>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ławka do ćwiczeń ?

2211kiler 2

2211kiler

Użytkownik
ja uważam a troszke znam się na tym sporcie że jes to badziewie :p czyt. szajstwo czyt. do du*** . Ale fajnie że wolisz ćwiczyć niż siedzięć przed kompem:p według mnie lepiej pójdź na siłkę :p Sam wiem po sobie że w domu nie da się osiągnąć tego co na siłce:p

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
tu nie chodzi o bardzo intensywne treningi diety itp. poprostu żeby troche tluszczu zamienic w mieśnie a jak czytalem komentarze to ludzie pisali ze wykonanie solidne ????

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
ja akurat gruby nie jestem bo waze 61kg przy 180cm tylko jestem len i cwiczyc mi sie nie chce, a tak poprawilbym sobie kaloryferek i klate :p

ted 12,8K

ted

Forum VIP
wierzysz w cuda ze przez pas bedziesz mial kaloryferek i klate?
chcesz kaloryferek to zacznij robic 6 weidera czy jak to sie pisze
a na klate to tylko wyciskanie sztangi lezac.
Chcesz cos osiagnac to musisz cos dac od siebie

komarr 4

komarr

Forum VIP
wierzysz w cuda ze przez pas bedziesz mial kaloryferek i klate?
chcesz kaloryferek to zacznij robic 6 weidera czy jak to sie pisze
a na klate to tylko wyciskanie sztangi lezac.

Chcesz cos osiagnac to musisz cos dac od siebie

no co ty, kupi sobie jakies cudo za 20zl z hipermarketu i bedzie mial 8-pak i klate jak marzenie do lata... nie znasz sie Ted, hrhrhrhr.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Kaloryferek możnaosiągnąć też w inny sposób. Non stop od dwóch lat mam kaloryfer &lt;cwaniak&gt;. A &#39;dorobiłem&#39; się go robiąc brzuszki :!: Rano jedną serie po 50 i wieczorem 2x 50, a w ciągu 4-5 miechów masz kaloryfer. Na klate tak jak Ted sztanga.

pzDr :]

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
no przeciez napisalem ze jestem leniwy ????
no a tak jak myslalem ze to gowno jest, no ale jakbym zostal mile zaskoczyony gdyby to dzialalo i samo by za mnie cwiczylo :d

a6w juz robilem kiedys, ale nie mam checi i czasu;p jeszcze te pierwsze dni to moze ale pozniej.. ;p

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
a co do klaty, do w domu nie mam jak sztangi zamontowac ;p kasy na silownie i czasu tez nie mam ;p
ale mam hantle rozkrecane wiec sie moge tak samo klasc na krzesle i rowno podnosic je jak sztange;p

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
No hantelki też dobra sprawa dla początkującego. A Ty jak masz lenia to o kaloryferze zapomnij. Co to jest max 10 minut ćwiczeń rano i wieczorem :?: xD

pZdr

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
ta i sie nie bede wysypiac ????
do szkoly mam 10minut, wiec wstaje zeby sie umyc, rzucic okiem na kompa na 5minut i ide ;P
a jakis zarys kaloryfera tam jest, bo chudy jestem :p
a z hantlami to cwicze, cwicze, pozniej nie chce mi sie, i od nowa i w kolko ;d

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
No ja mam do szkoły 40 sekund, bo mieszkam tuż przy swoim LO. Ale zawsze wcześniej wstaje tak z 1,5h przed leckją, czasami godzine przed. I zawsze wszystko zdąrze zrobić. A Ty nie przesadzaj, że się nie wyśpisz. Na początek rób sobie po 30 brzuszków to Ci zajmie 2 minuty. Stary nie przeginaj xD

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Benek no te 10minut to jak powolnym krokiem przejde :p bo biegiem to z 2-3 minuty;p
A jakbym mial jak Ty wstawac, o 6;30 ... o zgrozo :p

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Hahahah melise. Na śniadanie to mleko, mleko i jeszcze raz mleko. Ja waże 62kg na 170cm wzrostu. Mam w sobie 0.4% tłuszczu, bo niedawno byłem u lekarza i mi tam jakimś czymś to mierzył. Stary i tylko jem i zaraz to spalam ćwicząc i biegając na boisku za piłką (nawet teraz, czyli jak jest zimno xD).

Do góry Bottom