>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Żużel u bukmacherów (zasady rozliczania, gdzie grać itd.)

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Leszno bardzo nieprzewidywalny rywal. Potencjał mają jednak u Nas powinni dostać. Pawełek Nasz znowu załatwi wszystkich i wygramy.
Czytałem czytałem... Ale zobacz wypowiedzi Protasiewicza On zapewnia jazdę na maksa hehe.
Tak na serio to czekam na kursy i wtedy się zobaczy. Nie ma co podpowiadać buka jak mają wystawiac kursy;)
Pozdrawiam!

S 26

spawacz

Użytkownik
Ted, tu masz informacje z angielskiego forum:

I called Sportingbet and they will not be offering odds on Elite League or eliteserien matches for the foreseeable future - might be somthing to do with the takeover.

Wyglada na to ze sytuacja z Sportingbetem jest bardzo podobna do tej z Tobetem i o ofercie na żużel można tam zapomnieć. Generalnie liczba bukow w necie oferujących żużel na jakotakim poziomie bardzo sie skurczyła w ekspresowym tempie.

I 365

iczasopisma

Użytkownik
Ale porażka z Puodżuksem. Mam nadzieję, że STS zwróci stawkę... Miał ktos u nich taką sytuację, żeby zawodnik nie ukończył nawet 1 biegu?

radhu21 4K

radhu21

Użytkownik
niestety wziął udział w tym biegu, zatem wystąpił w zawodach i wszystkie pary z nim będą rozliczane jako przegrane przez niego !!!

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Bet365

- Jeżeli mecz zostanie przerwany przed zakończeniem spotkania, wszystkie zakłady będą ważne przy założeniu, że przebieg meczu nie miałby wpływu na wynik lub wydarzenie zostanie przeniesione/dokończone w ciągu 24 godzin, w przeciwnym wypadku zakłady zostaną anulowane. Dla handicapów po 8. wyścigu, pierwsze 8 wyścigów wyznaczonego spotkania musi zostać ukończonych w całości, aby zakłady były ważne. Baraże nie są wliczane.
- Jeżeli mecz zostanie przełożony przed wyznaczonym czasem/datą rozpoczęcia, zakłady będą nieważne, chyba że mecz zostanie ponownie wyznaczony do rozpoczęcia w ciągu następnych 24 godzin.
- Aby H2H na zawodników był ważny zawodnik musi raz stanąć pod taśmą startową (liczą się wykluczenia, defekty)
- Aby zakłady under/over był ważny zawodnik musi raz stanąć pod taśmą startową (liczą się wykluczenia, defekty)
- Jeżeli stawiamy na zwycięzcę konkretnego biegu wszyscy uczestnicy muszą w nim wystartować w innym wypadku zwrot stawki.
- Do zakładów liczą się wszystkie biegi objechane przez zawodnika.
Zakłady na ligę:
- H2H pomiędzy zawodnikami wygrywa ten który zdobędzie więcej punktów, jeśli zawodnicy mają po równo zdobytych punktów przy uwzględnieniu ewentualnego handicapu otrzymujemy zwrot chyba że była możliwość zagrania typy handicap-remis (w Bet365 w meczach ligowych zawsze jest ta opcja). Jokery i punkty bonusowe się nie liczą.
- Under/over na zawodników zasada prosta, zawodnik musi raz stanąć pod taśmą startową (liczą się wykluczenia, defekty) by zakłady się liczyły, jeżeli mecz zostanie odwołany przed zakończeniem, wszystkie zakłady zostaną anulowane, chyba że wynik zakładu został już określony
Zakłady na GP i turnieje indywidualne:
- H2H pomiędzy zawodnikami jest rozliczany według oficjalnych wyników imprezy. Zwycięzcą jest zawodnik który zajął wyższe miejsce w klasyfikacji końcowej (czyli w finale). Jeżeli zawodnicy nie dostaną się do finału to decyduje ilość zdobytych punktów. Jeśli zawodnicy mają po równo zdobytych punktów przy uwzględnieniu ewentualnego handicapu otrzymujemy zwrot chyba że była możliwość zagrania typy handicap-remis..
- Under/Over do tego zakładu liczą się tylko wyniki z rundy zasadniczej czyli 20 biegów bez półfinałów i finału.
Ludzie ogarnijcie najpierw regulaminy buków. Jak wrócę to wrzucę całą rozpiskę jak rozliczają buki bo nieraz to można pęknąć ze śmiechu jak się czyta tu niektóre posty.
EDIT by Jacques
Przeszukajcie najpierw temat zanim zaczniecie pytać po raz n-ty o to samo.

