Dużo tu zależy od tego gdzie obstawiasz, u jakiego bukmachera. Większość ma ofertę "Kto lepszy" gdzie rozlicza się liczbę punktów we wszystkich biegach. Wyjątkiem jest tu np. STS u którego wczoraj postawiłeś a który rozlicza sumę punktów tylko w pierwszych czterech biegach, bez jokerów i bonusów. W meczach ligowych nie bierze się pod uwagę ilości trójek zdobytych przez zawodników więc jeśli we wczorajszym meczu byłaby przykładowo taka sytuacja:
- KK - 3 1 3 3
- Harris - 3 2 2 3
to i tak miałbyś zwrot w postaci kursu 1.00 mimo że KK miał więcej trójek. Co innego jakby to było Grand Prix, tam rozliczają ilość trójek zdobytych przez zawodników i w przykładzie powyżej to KK byłby zwycięzcą. Mam nadzieję że pomogłem i że napisałem dobrze ????
Co najmniej 3 razy muszą pojechać, więc pojechali. Czy widzisz gdzieś zapis regulaminu mówiący o 5 biegach? Nie ma takiego, bo u internetowych są liczone wszystkie biegi do ostatecznego rozrachunku przy liniach over/under lub parach h2h.Witam, bwin zaliczył mi dzisiaj zakład jako przegrany.
Dudek z Janowskim.
Janowski miał +3 na starcie. Miał 5 biegów a Dudek 6.
Czy w takiej sytuacji jak postawiłem na Janowskiego, który po swoich 5 biegach regulaminowych miał więcej pkt niż Dudek, a ten z kolei pojechał 6 raz i miał więcej punktów niż Janowski, to jest typ na Dudka ?
Nie liczy się 5 pierwszy biegów albo 3 pierwsze, jeżeli jeden z nich jechał tylko 3 ?
Tutaj jest ich pkt regulaminu: Zawodnicy head to head i zakłady łączne - aby wyścigi były ważne, zawodnik musi wystartować w co najmniej 3 przejazdach. Punkty bonusowe nie będą liczone. Dla indywidualnych wyników, przejazdy taktyczne będą liczone jak pojedyncze przejazdy (punkty nie będą podwajane).
Jako zakład nieważny. 'Powód unieważnienia: remis.'Iversen został wyżej sklasyfikowany od Pedersena ponieważ, był lepszy w wyścigu bezpośrednim.
Jak Ci ten zakład został rozliczony?
Nigdy w zakładach H2H w STSie nie ma opcji remisu.Witam,
pamięta ktoś czy STS w zakładach H2H na Grand Prix miał opcję remisu?
Chodzi mi o parę Zmarzlik - Doyle
Na początku rozliczona jako zwycięstwo Zmarzlika (co wg mnie było błędem), później korekta na przegraną Zmarzlika, a było 7:7