esek14
Użytkownik
Jak dla mnie pewniakiem w tej kolejce jest FC Barcelona. Nie wierzę, że piłkarze "Dumy Katalonii" mogą dwukrotnie stracić punkty z Rubinem. Na pewno będą chcieli się zrewanżować Rosjanom za upokorzenie, którego doznali w poprzedniej kolejce na Camp Nou. Gniew Barcelony mieli nieszczęście poznać piłkarze Saragossy, którzy, niestety dla nich, grali mecz z Barcą zaraz po jej spotkaniu z Rubinem. Wynik 6:1 mówi sam za siebie. To była takie małe zadość uczynienie dla kibiców Barcy. Dokończenie tego dzieła w środę w Kazaniu. I nie doszukiwałbym się to jakiejś niespodzianki. Barcelona to wygra, bo po prostu jest lepsza, a kurs w granicach 1,50 dla mnie naprawdę znakomity.
Drugi mecz, który moim zdaniem jest naprawdę ciekawym kąskiem dla typerów to mecz Dynama z Interem. Inter jak wiadomo w lidze szaleje, bijąc każdego rywala. Jak jednak wiadomo w LM nie radzą sobie od lat i jak dla mnie w tym roku także nie awansują z grupy. Dynamo u siebie naprawdę silne, przekonały się o tym już nie raz wielkie europejskie potęgi tracąc punkty w Kijowie. Ponadto warunki atmosferyczne, które na pewno nie będą na rękę Włochom. Kurs w granicach 3,50 to prawdziwy prezent. Skoro Dynamo dało radę na wyjeździe, to u siebie tym bardziej sobie poradzi. Kurs na 1X to aż 1,65! Ja biorę to w ciemno. Moim zdaniem padnie remis, bądź Dynamo wygra jednym golem. Nie sądzę, aby Inter coś zdziałał.
Oba typy dają świetnego dubla z AKO około 2,40! Jak dla mnie naprawdę warto!
Drugi mecz, który moim zdaniem jest naprawdę ciekawym kąskiem dla typerów to mecz Dynama z Interem. Inter jak wiadomo w lidze szaleje, bijąc każdego rywala. Jak jednak wiadomo w LM nie radzą sobie od lat i jak dla mnie w tym roku także nie awansują z grupy. Dynamo u siebie naprawdę silne, przekonały się o tym już nie raz wielkie europejskie potęgi tracąc punkty w Kijowie. Ponadto warunki atmosferyczne, które na pewno nie będą na rękę Włochom. Kurs w granicach 3,50 to prawdziwy prezent. Skoro Dynamo dało radę na wyjeździe, to u siebie tym bardziej sobie poradzi. Kurs na 1X to aż 1,65! Ja biorę to w ciemno. Moim zdaniem padnie remis, bądź Dynamo wygra jednym golem. Nie sądzę, aby Inter coś zdziałał.
Oba typy dają świetnego dubla z AKO około 2,40! Jak dla mnie naprawdę warto!