michal-dolowacki
Kibic
PGE Ekstraliga. Mecz Moje Bermudy Stal Gorzów - Eltrox Włókniarz Częstochowa będzie powtórzony!
Ostatnio zmieniony przez Gucci Mane:
nSport pokaże znowu wszystkie 4 mecze live, więc będzie komplet.Piątek
godz. 16:00 - II (Motowizja)
godz. 18:00 - E (Eleven Sports)
godz. 20:30 - E (Eleven Sports)
Sobota
godz. 11:45 - II (Motowizja)
godz. 14:00 - I (nSport)
godz. 16:30 - I (nSport)
godz. 19:15 - I (nSport)
Niedziela
godz. 11:45 - II (Motowizja)
godz. 14:00 - I (nSport)
godz. 16:30 - E (nSport)
godz. 19:15 - E (nSport)
Dokładnie o to chodzi. Też chodziło mi po głowie stworzenie własnego excela, ale zapytałem, żeby nie powielać pracy którą być może ktoś zrobił. Jak widać nie, więc można coś zadziałać w tym temacie. Mogę pomóc jeśli chodzi o tworzenie bazy danych, fajnie gdyby znalazł się ktoś kto napisze taką stronę lub program która będzie to wszystko ładnie nam prezentować.Można byłoby sprawdzić jak dany zawodnik jeździ na danym torze, albo na wyjazdach, albo przeciwko wybranemu rywalowi.
Może nie do końca jest to, o co Ci chodzi, ale coś może tutaj znajdziesz.Żużel statystki, porównania, filtrowanie - szukam strony
Jak w temacie - szukam strony na której znajdę statystyki punktowe zawodników, najlepiej z podziałem na zdobyte w danym klubie/na danym torze, w rozbiciu na ligę, zawody GP czy SEC. Chodzi głównie o zawodników jeżdżących w Polsce. Dobrze gdyby witryna posiadała możliwość porównywania zawodników...forum.bukmacherskie.com
Może tutaj pójdzie mi lepiej, w skrócie szukam strony ze statystykami punktowymi zawodników w różnych konfiguracjach po to by łatwiej było można sprawdzić formę zawodnika co z kolei przyda się do obstawiania h2h lub over/under punktów zawodników.
Wiem, że nie do końca w temacie, ale zależy mi na czasie, bo sezon w pełni i takie narzędzie przyda się na pewno wielu z nam żeby zaoszczędzić nieco pracy.
Znalazłem ofc listy klasyfikacyjne, ale po 1. one podają punkty od początku sezonu a po 2. nie mają lub mają bardzo ograniczone możliwości sortowania i filtrowania danych.