michal-dolowacki
Kibic
To taka para na przewagę 1 zwycięstwa chyba ?
Rafał też wrzuca na bieżąco sporo ciekawostek na Twitterze, polecam. Też jestem fanem rozbudowanych statystyk, trochę pasjonuje mnie temat big data, pytałem Rafała czy może udostępnia swoje dane, ale strzeże ich.damianprz
No jako abonent C+ na pewno będziesz miał do tego dostęp. Ja będąc poza domem oglądam na kompie przez Player.pl, gdzie można wykupić dostęp do nSport.
Tak przy okazji, www.gurustats.pl to strona skąd biorą w TV te wszystkie ciekawostki statystyczne. Panowie Gurgulewicz robią mega robotę. Ja jako fan NBA i NFL, gdzie pełno jest liczb i statystyk, bardzo się cieszę, że w końcu w żużlu zaczęto zbierać dane i ciekawe rzeczy prezentować. Do tego mamy dostęp do rozbudowanych statystyk. Przydatna rzecz nie tylko do bukmacherki, po prostu dla fanów żużla. Inna legendarna strona Rlach widzę w końcu ma swoją domenę www.speedwayw.pl
No jako abonent C+ na pewno będziesz miał do tego dostęp. Ja będąc poza domem oglądam na kompie przez Player.pl, gdzie można wykupić dostęp do nSport.
Czyli na razie warto odpalić to przed 1. meczem 1. ligi a po darmowym miesiącu czekać aż udostępnią abonentom satelitarnym.CANAL PLUS napisał:Korzystam z CANAL+ przez antenę satelitarną. Czy automatycznie dostanę dostęp do CANAL+ telewizji przez internet?
Obecnie serwis CANAL+ jest dostępny jako osobny produkt, obok oferty satelitarnej. Jednak pracujemy już nad jego udostępnieniem także dla obecnych Abonentów Platformy CANAL+. Już jesienią obecnego roku udostępnimy nowy serwis CANAL+ w ramach dotychczasowych opłat. Zakres oferty, którą udostępnimy, będzie analogiczny do tej w serwisie nc+ GO, z którego obecnie może korzystać Abonent.
Jeżeli interesuje Cię dostęp do nowej usługi, wejdź na stronę ogladaj.canalplus.pl i skorzystaj z bezpłatnego dostępu testowego.