>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami Łyżeczką a nie chochlą

rytelson 106,9K

rytelson

Użytkownik
Typ #3#

Tallon Griekspoor vs Hamad Medjedovic
Typ: Taloon Griekspoor
Kurs: @1.83
100j.

ATP Cincinnati 21:30, II runda. Kursy rozłożone niemal po równo, może z delikatnym wskazaniem na Tallona. Zgadzam się z tym bo jest w mojej ocenie lepszym tenisistą od Serba. Holender słaby występ w Toronto (I runda), w Baastad trochę lepiej (ćwierćfinał). Serb powrócił po urazie i w pierwszej rundzie dość gładko pojechał z Kovacevicem, który mnie zawiódł "bezpłciową" grą, stąd Serb miał łatwiejsze zadanie. Dziś mam nadzieję, że Holender zagra "swoje", czyli szybko i agresywnie, co nie da Hamadowi tylu argumentów, co dał Amerykanin w poprzedniej rundzie. Przede wszystkim Serb nie jest regularny w swojej grze i po dobrym meczu liczę, że przyjdzie ten słabszy..

Ostatnia edycja:
rytelson 106,9K

rytelson

Użytkownik
Typ #4#

Alexander Kotzen vs Ryan Dickerson
Typ: Ryan Dickarson
@1.75
100j.

ITF Huntsville, 23:20, I runda. Chyba troszkę Kotzen jest przeceniany przez bukmacherów, bo to nie jest jego nawierzchnia. Ten turniej rozgrywany jest na "mączce", co daje delikatny handicap Dickersonowi. Kotzen na mączce zagrał raptem 16 z 230 meczów w karierze. Dickerson coś tam sobą prezentuje. A to ćwierćfinał ITF a to półfinał (wszystko w lipcu i sierpniu). Wygląda na to, że jest w gazie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1476
rytelson 106,9K

rytelson

Użytkownik
Typ #5#

Musetti/Sonego vs Gonzalez/Molteni
Typ: Gonzales/Molteni 2:0
Kurs: @2.45
100j.

ATP Cincinnati, 18:30, I runda, debel. Daleko mi do teorii spiskowych, jednak splot zdarzeń wokół tego meczu nie pozwala przejść obok niego obojętnie. Po pierwsze ogranie Włochów i ich rywali. Nie powiem, że Włosi to kompletni amatorzy w grze deblowej, jednak razem grali dosłownie "naście" meczów, przy blisko dwustu meczach rywali. Jako osobne jednostki grają po 10-12 meczów na sezon więc ciężko stwierdzić, że grę podwójną traktują priorytetowo. Druga sprawa - motywacja. O ile para Gonzalez/Molteni "żyje z debla" o tyle Włosi z singla, a tu polegli w I rundzie, odpadając z turnieju głównego. Stąd wniosek, że ich motywacja do gry podwójnej może być niewystarczająca. Dodatkowo Sonego to triumfator z zeszłego roku turnieju w Winston Salem, który od przyszłego tygodnia a do tej pory Sonego od French Open "reprezentuje biedę" w swojej grze. Także nie warto ryzykować w deblu, zwłaszcza że WS już za tydzień.

rytelson 106,9K

rytelson

Użytkownik
Typ #6#

Felix Auger Aliassime vs Benjamin Bonzi
DW 1:2
@5.75

ATP Cincinnati, 20:00, 1/8 finału. Typ ryzykowny, szalony, liczę na dużą dawkę szczęścia. Z mojego doświadczenia, z moich obserwacji - Felix ma zaburzenia emocjonalne. Jak mu coś nie wyjdzie to się krzywi, coś marudzi pod nosem itp. Rok temu też zaszedł tu do 1/8, także swoje zrobił i może wyluzuje w negatywnym tego słowa znaczeniu. Vis a vis Benjamin Bonzi, który w tym turnieju gra serio bardzo fajny tenis. Przekonał się o tym Tsitsipas, Musetti oraz Arnaldi, których Bonzi wyeliminował wcześniej, sprawiedliwie po 2:1. Od pewnego czasu w świecie tenisa dzieją się rzeczy nieoczywiste, niedorzeczne i mało prawdopodobne, zatem czemu dziś ma być gładko?

Ostatnia edycja:
rytelson 106,9K

rytelson

Użytkownik
Typ #7#

Jannick Sinner vs Felix Auger Aliassime
Aliassime set @2.75
100j.

ATP Cincinnati, ćwierćfinał, 21:00. Polowania na wysoki kurs ciąg dalszy. To, że Sinner to murowany faworyt chyba nikomu mówić nie trzeba, uważam nawet iż to faworyt do zwycięstwa w całym turnieju. Opisywanie jego gry mija się z celem bo wychwalanie go byłoby oczywiste. Jedynym jego minusem jest to, że Aliassime mu nie leży - 3 potyczki i 3 w dupę. Jak wczytamy się w szczegóły to faktycznie, dwie z nich były 3 lata temu, co znacznie obala mój argument, co nie zmienia jednak faktu, że ich pojedynki są zawzięte i nieoczywiste. Auger mi osobiście wydaje się zawodnikiem nieregularnym. Z zawodnikami z "czołówki" ma niekorzystne wyniki, jednak wczoraj zagrał bardzo przyzwoicie z Bonzim i to jest dla mnie takie "światełko w tunelu", wierzę że tego seta wyrwie Sinnerowi.

Do góry Bottom