>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ławka do ćwiczeń ?

S 0

snowee

Użytkownik
Jeżeli chodzi o ławeczkę tego typu to odpuść.
Tłuszczu nie da się zamienić na mięśnie.
Jak chcesz schudnąć to porób sobie HIIT, lekko zmodyfikuj dietę, 5 min dziennie to zajmuje a efekty bdb.
Jeżeli chcesz nabrać mięcha to ułóż dietę, jakiś planik, siłka (3x/tydzień=12 wejść/miech=~70zł), chyba że jesteś kompletnym początkującym to 2x/tydzień starczy i ogólnorozwojówka.
Polecam http://www.sfd.pl. Tam masz pełno tematów. Jeżeli chodzi o sporty, to to forum jest ogromnym źródłem wiedzy.
Pozdro

kubota 76

kubota

Użytkownik
sorki ze troche inne ale tak samo mam pytanie o takie cuda:
http://allegro.pl/item271022243_pas_odchudzajacy_prosto_z_hurtowni_tiens.html
http://allegro.pl/item272452944__pas_odchudzajaco_masujacy_nowosc_gratis.html

czy rzeczywiscie pomagaja? mial ktos stycznosc z czyms takim? bo swego czasu widzialem w jednym z hipermarketow cos takiego za 20zl..
To podobno nie pomaga to sie szybko psuje ale niewiem przezyj to sam ???? hhehe ja osobiścier tego nie miałem ale jeden kolega

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
To ja mam pytania :jezora:

Planuje cos brac jakies odzywki, suplementy itp. i najpierw powinienem isc do jakiegos lekarza, zeby mi powiedzial co moge brac, a co nie. tak? Jak tak to trzeba isc do jakiegos specjalnego lekarza czy normalnie do przychodni skoczyc?
2 pytanie. Co jesc z rzeczy naturalnych zeby cos przybyło. Ser biały podobno cos daje, ale to odpada bo predzej zwymiotuje niz zjem ser :kwasny4565::jezora:

ted 12,8K

ted

Forum VIP
najpierw powinienem isc do jakiegos lekarza, zeby mi powiedzial co moge brac, a co nie. tak?
Powie ci zebys niczego nie bral, najlepiej doradzic sie trenera na siłowni.
Co do naturalnych rzeczy to mleko, jogury, mieso, ryby , kurczak i ryz. oraz owoce.

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
najpierw powinienem isc do jakiegos lekarza, zeby mi powiedzial co moge brac, a co nie. tak?
Powie ci zebys niczego nie bral, najlepiej doradzic sie trenera na siłowni.
Co do naturalnych rzeczy to mleko, jogury, mieso, ryby , kurczak i ryz. oraz owoce.
Ok dzieki za rade :spokodfhgfh:

komarr 4

komarr

Forum VIP
I jak jestes sezonowecem nie bierz zadnych suplementow poniewaz przestaiesz je zazywac iw szystko ci &quot;zejdzie&quot;. Zeby byl efekt trwaly trzeba troche to wpierdalac wiec nie wiem czy masz na to tyle hajsu ale jak chcesz na &quot;1&quot; raz czy na &quot;2&quot; razy kupic suplementy to sobie odpusc.

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
I jak jestes sezonowecem nie bierz zadnych suplementow poniewaz przestaiesz je zazywac iw szystko ci &quot;zejdzie&quot;. Zeby byl efekt trwaly trzeba troche to wpierdalac wiec nie wiem czy masz na to tyle hajsu ale jak chcesz na &quot;1&quot; raz czy na &quot;2&quot; razy kupic suplementy to sobie odpusc.
Z tego co słyszałem to suplementy typu kreatyna itp. nie powoduje takich skutków. Inaczej sterydy...

2211kiler 2

2211kiler

Użytkownik
Poczytałem co tu wymślacie ???? A6W robiłem do końca dotrzymałem jako jeden z nielicznych i dochodzę do wniosku że jest to dobry treniol ale sześciopaku nie zrobisz wzmocnisz mięśnie brzucha to fakt na sześciopak to polecam A6W plus bieganie plus rowerek pluc odpowiednia dieta czyli mniej węglów w diecie i oczywiście tłustych rzeczy:p
Jeśli chodzi o klatę to wyciskanie sztangi na płaskiej to najbardziej popularne ćwiczenie na klatę ale same wyciskanie nie starczy:p Klata to duży mięsień ja bym proponował zaczynać od wyciskania na płaskiej 4 serie z progresją potem wyciskanie na skośnej podobnież i rozpiętki na koniec
ćwicz a napewno Ci się uda ???? a co do tych wszystkich super maszyn do wszystkiego to raz jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego a dwa jak ktoś już zaznaczył te wszystkie bajery do ćwiczeń to poziom sprzętu z hipermarketów za 20 złotych :p
Co do supelmentów po kreatynie nie ma spadków po koksach spadki są i często człowiek gorzej wygląda po niż przed:p a jeśli chodzi o sześciopak na brzuszku dobrą sprawą jest thermo speed do spalania tylko to musisz mieć z czego spalać :p

komarr 4

komarr

Forum VIP
Z tego co słyszałem to suplementy typu kreatyna itp. nie powoduje takich skutków. Inaczej sterydy...

Widze ze kompletnie nie znasz sie na rzeczy. Gdy wpieprzasz kreatyne - ok masa ci przybedzie tu i tam, biceps urosnie, wiecej bedziesz wyciskał na laweczce - przestaniesz to wpierdalac to po -2 miechach wrocisz do stanu przed spozywaniem kreatyny. Wiec lepiej poczytaj pierw np na http://www.sfd.pl niz wydawac bez sensu kase.

@ 2211killer

robiac A6W szescioopak ciezkoz obic... ale czteropak jak najbardziej, ja skonczylem 3 razy A6W i mam &quot;czteropak&quot; poniewaz A6W dziala na gorne czesci miesni rzucha, te dolne prawie w ogole u mnie nie pracowaly przy szostce weidera. Po pierwszym razie mialem zaryz miesni, po drugim juz byl czteropak, po trzecim bardziej widoczny i przymierzam sie po nowym roku do czwartego podejscia ;)

komarr 4

komarr

Forum VIP
I wpierdzielasz odzywki nonstop czy bez?
Nic nie wpieprzam, 2 lata temu mialem bialko + kreatyne ale jak sie nie je non stop to schodzi, wiec albo masz z 1400zl zeby wydac rocznie na odzywki albo zapomnij o nich - tylko na sranie cie bedzie bralo i ci &quot;dygnie&quot; od czasu do czasu nie wtedy kiedy bedziesz chcial ;)

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
4opak to mi troche widac nawet bez a6w ;]
mam wage ktora do wzrostu i wieku podaje wartosci % tluszczu, masy miesniowej i wody w organizmie i mam 6.5% tluszczu, 49% wagi stanowi masa miesniowa i mam 65% wody w organizmie ;p
wiec chyba nie jest zle jak na lenia ;p

Do góry Bottom