>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Żyjmy z bukmachera - powolutku aż do skutku

M 62

moreno

Użytkownik
WilliamHill
???? Dallas Mavericks - Miami Heat Miami wygra różnicą 1-12 pkt kurs 2,10 ⛔
Stawka 40,00
Zysk 44,00
WilliamHill
???? Dallas Mavericks - Miami Heat OVER 187 kurs 1,91 ✅
⚽ Meksyk - Kostaryka kurs 1,44 ✅
Stawka 60,00
Zysk 105,03
WilliamHill
⚽ Salwador - Kuba OVER 3 gole kurs 2,15 ✅
Stawka 100,00
Zysk 115,00
Miami gra dzisiaj mecz o życie. Powinni to spotkania wygrać, jednak czy zdecydowanie ? No właśnie nie do końca. Wszystko zależy od skuteczności rezerw Dallas oraz od dyspozycji LeBrona Jamesa. Mam nadzieję, że mimo wszystko wielka trójca z Miami pociągnie swój zespół i dziś wygrają - jak zwykle drobną przewagą pkt.
Odnośnie OVERA to jakby to rzekł Robert Burneika &quot;nie będzie opierdalania&quot; ???? Powinni więc solidnie zapunktować. Teraz piłka nożna. Meksyk jest liderem swojej grupy i ma zapewniony awans. Jest to jednak drużyna lepsza od Kostaryki, posiadająca młody, dobrze rokujący skład. Pewnie trener będzie chciał posprawdzać sobie różne ustawienia i przetestować określonych zawodników. Nie przewidywałbym tutaj gradu goli, ale Meksyk powinien to spotkanie spokojnie wygrać.
Jeśli zaś chodzi o Salwador, to mają oni do odrobienia różnicę 10 goli do Kostaryki, żeby awansować. Poziomem są bardzo zbliżeni, o czym świadczy remis 1:1. Żeby awansować muszą rozbić Kubę i mieć nadzieję, że Meksyk zrobi to samo z Kostaryką. Jeśli tylko wierzą jeszcze w swój awans to powinny w tym spotkaniu paść więcej niż 3 bramki. Według mnie typ na Salwador jest najpewniejszym typem z tego posta ... no ale zobaczymy.

M 62

moreno

Użytkownik
Dzięki. Ty pewnie masz dużo lepszą skuteczność w typach ode mnie. Wystarczy tylko grać normalne kupony ????
Tymczasem ...
Panowie, jeżeli ma ktoś konto w WH to korzystać, bo jest znakomity typ super pewny dla mnie.
Dwayne Wade average points series over 25.5 1,71
Niesamowite, że linię dali tak nisko. Obecna średnia DWade&#39;a to 28.4. Przed nami jeszcze maksymalnie tylko dwa mecze, a możliwe, że wszystko skończy się dzisiejszej nocy. W takim przypadku DW musi zdobyć tylko ..12pkt, żeby mieć powyżej 25.5. W przypadku 7 gier musiałby zdobyć 37 w dwóch ostatnich spotkaniach, więc średnio 18.5.. Naprawdę polecam. Wade na razie gra świetnie w finałach i nie ma problemów z rzucaniem grubo powyżej 20 pkt.
Coś takiego wykopał blaise. Typ według mnie rewelacyjny i 100% pewny. Tak więc ....
WilliamHill
???? Dwayne Wade Average Series Points Powyżej (25.5) kurs 1,71 ✅
Stawka 400,00
Zysk 284,00

