vader
Forum VIP
To jest po prostu SKANDAL!
Jeśli nie przywrócą tych zakładów to opiszę to dokładnie.
Póki co polecam dzwonić na infolinie do Piotra - 0800702073. Połączenie darmowe
Pan Piotr już się tym zainteresował i czeka na decyzję "fachowców".
Tydzień czasu wisi zakład, mam maila, że mecz przełożony o tydzień i zakłady ważne. ZZ za Saletrę i analityk dostał sraczki. Ale mnie to gó wno obchodzi. Dzisiaj Tarnów jest po @2.40 a ja miałem @7.00 Jak chcieli anulować to mogli to zrobić zaraz a nie po tygodniu!
Polecam dzwonić na infolinie, podobno jest sporo ludzi co tak chce unibet ich wydymać.
Jeśli nie przywrócą tych zakładów to opiszę to dokładnie.
Póki co polecam dzwonić na infolinie do Piotra - 0800702073. Połączenie darmowe
Pan Piotr już się tym zainteresował i czeka na decyzję "fachowców".
Tydzień czasu wisi zakład, mam maila, że mecz przełożony o tydzień i zakłady ważne. ZZ za Saletrę i analityk dostał sraczki. Ale mnie to gó wno obchodzi. Dzisiaj Tarnów jest po @2.40 a ja miałem @7.00 Jak chcieli anulować to mogli to zrobić zaraz a nie po tygodniu!
Polecam dzwonić na infolinie, podobno jest sporo ludzi co tak chce unibet ich wydymać.
zostanie przesunięta o 7 pełnych dni po pierwotnej dacie, lub przed nią, ogłoszonej przez odpowiedni związek sportowy, wszystkie zakłady zachowają ważność
7 pełnych dni. Niech w ch nie lecą. Godzina spotkania była znana kilka dni. Mogli to anulować wcześniej a nie dzisiaj gdy wiadomo, że Toruń jest osłabiony i kurs @7.00 to kosmos.I tu rozchodzi się pewnie o to że tydzień minie o 17 a mecz o 17.30..to znaczy takie będzie zapewne ich tłumaczenie