Statystyki
Typy 50/81 ~ 62%
Kupony 25/54 ~ 46%
Zysk -136,82
Wnioski
- Ograniczamy kupony maksymalnie do dubli.
- Piszemy przynajmniej mini analizy każdego spotkania, żeby nie obstawiać byle czego.
- Zmieniamy system stawek na
20/30/50/100/150 + 200 w specjalnych okazjach
- 50 ustawiamy jako domyślną stawkę
Spodziewany efekt
- Znaczne zwiększenie skuteczności typów i kuponów
- Zyski $$$
Wytłumaczenie Jak zwykle winny jest człowiek Byłbym na plusie gdybym nie przekraczał magicznej granicy 100 zł za kupon. Byłbym na jeszcze większym plusie gdybym nie tworzył kuponów z trzech i czterech zdarzeń. Plus byłby jeszcze większy gdybym dokładnie analizował każdy typ.
Zyski netto tylko i wyłącznie z wygranych kuponów to prawie 1400 zł !!! Takie zyski w okresie kilku dni to jest coś. Trzeba kontynuować takie typowanie, jednak nie chcieć zbyt szybko zarobić. Typy z MLB będą dużo rzadziej i tylko zapożyczone. Osobiście nie będę się podejmował już typowania tej dziedziny.
----------------------------------------
bet365
????
David Ferrer vs Gael Monfils
DW 3:0 kurs 2,20
Stawka 50,00
Zysk 60,00
Ferrer zdecydowanie jest w formie. Dotychczas w RG gromił bez straty seta przeciwników z górnej półki. Monflis natomiast grał nierówno i tracił sety ze słabymi rywalami. Bilans spotkań pomiędzy tą dwójką to 0:2 na korzyść Monflisa. Z pewnością Ferrer korzystając z dobrej dyspozycji zacznie ostro i będzie chciał szybko wykończyć rywala, odwracając tym samym złą passę wspólnych spotkań. Ponadto biorąc pod uwagę ostatnie poczynania Monflisa, to kładzie wszystkie spotkania z dobrymi przeciwnikami - na takiego właśnie trafił. Jest o co walczyć.
EDIT: A jednak ciężki bój w tym spotkaniu oj ciężki bój.
bet365
???? Richard Gasquet vs Novak Djokovic
gemy OVER 30,5 kurs 1,90
Stawka 50,00
Zysk 45,45
Gasquet wyeliminował już z turnieju trzech silnych zawodników. Nie liczę, że poradzi sobie z Djoko. Jest on jednak dla Novaka przeciwnikiem pokroju Del Porto, a z nim serb stracił seta. Mam nadzieję, że Gasquet podobnie jak jego poprzednik powalczy z Serbem i urwie mu przynajmniej 13 gemów
To powinno być w jego zasięgu.
EDIT: Djoko nie dał najmniejszych szans rywalowi. Szybko sobie z nim poradił, a szkoda ... bo Gasquet to był zawodnik, który mógł powalczyć.
bet365
Kolejarz Stroze v Piast Gliwice
UNDER 2,5 kurs 1,55
:dfdrgdf:
Termalica BB Nieciecza v Pogoń Szczecin
OVER 2,5 kurs 1,90
Stawka 30,00
Zysk 60,68
Kolejorz to bardzo underowa drużyna. W ostatnich 6 spotkaniach ma tylko jeden over z liderem tabeli - ŁKS. Oni walczą o utrzymanie w lidze dlatego zamurowali swoją bramkę. W całym sezonie strzelili najmniej bramek w całej lidze (24 bramki w 31 spotkaniach) więc nie spodziewałbym się w tym spotkaniu kanonady. Natomiast Piast to drużyna ze środka tabeli, która po prostu nie ma formy. Ich bilans w ostatnich sześciu spotkaniach wynosi 4:7 dzięki wygranej 0:4 nad Bogdanką kilka kolejek temu. Dla porównania Kolejorz ma bilans 4:6. Wszystko wskazuje więc na to, że ten mecz nie przyniesie nam więcej niż 2 goli.