M 62

moreno

Użytkownik
WilliamHill
???? Dallas Mavericks - Miami Heat Miami wygra różnicą 1-12 pkt kurs 2,10 ⛔
Stawka 40,00
Zysk 44,00
WilliamHill
???? Dallas Mavericks - Miami Heat OVER 187 kurs 1,91 ✅
⚽ Meksyk - Kostaryka kurs 1,44 ✅
Stawka 60,00
Zysk 105,03
WilliamHill
⚽ Salwador - Kuba OVER 3 gole kurs 2,15 ✅
Stawka 100,00
Zysk 115,00
Dallas i Miami w sumie 197 pkt więc spokojnie weszło ???? Meksyk - Kostaryka 4:1 ... co ciekawe 4 bramki Meksyku w 1 połowie o_O Salwador oczywiście rozbił Kubę 6:1. Chyba lepiej dla nich, że nie zrobili tego do 0, bo by do awansu zabrakło im jednego gola ^^ chyba by się załamali.
WilliamHill
???? Dwayne Wade Average Series Points Powyżej (25.5) kurs 1,71 ✅
Stawka 400,00
Zysk 284,00
Podziękowania dla blaise za wygrzebanie tego typu. Dzisiaj Wade zapunktował słabo w porównaniu do poprzednich spotkań. 17 pkt w meczu obniżyło jego średnią z 28,4 do 26,5 ... nam jednak to wystarcza, żeby typ wszedł ???? Nocka ponad 500 zł ✅

M 62

moreno

Użytkownik
WilliamHill
???? Venus Williams - Andrea Petkovic kurs 2,10 ✅
Stawka 400,00
Zysk 440,00
Tyle osób gra na Venus, że nie będę się silił z pisaniem analizy. Królowa wraca na trawę. Ma odpaść w pierwszej rundzie Wimbledonu ? Błagam - to wydaje się niemożliwe.

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
WilliamHill
???? Venus Williams - Andrea Petkovic kurs 2,10
Stawka 400,00
Zysk 440,00
Tyle osób gra na Venus, że nie będę się silił z pisaniem analizy. Królowa wraca na trawę. Ma odpaść w pierwszej rundzie Wimbledonu ? Błagam - to wydaje się niemożliwe.
Na Wimbledon jeszcze przyjdzie czas, tymczasem grają w Eastbourne.
Typ ryzykowny, nie do gry za taką stawkę moim zdaniem. Nie wiadomo, w jakiej formie jest Venus po takiej długiej przerwie, a forma Petkovic jest niezła. Niemniej jednak powodzenia.

M 62

moreno

Użytkownik
Tak, tak Eastbourne. Tyle tego tenisa dzisiaj, że już przewraca mi się w głowie wszystko ^^
Oczywiście nie wiadomo w jakiej jest formie, dlatego pewnie tak wysoki kurs. Jednak Williams to nie tylko profesjonalizm, ale to także światowa marka - nie pojawiłaby się więc na korcie źle przygotowana. Po za tym Petkovic to ostatnia rywalka Venus. Przegrała z nią w styczniu na Australian Open więc niewątpliwie powinna być zmotywowana, żeby się jej zrewanżować.
Zrobiłem jeszcze coś takiego.
BetClic
???? Radek Stepanek - Colin Fleming DW 2:0 kurs 1,20 ✅
???? Agnieszka Radwańska - Jarmila Gajdosova kurs 1,68 ✅
Stawka 100,00
Zysk 102,00
WilliamHill
???? Łukasz Kubot - Nikola Ciric kurs 1,12 ✅
???? Lukas Rosol - David Goffin kurs 1,30 ⛔ (że co ?)
⚽ Helsingborg - GAIS kurs 1,55 ⛔ (wolę 2 pudła na kuponie, uff)
Stawka 400,00
Zysk 506,76
Podparte statystykami. Helsingborg analiza tutaj http://forum.bukmacherskie.com/f35/analizowane-typy-by-leon-30722-36.html#post2263629

M 62

moreno

Użytkownik
Wszystko wskazuje na to, że to ostatni typ na dzisiaj.
WilliamHill
???? Benedikt Dorsch - Daniel Munoz-De La Nava kurs 1,44 ✅
⚽ Inter Turku - Mariehamn kurs 1,55 ✅
Stawka 200,00
Zysk 247,76
Kupon to mieszanka typu Leona z typem VIPa danny1992 .

