Dla Interu to bardzo ważne spotkanie tak samo oczywiście jak dla Dynama. Ale myślę, że zwycięży tu jednak mimo wszystko doświadczenie i klasa zespołu. Teren ukraincow jest bardzo ciężki i wiele zespołów gubiło tam punkty. Jednak dodam tak jak już wcześniej pisalem, że Inter ma mecz wyjazdowy z Barcą gdzie o zwycięstwo będzie im tam ciężko. Także tutaj liczą się tylko i wyłącznie 3 punkty aby mogli liczyć się w walce o awans tym bardziej, że jeszcze w grupie nie wygrali a zanotowali 3 remisy. Czas najwyższy panie Mourinho przełamać tą passe ???? Nie ukrywam, że liczę tu głównie na siłę ataku interu która doskonale spisuje się w ostatnich kolejkach.
Sevilla vs Stuttgart -> 1 (1.46)
Świetna forma gospodarzy i w lidze i w europejskich pucharach dała mi do zrozumienia, że tym zwycięstwem przypieczętują swój awans z grupy.
Tak naprawdę punkt daje już awans gospodarzom, ale kto w tych czasach gra na remis? Przypuszczam, że trener Sevilli zrobi wszystko by wygrać ten mecz, aby w w ostatnich meczach grupowych dał szansę zawodnikom drugo i trzecioplanowym. Stuttgart nie zachwyca formą. Ostatnio remis z Bayernem w lidze, ale każdy wie jaką grę prezentuje Bayern.
Lyon vs Liverpool -> X (3.20)
Oba zespoły formą nie prezentują zbyt wiele. Liverpool w lidze tragiczny ???? . Lyon ostatnio ledwo wygrał 1-0 co prawda na trudnym terenie, ale mimo wszystko poprzednie spotkania w lidze nie zachwyciły również. Dzisiaj jeśli Liverpool przegra to spotkanie to praktycznie sytuacja w grupie dla nich będzie beznadziejna i w sumie zostanie im gra w Pucharze UEFA.
Teren Lyonu dla Europejskich drużyn łatwy nie jest i nieliczni tutaj wygrywali i z racji tego, że Liverpool jest w słabej formie, ale gra mimo wszystko o być albo nie być, myślę że remis jest tu bardzo realny.
Unirea vs Rangers -> X (3.20)
W ostatnim meczu zobaczyliśmy 3 "swojaki". Kto wie jaki by był wynik ? Przyznaje, że w tamtym spotkaniu typowałem ekipe ze Szkocji lecz myślę, że gdyby nie pech jaki im towarzyszył w tamtym meczu to zdołali by utrzymać to jednobramkowe prowadzenie. Dzisiaj jednak teren trudny...Ale zespół Rangersów jest bardzo waleczny i zazwyczaj nie odpuszcza w takich spotkaniach ani troche. Dzisiaj oba zespoły będą osłabione, ale formą są do siebie zbliżone także remis tutaj również bedzie dosyć realny tym bardziej, że goście przegrywając to spotkanie całkowicie mogą zapomnieć nawet o Pucharze UEFA bo ich szanse na awnas będą tylko matematyczne.
Standard vs Olympiakos -> X (3.20)
Mecz dwóch równych drużyn w sumie Standard dzisiaj walczy o życie także na pewno gościom łatwo nie będzie. Z racji tego, że uważam, że Olympiakos to jednak ciut lepszy zespół to postawie remis gdyż przewaga własnego boiska robi jednak swoje...zaznacze, że z Arsenalem Standard również bardzo dobrze sobie poradził więc też kusiło mnie 1x...ale zobaczymy.
-----
Powodzenia Wszystkim ????