ⛔
Stawka 10,39
Zysk 34,60 (pewność 7/10)
Reprezentacyjne, żeby dotrzymały towarzystwa Novakowi :p Mam nadzieję, że się zazieleni.
W szalonym kuponie zwalił oczywiście 1 mecz - zawsze tak jest w tego typu kuponach :p Natomiast w poczwórnym są same niespodzianki :p Przerwana fenomenalna pasja Djokovica przez starego Federera, Lichtenstein 2:0 ograł Litwę i zaprawdę to jest dla mnie szok, bo Litwa była dla mnie jednym z pewniejszych typów w meczach Reprezentacyjnych. Pech chciał, że akurat tutaj była niespodzianka. Odnośnie Francji to spodziewałem się remisu więc tutaj płakał nie będę :p
Reszta wyników po rozegraniu spotkań reprezentacyjnych.
EDIT:
Jeszcze coś takiego.
BetClic
⚽ Islandia - Dania kurs 1,75 ✅
⚽ Stany Zjednoczone - Hiszpania kurs 1,80 ✅
Stawka 20,00
Zysk 43,00
W dwóch powyższych innego zagrożenia niż remis nie widzę ????

Otrzymane punkty reputacji: +6
M 62

moreno

Użytkownik
Zaraz podliczenie dzisiejszego dnia i kolejne typy. Tymczasem.
BetClic
⚽ Newell&#39;s Old Boys - San Lorenzo kurs 2,25 ✅ zwrot ⛔
Stawka 50,00
Zysk 62,50
San Lorenzo kontuzje + powołania do kadry dobrych zawodników. Newell&#39;s dobry skład + atut własnego boiska + dobra forma w ostatnich spotkaniach.

M 62

moreno

Użytkownik
Powyższy mecz przełożony.
BetClic
:siata: Korea - Francja kurs 1,60 ✅
⚽ Mauritius - Kongo DR kurs 1,40 ✅
⚽ Hiszpania U21 - Rosja U21 kurs 1,50 ⛔ remis ????
Stawka 50,00
Zysk 118,00
Nie wiem czy zawodnicy Korei są straszeni gazem, czy działacze wzięli sobie ich rodziny w leasing, ale Koreańczycy u siebie miażdżą :p Powinni więc sobie poradzić z Francuzami. Kongo miałem na innym kuponie. Zazwyczaj akumulatory niszczy mi jeden mecz. Zniszczyła mi tym razem Anglia więc Kongo powinno wygrać ???? Odnośnie młodej Hiszpanii to nie trzeba tego zespołu reklamować. To tylko mecz towarzyski, ale grają u siebie, a po za tym w tym wieku trzeba się bardzo starać. Kilka zawodników z Barcelony i innych wielkich klubów. Po prostu mają wszystkie potrzebne argumenty do zwycięstwa w tym spotkaniu.

