van_der_vaart
Użytkownik
W obu przypadkach będziecie mieć remis. Ja już taką sytuacje miałem kilkakrotnie. Rowna liczba punktów oznacza remis ktory byl premiowany kursem 6,00.
Na wstępie pytanie do ciebie... Jak to jest, że stawiasz coś o czym nie masz pojęcia w zakładzie, w którym nie wiesz o co chodzi ???? Zresztą nie ważne, twoja kasa i twoje nerwy...Witam. Dzisiaj postawiłem w STS-ach poraz pierwszy żużel. Wybrałem oferte "Kto lepszy?". Mam takie pytanie. Czy jeżli postawiłem dla przykładu Gollob - Crumb to chdzi tu o bieg w którym oni startują i kto w nim bedzie lepszy czy na koniec zawodów w klasyfikacji generalnej? Jeżeli ktoś wie coś w tej sprawie to prosze o odpowiedz.
Zależy od bukmachera.Josee313 mam podobny problem do Ciebie.
Wczoraj w bet365 zagralem, ze Nicki zdobedzie over 10pkt.
W pierwszych 5 startach Pedersen zdobyl punktow 8 ale po polfinale i fanale, w ktorym byl 2 tych punktow uzbieralo sie 14 a moj zaklad zostal rozliczony jako przegrany. Nie wiecie czy w GP rozliczajac under/over biora pod uwage tylko pierwsze 20 biegow ( 5 startow zawodnika) czy polfinal i final tez??
Jesli 5 pierwszych startow to troche szkoda bo w poniedzialek zagralem lige angielska, w ktorej postawilem, ze Bjerre zdobedzie under 13 a Kennetch pojechal 6 razy i zdobyl punktow 14 wiec zaklad zostal rozliczony jako przegrany:/
Prosilbym kogos kto tez gra GP o napisanie jak te kupony sa rpzliczane:
czy tylko pierwsze 5 startow czy wszystki starty a u mnie przez pomylke zle rozliczyli kupon?
Dzieki. Pozdrawiam.
Jeżeli jest to head to head to nie ma innej możliwości i będziesz miał zaliczony ten zakład jako wygrany.Dałem dzisiaj na Gamebookers na GP Czech head to head Gollob T. v Bjerre K. na Golloba oczywiście.Gollob wygrał, na kuponie tasiemcu wszystko zaliczone a ten zakład w proźni..wyjątkowo długo nic sie nie dzieje.Możliwe że jest tu jakiś wałek?tzn np rozliczenie zawodników po 5 seriach startów bez półfinału i finału? wtedy Bjerre miał 11 a Gollob 8 punktów.Dodam że Gollob wygrał head to head po finale niezależnie od tego czy policzy mu sie punkty z finału podwójnie czy normalnie ( z tego co wiem liczy sie pojedyńczo zawsze) bo Bjerre odpadł w półfinale.Ostatecznie :
Kolejność:
1. Tomasz Gollob (Polska) - 17 (1,1,3,3,0,3,6) + 1. miejsce w finale
....
....
6. Kenneth Bjerre (Dania) - 12 (3,0,3,3,2,1)
http://www.sportowefakty.pl
mam nadzieje że mnie nie zrobią w konia w tym przypadku.W końcu całe zawody to całe zawody a półfinał czy finał to nie żaden dodatkowy super bieg tylko rutynowa rozgryka
Liczy się tylko runda zasadnicza czyli pierwsze 5 biegów w zakładach powyżej/poniżej bez półfinału i finału. Czyli lipa...Josee313 mam podobny problem do Ciebie.
Wczoraj w bet365 zagralem, ze Nicki zdobedzie over 10pkt.
W pierwszych 5 startach Pedersen zdobyl punktow 8 ale po polfinale i fanale, w ktorym byl 2 tych punktow uzbieralo sie 14 a moj zaklad zostal rozliczony jako przegrany. Nie wiecie czy w GP rozliczajac under/over biora pod uwage tylko pierwsze 20 biegow ( 5 startow zawodnika) czy polfinal i final tez??
Jesli 5 pierwszych startow to troche szkoda bo w poniedzialek zagralem lige angielska, w ktorej postawilem, ze Bjerre zdobedzie under 13 a Kennetch pojechal 6 razy i zdobyl punktow 14 wiec zaklad zostal rozliczony jako przegrany:/
Prosilbym kogos kto tez gra GP o napisanie jak te kupony sa rpzliczane:
czy tylko pierwsze 5 startow czy wszystki starty a u mnie przez pomylke zle rozliczyli kupon?
Dzieki. Pozdrawiam.