Otrzymane punkty reputacji: +5
M 62

moreno

Użytkownik
BetClic
???? Jo-Wilfried Tsonga - Andy Murray 3 SETY kurs 2,55 ✅
Stawka 20,00
Zysk 31,00
BetClic
⚽ Jo-Wilfried Tsonga - Andy Murray 1 SET kurs 2,80 ✅
Stawka 20,00
Zysk 36,00
BetClic
⚽ Tokyo Verdy - Thespa Kusatsu X2 kurs 1,65 ✅
???? Sabine Lisicki - Daniela Hantuchova 1 SET kurs 1,75 ⛔
Stawka 20,00
Zysk 37,80
Z typów wcześniejszych mamy coś takiego. Więc ogólnie Tsonga mimo, że ostatecznie przegrał, to ładnie mi zapunktował ????
WilliamHill
???? Venus Williams - Andrea Petkovic kurs 2,10 ✅
Stawka 400,00
Zysk 440,00
Jeszcze nie Wimbledon, ale widać, że forma powinna już wtedy być gotowa ????
BetClic
???? Radek Stepanek - Colin Fleming DW 2:0 kurs 1,20 ✅
???? Agnieszka Radwańska - Jarmila Gajdosova kurs 1,68 ✅
Stawka 100,00
Zysk 102,00
WilliamHill
???? Łukasz Kubot - Nikola Ciric kurs 1,12 ✅
???? Lukas Rosol - David Goffin kurs 1,30 ⛔ (że co ?)
⚽ Helsingborg - GAIS kurs 1,55 ⛔ (wolę 2 pudła na kuponie, uff)
Stawka 400,00
Zysk 506,76
Rosol mnie zszokował. To ten sam facet, który zostawił płuca na RG ? Może mu zapomnieli powiedzieć, że je ma stamtąd zabrać. No cóż. Williams niejako uratowała od straty ???? I jak na razie 140 zł na ✅ Ale czekamy jeszcze na ostatni kupon ... czy dodatkowe +200 ? ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
M 62

moreno

Użytkownik
Dlaczego dzisiaj wygra Boston ?
- Boston gra u siebie, gdzie spisuje się rewelacyjnie
- walka toczy się o najcenniejsze dla hokeistów trofeum, więc nie ma mowy o grze na mniej niż 110%
- no i wreszcie najcenniejszy argument czyli wyniki poprzednich spotkań

1 mecz
1:0 dla Vancouver dzięki bramce 17 sekund przed końcem 3 tercji
2 mecz
2:2 i 3:2 dla Vancouver po dogrywce
3 mecz
8:1 dla Boston
4 mecz
4:0 dla Boston
5 mecz
1:0 dla Vancouver po bramce w 3 tercji

Zwycięstwa Canucks mnie nie przekonują. Ta potworna siła ofensywna zostaje powstrzymywana przez Bruins, a wtedy pozostaje już tylko dyspozycja Luongo. Ja zagram oczywiście na Boston w regulaminowym czasie za 400 zł więc dla mnie grubo.

WilliamHill
:hokej: Boston Bruins - Vancouver Canucks &#39;60 kurs 2,10 ✅
Stawka 400,00
Zysk 440,00

Otrzymane punkty reputacji: +4
T 0

trk

Użytkownik
- walka toczy się o najcenniejsze dla hokeistów trofeum, więc nie ma mowy o grze na mniej niż 110%
a Van zagra na 50 % czy na ile ? : /
- no i wreszcie najcenniejszy argument czyli wyniki poprzednich spotkań
Stary to jest NHL, wyniki poprzednich spotkań to żaden argument
Nie neguje typu ale tak naprawde to te arg wypociłeś na siłe i znaczenie lepiej by bylo gdybys nic nie pisal bo nakrecasz ludzi niepotrzebnie

