czy ja wiem czy przeginka? w tamtym sezonie gdyby nie kontuzja to walka o medal na 100% a w tym tylko potwierdza swoją formę.. na razie Doyle bez formy, Tajski jeździ dobrze ale nie ma tego polotu co ma fredka.. Dudek nie wiadoma, Zmarzlik na ten moment kozak.. no jak dla mnie fredka w tamtym sezonie był kotem do kontuzji. Jeździł dobrze a linie były małe bo nie był znany a wiekszosc zawsze pokrywał..Spojrzałem w STSie na kursy na zwycięzcę GP w tym sezonie i po 3 dobrych meczach w Polsce Lindgren już jest faworytem do wygranej ???? Kurs 1.60 czyli właściwie 1.40 na to, że będzie w trójce na zakończenie cyklu ???? Już mu przyznali z góry medal. Nie wykluczam, że będzie dobrze śmigał cały sezon, no ale robienie z niego w tym momencie faworyta do MŚ to przeginka.
Po pierwsze nie taki tylko Wielki to raz , a dwa co Ty pieprzysz za głupoty chłopie ?! Hahah, ale mam bekę gdzie zielona nie pojedzie tam dostaje baty u siebie też zielona przegrała z Gorzowem bo polewaczka z zielonej lala pod Gorzów ? Buahahhaaa ale Janusz żużlowyI po co my się bawimy w tych wszystkich komisarzy torów, skoro taki Gorzów drugi raz z rzędu wygrywa u siebie dzięki polewaczce?
Naucz się trochę kultury, dopiero potem możemy dyskutować na jakikolwiek temat.Po pierwsze nie taki tylko Wielki to raz , a dwa co Ty pieprzysz za głupoty chłopie ?! Hahah, ale mam bekę gdzie zielona nie pojedzie tam dostaje baty u siebie też zielona przegrała z Gorzowem bo polewaczka z zielonej lala pod Gorzów ? Buahahhaaa ale Janusz żużlowy
Kultury ? To Ty nie masz kultury pisząc takie głupoty. Jakie znowu i jaka polewaczka o czy Ty w ogóle piszesz. Ty masz pojęcie na temat tego sportu bo m duże wątpliwości co do Twojej osoby.Naucz się trochę kultury, dopiero potem możemy dyskutować na jakikolwiek temat.
Kultury to Ty nie masz, wyraził swoje zdanie, a Ty go atakujesz jak obrażone dziecko. Co do toru co się działo po 11 wyścigu w poprzednim meczu u siebie? Drugi łuk tyle wody i jazda na wstecznym , Miedziński sam się nie położył. Teraz mi też rzuc konkretnym argumentem typu " nie masz pojęcia itd" .Kultury ? To Ty nie masz kultury pisząc takie głupoty. Jakie znowu i jaka polewaczka o czy Ty w ogóle piszesz. Ty masz pojęcie na temat tego sportu bo m duże wątpliwości co do Twojej osoby.
Z Czewą to jawnie było za dużo wody na torze, przecież Miedziński nie miał jak jechać w 11 biegu. Dzisiaj nie czekano tak długo i już po 7 mocno tam polano i nagle Gorzów znowu odskakuje, mimo że do tej pory rywal trzymał się blisko. A Ty jak to widzisz?Kultury ? To Ty nie masz kultury pisząc takie głupoty. Jakie znowu i jaka polewaczka o czy Ty w ogóle piszesz. Ty masz pojęcie na temat tego sportu bo m duże wątpliwości co do Twojej osoby.