Witam,
pamięta ktoś czy STS w zakładach H2H na Grand Prix miał opcję remisu?
Chodzi mi o parę Zmarzlik - Doyle
Na początku rozliczona jako zwycięstwo Zmarzlika (co wg mnie było błędem), później korekta na przegraną Zmarzlika, a było 7:7
dzięki taiwoffinden za odpowiedź, piszę dopiero teraz bo dopiero teraz raczyli odpisać na mój e-mail, a oto odpowiedźNigdy w zakładach H2H w STSie nie ma opcji remisu.
Jak dla mnie wyżej sklasyfikowany powinien zostać Zmarzlik, ponieważ:
liczbę trójek mają taką samą - po jednym zwycięstwie,
liczbę dwójek mają taką samą - po jednej,
liczbę jedynek mają taką samą - po dwie,
liczbę zer mają taką samą - po jednym,
a w biegu bezpośrednim (wyścig numer 10) lepszy był Zmarzlik który wygrał a Doyle przyjechał trzeci.
Czy nie wydaje Wam się śmieszne, że mieszają w to Kildemanda? Co mnie Duńczyk obchodzi, był postawiony zakład Zmarzlik - Doyle. Poza tym 7 punktów miało czterech zawodników a nie trzech, bo był też IversenWitam,
Zakład został poprawnie rozliczony.
3 zawodników miało 7 punktów (3,2,1,1,0)Doyle, Kildemand i Zmarzlik.
Doyle wygrał bieg z Kildemand a przegrał ze Zmarzlikiem
Zmarzlik wygrał z Doyel a przegrał z Kildemand
Kildemand wygrał ze Zmarzlikiem a przegrał z Doylem
W takiej sytuacji zakład jest rozliczany zgodnie z danymi podawanymi przez oficjalnych organizatorów. Wyniki znajdzie Pan pod tym linkiem http://www.speedwaygp.com/results/112
Pozdrawiam
Generalnie podkreślone na czerwono zdanie powinno zakończyć temat, ale jednak nie.. był jeszcze Kildemand
W swoim regulaminie nic nie mają na ten temat.. grał ktoś u nich wcześniej? Zawsze tak rozliczają remisy w przypadku H2H? Nigdy się z czymś takim nie spotkałem