M 62

moreno

Użytkownik
a Van zagra na 50 % czy na ile ? : /
Stary to jest NHL, wyniki poprzednich spotkań to żaden argument
Nie neguje typu ale tak naprawde to te arg wypociłeś na siłe i znaczenie lepiej by bylo gdybys nic nie pisal bo nakrecasz ludzi niepotrzebnie
W każdym wydarzeniu sportowym może się zdarzyć po prostu wszystko. Djokovic może mieć passę ponad 40 zwycięstw z rzędu i wreszcie przegrać, Barcelona czasem też przegrywa więc zawsze można powiedzieć &quot;wyniki poprzednich spotkań to żaden argument&quot;. Jednak musimy na czymś opierać swoje typy.
Odnośnie 50% Vancouver to oczywiście też zagrają na 110% ... ale ich 110% daje mniejsze efekty niż 110% Bruins. O to mi chodziło. Widziałem poprzednie spotkania i dlatego uważam, że Bruins są w stanie w tym spotkaniu znowu rozbić rywali. Każde trafienie drużyny z Bostonu będzie zapalało lampkę w głowie Luongo (bramkarza Canucks), że znowu się zaczęła klęska.
Tim Thomas gra równo - rewelacyjnie w każdym spotkaniu, dlatego Bruins są pewniejsi w defensywie. Luongo gra w kratkę - myślę, że teraz będzie bardziej zmotywowany, ale pierwsze trafienie może wszystko zmienić.
EDIT:
A odnośnie nakręcania to właśnie dzięki nakręcaniu się kocham bukmacherkę. Jeśli ktoś stara się tutaj chłodno kalkulować to albo ma krótki staż albo jest po prostu zarozumiały. Nie ma pewniaków, nie ma prawdopodobieństwa - są tylko faworyci ????

M 62

moreno

Użytkownik
WilliamHill
???? Tsvetana Pironkova - Serena Williams DW 2:0 kurs 1,67 ⛔
⚽ Levadia Tallinn - Tulevik Viljandi kurs 1,10 ✅
⚽ Ajax Lasnamae - Trans Narva kurs 1,12 ✅
⚽ Gwatemala - Grenada HC -2 kurs 1,73 ✅
Stawka 100,00
Zysk 256,24
Tymczasem jeszcze taki kuponik oparty na Williams i Gwatemali. O Gwatemali napisano już wszystko na tym forum. Ajax i Levadia to tzw. faworyci typowani głównie na podstawie statystyk. Natomiast niepewny kurs bukmacherów na Williams wynika pewnie z tego, że nie wiemy, czego możemy się po niej spodziewać z powodu przerwy. Myślę jednak, że bez problemów poradzi sobie z Pironkovą w 2 setach, a ten kurs jest prezentem. Aczkolwiek pewniej byłoby zagrać oczywiście na czysty win Sereny.