BetClic
⚽ Polska - Argentyna kurs 3,30 ✅ ????
Stawka 50,00
Zysk 115,00
Cóż mogę rzec. Na podstawie wywiadów z Kubą Błaszczykowskim stwierdzam, że zagramy ofensywnie i będziemy chcieli to spotkanie wygrać. Po za tym krążą plotki, że nasz selekcjoner zagrożony jest odejściem. Nie obawiałbym się więc o ciąg na bramkę Argentyńczyków. Gra naszej reprezentacji efektowna nie jest, ale w ostatnich kilku spotkaniach mamy tylko porażkę z Litwą, która przed meczem z Lichtensteinem radziła sobie bardzo dobrze. Jeśli chodzi o Argentynę to mamy taki kurs chyba tylko ze względu na nazwę. Ta drużyna nawet z gwiazdami nie jest w stanie wywalczyć czegoś konkretnego na arenie międzynarodowej (coś jak Portugalia), a do Polski przyjedzie nawet nie w drugim, ale w trzecim składzie. Polska wyklarowała już sobie kręgosłup składu na EURO. Chłopcy są bardziej zgrani i akurat z Argentyną C powinno sobie poradzić. Cytując Błaszczykowskiego &quot;Czas wreszcie zacząć wygrywać !&quot;.
BetClic
???? Rafael Nadal - Roger Federer kurs 2,75 ⛔
Stawka 50,00
Zysk 87,50
Cóż mogę rzec. Nadal nie radzi sobie fenomenalnie w tym turnieju. Kilka niepotrzebnie przedłużanych spotkań z dość słabymi rywalami. Widać, że Rafa nie jest tutaj w największej formie. Dla niektórych nawet zaskoczeniem jest jego dojście do finału. Odnośnie Federera to najbardziej za nim przemawia oczywiście pokonanie Djokovica, czyli top1, jeśli chodzi o formę ???? Skoro wygrał z Djoko, to z Nadalem też sobie poradzi.
BetClic
⚽ Benin - Wybrzeże Kości Słoniowej kurs 1,85 ✅ 2:6
Stawka 50,00
Zysk 42,50
Eliminacje PNA. Jest więc o co grać. Benin, jak dla mnie nie istnieje xd WKS ma bardzo silny skład i widzę tą drużynę wysoko w PNA. Tego spotkania nie powinni odpuścić i zanotować pewne zwyciestwo.
BetClic
⚽ River Plate - Bella Vista kurs 1,95 ⛔ (remis - rzut karny dla Bella Vista 84 minuta) ????
Stawka 50,00
Zysk 47,50
BetClic
⚽ Tanque Sisley - Fenix kurs 2,00 ✅
Stawka 50,00
Zysk 50,50
Dwa powyższe single w oparciu o statystyki. River Plate pogubił się troszeczkę, ale wydaje się, że złapali wiatr w żagle i teraz łoją rywali. Po za tym widać, że atut własnego boiska jest dla nich dość znaczący. Jeśli zaś chodzi o rywala to bilans bramkowy ma bodajże 18:29 (z pamięci piszę), okupuje dół tabeli i w tym spotkaniu z zespołem aspirującym nie powinni mieć nic do gadania.
Odnośnie drugiego singla to Tanque podobnie, jak Bella Vista jest &quot;zespołem do bicia&quot;. Bilans bramek jest bodajże jeszcze gorszy, nie wspominając o beznadziejnych ostatnich spotkaniach. Fenix natomiast urwał ostatnio punkty River Plate. Powinni tutaj wywieźć łatwe punkty.

M 62

moreno

Użytkownik
Czas na polską II ligę. Nie będę pisał analiz, bo każdy może podobne typy wywnioskować, jeśli będzie się opierał o statystyki + przeczucia. Wybrałem typy (według mnie), które w najmniejszym stopniu są zagrożone remisem spośród wszystkich spotkań dzisiejszej II-giej ligi.
BetClic
⚽ Wigry Suwałki - Resovia Rzeszów REMIS kurs 2,90 ⛔
⚽ Czarni Żagań - Tur Turek kurs 4,00 ⛔
Stawka 10,00 (pewność 4/10)
Zysk 106,00
Wigry - Resovia dla mnie 1:1 albo 0:0. Czarni bez formy, Turek robi niespodzianki w ostatnich spotkaniach bijąc faworytów.
BetClic
⚽ Jarota Jarocin - Zawisza Bydgoszcz kurs 2,00 ⛔
⚽ Znicz Pruszków - Ruch Wysokie Mazowieckie kurs 1,45 ✅
⚽ OKS 1945 Olsztyn - Motor Lublin kurs 1,45 ✅
Stawka 20,00 (pewność 5/10)
Zysk 81,60
EDIT:
Nie rozumiem Zawiszy. Od 17 minuty grali z przewagą 1 zawodnika i zdołali wtedy tylko stracić bramkę ????

BetClic
⚽ Stal Stalowa Wola - GLKS Nadarzyn kurs 1,25 ⛔
⚽ Miedź Legnica - Lechia Zielona Góra kurs 1,30 ⛔
⚽ Okocimski Brzesko - Start Otwock ✅
Stawka 33,00 (pewność 7/10)
Zysk 50,16

M 62

moreno

Użytkownik
Powyższy mecz przełożony.
BetClic
:siata: Korea - Francja kurs 1,60 ✅
⚽ Mauritius - Kongo DR kurs 1,40 ✅
⚽ Hiszpania U21 - Rosja U21 kurs 1,50 ⛔ remis ????
Stawka 50,00
Zysk 118,00
Nie wiem czy zawodnicy Korei są straszeni gazem, czy działacze wzięli sobie ich rodziny w leasing, ale Koreańczycy u siebie miażdżą :p Powinni więc sobie poradzić z Francuzami. Kongo miałem na innym kuponie. Zazwyczaj akumulatory niszczy mi jeden mecz. Zniszczyła mi tym razem Anglia więc Kongo powinno wygrać ???? Odnośnie młodej Hiszpanii to nie trzeba tego zespołu reklamować. To tylko mecz towarzyski, ale grają u siebie, a po za tym w tym wieku trzeba się bardzo starać. Kilka zawodników z Barcelony i innych wielkich klubów. Po prostu mają wszystkie potrzebne argumenty do zwycięstwa w tym spotkaniu.