Jeśli zaś chodzi o drugie spotkanie to mamy tutaj skrajnie odmienną sytuację. Ostatnie spotkania Niecieczy to grad goli. Podobnie sytuacja wygląda w przypadku Pogoni, która urwała nawet dwie bramki wyżej opisanemu Kolejorzowi. Bilans bramkowy Pogoni w ostatnich 6 spotkaniach to 15:5, natomiast bilans Niecieczy to 10:15. Typowałbym tutaj wygraną Pogoni 1:3, 1:2 lub 2:3.
EDIT: Udało się trafnie wytypować wynik spotkania Nacieczy (1:2), ale niestety zabrakło trochę w pierwszym spotkaniu. Jestem trochę wkurzony, bo w 19 minucie było 0:0 natomiast w 28 minucie było już 2:1. Taki wynik się utrzymał do końca. Szok !!!
bet365
Cska Moskwa v Kuban Krasnodar kurs 1,40
Gil Vicente v Fatima
HC -1,5 kurs 1,70
Stawka 30,00
Zysk 41,40
Typ na CSKA jest dość ryzykowny. Obydwie drużyny są mniej więcej na podobnym poziomie jeśli chodzi o wyniki oraz prezentowaną formę. Przewaga CSKA polega na atucie własnego boiska oraz na kadrze. Mam nadzieję, że zespołową grą CSKA rozgryzie obronę Krasnodara i mecz zakończy się wynikiem 2:0, 1:0.
W przypadku Gil Vicente jestem tego typu dużo pewniejszy. Gil fenomenalnie spisuje się ostatnimi czasy. Żeby się nie rozpisywać podam tylko bilansy bramkowe ostatnich 6 spotkań obydwu drużyn. W przypadku Gil jest to bilans 17:7, natomiast w przypadku Fatimy 5:13. Gil wygrało 5 spotkań i 1 zremisowało, ich przeciwnicy nie wygrali natomiast żadnego. W kwestii formy są to drużyny z przeciwległych pozycji tabeli. Dodatkowo Gil walczy o fotel lidera tabeli ligowej. Są najbardziej ofensywną drużyną w lidze i brakuje im tylko 2 oczek do pierwszej lokaty. Nic, tylko to zagrać.
EDIT: CKSA oddała jednobramkowe prowadzenie. Niestety 1:1. Wielka szkoda, że nie wykorzystali atutu własnego boiska, a Wagner Love nie potrafił strzelić w sytuacji 1 na 1.
BetClic
Legia Warszawa - Polonia Bytom kurs 1,45
Gil Vicente - Fatima kurs 1,20
Stawka 200,00
Zysk 148,00
Jeśli któryś z powyższych dwóch typów nie wejdzie, to maczała w tym palce MB Fatimska xD Dwa najpewniejsze typy na jutro. O Gil Vicente napisałem już wyżej. Jeśli chodzi o Legię to ten mecz jest dla niej właściwie walką o występy w Pucharze UEFA. Nie może ona sobie pozwolić na stratę nawet 1 oczka. Są w bardzo dobrej formie. Nie przegrali żadnego z sześciu ostatnich spotkań. Polonia Bytom natomiast pod względem formy zanotowała najgorszy wynik w lidze. Jeśli chodzi o ostatnie miejsca to właśnie takie miejsce zajmuje ona w tabeli ^^ Szczerze mówiąc ten kupon jest dla mnie jak Surebet i jeśli to nie wejdzie, to robię sobie przerwę. Ale wejdzie
BetClic
Jagiellonia Białystok - Ruch Chorzów kurs 1,50
Śląsk Wrocław - Arka Gdynia kurs 1,58
Stawka 100,00
Zysk 137,00
Na szybko, bo już jestem zmęczony. Typ na Jagiellonię oczywiście ryzykowny, ale oni mają coś do udowodnienia. Myślę, że przy silnie zmotywowanym i dobre grającym Frankowskim oraz przy bardzo słabej dyspozycji Niebieskich, Jaga da radę skubnąć 3 pkt i pomodlić się w kwestii Pucharu UEFA.
Jeśli chodzi o Śląsk to oni podobnie jak Jaga i Legia nie mają innej możliwości, jak wygrać jutro swój mecz. A fakt, że muszą go wygrać z drużyną, która prawdopodobnie żegna się z Ekstraklasą, zwiększa jeszcze pewność tego typu. Liczę na spore zyski z dzisiejszego dnia