galgan 2K

galgan

Użytkownik
Cześć, mam laickie pytanie co do sposobu gry w Milenium.
Laickie, ale gram tam po raz pierwszy i nie mogę znaleźć objaśnienia w regulaminie.
Mamy w oferice zakład na żużel over/under
np. ZAWODNIK X (10,5pkt) 1 lub 2
Czy typ na 1 oznacza Over czy Under?

galgan 2K

galgan

Użytkownik
Cześć,
Mam pytanie dot H2H i rozliczania w betsafe.
Chodzi mi konkretnie o rozliczanie H2H w lidze polskiej
W regulaminie mamy dwa punkty:
H2H:
Obaj zawodnicy muszą wystartować w co najmniej 3 wyścigach by zakład był ważny.

H2H (Ligi):
Żużlowiec, który zdobędzie najwięcej punktów wygra zakład H2H. Jokery i punkty bonusowe nie liczą się (z tego powodu punkty wyglądają następująco: trzy za wygranie wyścigu, dwa za drugie miejsce i jeden za trzecie miejsce).
W zakładach H2H, jeden żużlowiec musi rozpocząć minimum trzy wyścigi, aby zakłady były uznane za ważne.

Czat nie udzielił mi klarownej odpowiedzi.
I weź tu bądź chłopie mądry ????
Jak z waszych doświadczeń to wygląda?

galgan 2K

galgan

Użytkownik
U gory w GP , na dole w lidze
Czyli w lidze polskiej w parze H2H obaj muszą zaliczyć 3 wyścigi czy JEDEN z nich?
Dla mnie jest to mylące sformułowanie.
Pan Artur z czata po długich konsultacjach stwierdza, że obaj. Ja też się ku temu (na logikę) skłaniam, ale zapis JEDEN ŻUŻLOWIEC wprowadza u mnie wątpliwość.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
jak jeden z pary nie zaliczy 3 biegów, to zwroty niestety, ale z tym zapisem w reg. masz rację

Otrzymane punkty reputacji: +6
galgan 2K

galgan

Użytkownik
Koledze zapewne chodzi o Zagara? moim zdaniem normalnie powinny być liczone zakłady h2h z nim
Z Zagarem to nie mam wątpliwości, wszak 3 wyścigi rozpoczął. Chodzi mi o Gapińskiego, który złamał obojczyk w2 wyścigu. Anulują zakłady na niego w H2H czy nie?

Edit:
Dzięki Ted, mam jasność ????
Nie mnie jednak zapis w regulaminie nie był dla mnie jasny.
EDIT 2: Ted, racja. Jest zwrot. Zwróciłem im uwagę za nieścisłość w zapisach w regulaminie, ale dla nich wszystko brzmi ok. Ech,może to ja mam problem językowy :/
Pozdr

P 276

pwlib

Użytkownik
na czym opierał się bet365 gdy policzył mi w meczu Falubaz- Włókniarz +8 dla Włókniarza zwrot? jest u nich w regulaminie, że musi się odbyć 15 biegów? przecież 13 odjechali

T 12

travian_1221

Użytkownik
Witam,
Pograłem dziś na Jonssona w parze z Zagarem i na Vaculika ze Zmarzlikiem w betsafe.
W obu przypadkach zawodnicy mieli po tyle samo pkt, zakład na Vaculika został rozstrzygnięty jako wygrany(miał więcej &#39;trójek&#39;), a za Jonssona dostałem zwrot, chociaż też miał lepszy &#39;układ&#39; (Jonsson miał &#39;dwójkę&#39; a Zagar dwie &#39;jedynki&#39;). Pisać do Betsafe ?

Do góry Bottom