Mnie też dotyczy problem Vaculika, zagroziłem im że zgłoszę sprawe firmy kontrolującej. Pół godziny poźniej już nie mogłem się zalogować na konto, zawiesili je. Zadzwoniłem do nich i i spytałem czy zawieszenie konta ma coś wspólnego z tym że domagam się rozliczenia jako wygrany, babeczka powiedziałą ze nie moze mi udzielić takich informacji. Widać było że sie miota czyli o to chodzi. Jutro mają do mnie zadzwonić o 11 i powiedzieć jaka jest ich decyzja. Oto mój email do nich po którym mi zawiesili konto: "Witam, w dniu wczorajszym zakład FL4087882510I został rozliczony jako przegrany, choć oficjalna strona podaje że Martin Vaculik zdobył 6 pkt, w zakładzie jest że powinien zdobyć powyżej 5 pkt więc zakład powinien być wygrany. Nie pozwolę sobie na oszukiwanie mnie. Nie interesuje mnie również własne dochodzenie państwa czy zdobył te 6 pkt. Interesują mnie FAKTY tj. wyniki oficjalnej strony żużla. Poszukałem trochę na forum i wiele osób czuje się oszukanych, tymbardziej to jest przykre że są to długoterminowi użytkownicy portalu bet365.com. Jeśli stanowisko państwa w tej sprawie się nie zmieni, razem z resztą uzytkowników poszkodowanych zgłaszamy sprawę do LGA. Postaramy się również dosadnie ogłosić tą sprawe w mediach, jak i równiej na forach bukmacherskich, pozdrawiam."Cisnać oszustów, w kupie siła.