M 62

moreno

Użytkownik
tu chyba na odwrót ????
Oczywiście ???? Bardzo dziękuję za poprawienie.
WilliamHill
⚽ Ajax Lasnamae - Trans Narva kurs 1,12 ✅
???? Tsvetana Pironkova - Serena Williams kurs 1,25 ✅
???? Łukasz Kubot - Kristijan Mesaros kurs 1,14 ✅
???? Bizkaia Bilbao Basket - Regal FC Barcelona HC +5,5 kurs 1,85 ⛔ (różnica 9 pkt)
???? Maria Kirilenko/Monica Niculescu - Kristina Barrios/Jasmin Woehr kurs 2,75 ✅ (krecz przy wyniku 2:5)
⚽ Gwadelupa - USA 1 POŁOWA kurs 1,30 ✅
⚽ Kryliya Sovetov - Kubań kurs 2,30 ⛔ (żenująca postawa bramkarza Kubań i niemoc ofensywy)
Stawka 40,00
Zysk 937,88
Taki kuponik 4fun z nadzieją na spory zysk przy małym wkładzie ???? Trans, Serena, Kubot, USA to po prostu tzw. pewniaczki, które powinny łatwo wejść. Biblbao przegrywa z Barceloną 0:2 i chociaż wolałbym postawić tutaj typ HC +8 tak, jak już ktoś na forum to zrobił, to jednak nie było w WH takiej opcji ^^ Koszykarze Bilbao mówili, że chcą powalczyć - różnica pomiędzy tymi drużynami w poprzednich spotkaniach to 7-8 pkt. Jednak ja mam cichą nadzieję na win Bilbao więc taki HC wydaje mi się wart zaryzykowania. Debel z tenisa głównie na podstawie tego, że Kirlenko sobie odpuściła ciężkie boje przed ważniejszym turniejem. Po za tym Kirlenko / Niculescu będą grały ze sobą po raz pierwszy. Ich przeciwniczki już kilka turniejów zagrały i pierwszą rundę przechodzą bez problemu. Typ na Kuban Krasnodar (Kubań) oparty głównie o statystyki. Goście rewelacyjnie sobie ostatnimi czasy radzą, remisując z najsilniejszymi zespołami ligi (przykład to remis 1:1 z CSKA na wrogim terenie). Widać, że są w formie i mają aspiracje odnośnie dobrej lokaty w tabeli. Rozpoczęcie sezonu tej drużyny porównałbym do startu Ruchu Chorzów w ostatnim sezonie. Ich przeciwnicy natomiast to najgorszy zespół całej ligi. Niebezpieczeństwo jest tutaj według mnie tylko w remisie ... ale warto chyba zaryzykować (BetClic kurs 2,5).

M 62

moreno

Użytkownik
WilliamHill
???? Xavier Malisse - Jesse Huta Galung kurs 1,33 ✅
???? Bojana Jovanovski - Sam Stosur kurs 1,36 ✅
???? Grigor Dimitrov - Kevin Anderson kurs 1,33 ⛔
Stawka 200,00
Zysk 224,24

M 62

moreno

Użytkownik
WilliamHill
⚽ Sarpsborg Sparta - Stabaek OVER 2,5 kurs 1,44 ⛔
⚽ Stromsgodset - Molde OVER 2,5 kurs 1,40 ⛔
⚽ Tromso - Lillestrom OVER 2,5 kurs 1,67 ⛔
Stawka 100,00
Zysk 236,67
WilliamHill
???? Petra Kvitova - A. Radwańska 3 SETY kurs 2,15 ✅
Stawka 100,00
Zysk 115,00
WilliamHill
???? Vera Zvonareva - Samantha Stosur 3 SETY kurs 2,15 ✅
Stawka 100,00
Zysk 115,00
WilliamHill
???? Ryan Harrison - Cedrik Marcel Stebe kurs 1,57 ⛔
???? Nina Bratchikova - Aleksandra Woźniak kurs 1,22 ✅
???? Teymuraz Gabashvili - Ivan Dodig kurs 1,25 ✅
Stawka 100,00
Zysk 139,43
WilliamHill
???? Venus Williams - Daniela Hantuchova kurs 1,25 ⛔
⚽ TPS Turku - Inter Turku DNB kurs 1,53 ⛔
Stawka 200,00
Zysk 182,50

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
Nie wiem, czy umyślnie, czy nie, aczkolwiek Harrisona sobie popraw, bo rozliczyłeś na minus, a oni grają do 3 wygranych setów. Pozdrawiam. Po przeczytaniu do usunięcia

M 62

moreno

Użytkownik
Przeczytałem. Zakładam pesymistyczną wersję aczkolwiek jeśli coś się zmieni, to po meczu z przyjemnością to poprawię i wpiszę do statystyk ^^
BetClic
DŁUGOTRWAŁY
???? Venus Williams wygra Wimbledon kurs 7,50
???? Novak Djokovic wygra Wimbledon kurs 4,00
Stawka 10,00 (pewność 3/10)
Zysk 290,00
BetClic
⚽ Kamaz Nab Chelny - Baltika Kaliningrad kurs 1,50 ⛔
⚽ Drogheda - St Patrick&#39;s kurs 1,45 ✅
Stawka 50,00 (pewność 2/10)
Zysk 59,00
BetClic