BetClic
⚽ Polska - Argentyna kurs 3,30 ✅ ????
Stawka 50,00
Zysk 115,00
Cóż mogę rzec. Na podstawie wywiadów z Kubą Błaszczykowskim stwierdzam, że zagramy ofensywnie i będziemy chcieli to spotkanie wygrać. Po za tym krążą plotki, że nasz selekcjoner zagrożony jest odejściem. Nie obawiałbym się więc o ciąg na bramkę Argentyńczyków. Gra naszej reprezentacji efektowna nie jest, ale w ostatnich kilku spotkaniach mamy tylko porażkę z Litwą, która przed meczem z Lichtensteinem radziła sobie bardzo dobrze. Jeśli chodzi o Argentynę to mamy taki kurs chyba tylko ze względu na nazwę. Ta drużyna nawet z gwiazdami nie jest w stanie wywalczyć czegoś konkretnego na arenie międzynarodowej (coś jak Portugalia), a do Polski przyjedzie nawet nie w drugim, ale w trzecim składzie. Polska wyklarowała już sobie kręgosłup składu na EURO. Chłopcy są bardziej zgrani i akurat z Argentyną C powinno sobie poradzić. Cytując Błaszczykowskiego &quot;Czas wreszcie zacząć wygrywać !&quot;.
BetClic
???? Rafael Nadal - Roger Federer kurs 2,75 ⛔
Stawka 50,00
Zysk 87,50
Cóż mogę rzec. Nadal nie radzi sobie fenomenalnie w tym turnieju. Kilka niepotrzebnie przedłużanych spotkań z dość słabymi rywalami. Widać, że Rafa nie jest tutaj w największej formie. Dla niektórych nawet zaskoczeniem jest jego dojście do finału. Odnośnie Federera to najbardziej za nim przemawia oczywiście pokonanie Djokovica, czyli top1, jeśli chodzi o formę ???? Skoro wygrał z Djoko, to z Nadalem też sobie poradzi.
BetClic
⚽ Benin - Wybrzeże Kości Słoniowej kurs 1,85 ✅ 2:6
Stawka 50,00
Zysk 42,50
Eliminacje PNA. Jest więc o co grać. Benin, jak dla mnie nie istnieje xd WKS ma bardzo silny skład i widzę tą drużynę wysoko w PNA. Tego spotkania nie powinni odpuścić i zanotować pewne zwyciestwo.
BetClic
⚽ River Plate - Bella Vista kurs 1,95 ⛔ (remis - rzut karny dla Bella Vista 84 minuta) ????
Stawka 50,00
Zysk 47,50
BetClic
⚽ Tanque Sisley - Fenix kurs 2,00 ✅
Stawka 50,00
Zysk 50,50
Dwa powyższe single w oparciu o statystyki. River Plate pogubił się troszeczkę, ale wydaje się, że złapali wiatr w żagle i teraz łoją rywali. Po za tym widać, że atut własnego boiska jest dla nich dość znaczący. Jeśli zaś chodzi o rywala to bilans bramkowy ma bodajże 18:29 (z pamięci piszę), okupuje dół tabeli i w tym spotkaniu z zespołem aspirującym nie powinni mieć nic do gadania.
Odnośnie drugiego singla to Tanque podobnie, jak Bella Vista jest &quot;zespołem do bicia&quot;. Bilans bramek jest bodajże jeszcze gorszy, nie wspominając o beznadziejnych ostatnich spotkaniach. Fenix natomiast urwał ostatnio punkty River Plate. Powinni tutaj wywieźć łatwe punkty.
Postawione 300,00
Wygrane 358,00
Zysk 58,00 ✅
Niewiele brakowało, a mogło być naprawdę solidniej.

Do góry Bottom