Miedziak nie utopił się w tym "zalewie", tylko go zaszprycowali, nic nie widział i dlatego się położył. I to nie jest żadna moja interpretacja, tak mówił sam Miedziński.
Fajnie, że Tarnów dziś wygrał z gwiazdkami z Leszna. Hampel pokazał klasę. Teraz będę ostro kibicował GKMowi żeby coś jeszcze ugrał, bo przecież nikt z ligi nie pozwoli żeby Falubaz a tym bardziej Apator ze swoją Motoareną spadł :cwl: Więc ewentualnie naprędce będzie powiększenie ligi, za którym jestem od dawna. Dokoptuje się Motor i Orła i mamy piękną ekstraligę, bo ciągle te same biegi w 8-drużynowej elidze już mnie nudzą.
Ekstraliga jest zbyt elitarna i trzeba trochę to zmienić (nie mam na myśli osłabienia jej prestiżu, tylko pojawienia się większej ilości teamów, które można obdzielić ścisłą czołówką zamiast kumulować ich w 5-6 klubach). Dziś np. taki Bewley, śmieszny rudzielec z UK który dziś zrobił płatny komplet w Rybniku. Takich zawodników można by było oglądać na ekstraligowych torach, byłoby zapotrzebowanie na więcej zawodników na dobrym poziomie i widowisko by na tym zyskało. Bo póki co to mamy cyrk objazdowy z ciągle tymi samymi nazwiskami. Jako kibic żużla od 17 lat już trochę tym
uke:
cinas89 wyluzuj, nie wyzywaj od Januszy bo ktoś ma inne zdanie, dyskutujmy, a nie obrażajmy się, to nie są komenty spod artykułów na SF.