>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ławka do ćwiczeń ?

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
ja mleka nie moge za bardzo jesc bo pozniej musze siedziec na kiblu ;d
a rano to tylko szybka kupe mozna zrobic, a nie dluzej siedziec wiec odpada ;p
ja od 2 czy 3 lat moze z 2kg przytylem... jem najwiecej z domownikow i nic, oni tyja ja nie.. ;p
niektorzy maja problemy z chudnieciem, ja z przybraniem wagi :p

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Ja też mam problem z nabraniem masy. Ale narazie mi z tym dobrze. Najważniejsze, że jestem wystarczająco silny by nosić koleżanki na rękach xD

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Ta ja też jestem nadpobudliwy, ale melisy nie pije. Dla mnie melisa to piwko po skzole na rozluźnienie się. Jak panienki nosisz to nie jest z Tobą źle. A na klate ile wyciskasz :?: :&gt; Bo na pewno w szkole czy gdzieś kiedyś wyciskałeś.

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
przy dobrej formie 70 xD ale pewnie teraz bym tyle nie dal rady bo dawno nie cwiczylem;p
a melisa tez dobra, jak sie czyms czlowiek denerwuje ;p

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
No pewnie, lepsze to niż fajki, które kiedyś próbowałem. Ledwo zacząłem a już mnie wciągało, naszczęście już nie pale, no może raz na ruski rok do piwka. No 70 to też całkiem jak na lenia xD Ja 70 spokojnie, a jak mam motywacje (panienki xD) to 80 dam rade ???? . A Ty chociaż wieczorem rób te brzuszki :&gt;

sawas 27

sawas

Użytkownik
przy dobrej formie 70 xD ale pewnie teraz bym tyle nie dal rady bo dawno nie cwiczylem;p
a melisa tez dobra, jak sie czyms czlowiek denerwuje ;p
Do tego jogurt?
xD
Co do tej ławki z pierwszego posta w temacie to zamiast bawić się w przelewy gdzieś tam na Allegro to znajdź koło domu trochę błota i tam wyrzuć pieniądze.. :]

sawas 27

sawas

Użytkownik
No pewnie, lepsze to niż fajki, które kiedyś próbowałem. Ledwo zacząłem a już mnie wciągało, naszczęście już nie pale, no może raz na ruski rok do piwka. No 70 to też całkiem jak na lenia xD Ja 70 spokojnie, a jak mam motywacje (panienki xD) to 80 dam rade ???? . A Ty chociaż wieczorem rób te brzuszki :&gt;
Benek, powaga te brzuszki ? Mooże zacznę ????
Ja kiedyś robiłem pompki rano/wieczór doszedłem chyba do 50 na serię, ale przyszły wakacje i się zaczęło ... :p
Ale bic się powiększył xD

ted 12,8K

ted

Forum VIP
najlepszym trening na biceps to w kiblu. tylko trzeba rownomiernie jeden dzien prawa a drugi dzien lewa. :p
PS. oj slabe macie rekordy

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Ty tam sie Ted nie odzywaj. Paker się znalazł xD

Sawas powaga, chcesz dowód :?: :&gt;

A co do pompek to tak samo jak brzuszki po 50 ;)

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
ja nie pale, bo jestem bylym sportowcem a sportowcy nie pala hehe ????
pozatym strata kasy dla mnie ;d
a co do tych brzuszkow, to te dolne miesnie tez sie wyrobia? bo u siebie to tylko 4 miesnie widze na brzuchu ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
I dobrze, ze nie palisz. Nawet nie próbuj bo potem to już kurna trudno wyjść... Mnie się udało ????

A mięśnie Ci się spokojnie wyrobią. Te dolne też, tylko trzeba chcieć :!: ????

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
znam to forum ale za duzo czytania ;d
a co do tego Benek, no wlasnie,ale chciec to za malo ;p bo ja chce, ale len ze mnie ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Trzeba się zmotywować. Powiem Ci tak, sporo kobitek lubi kaloryferek, dlatego główie się zmotywowałem ???? . Teraz dla mnie to normalna funkcja życiowa: brzuszki, pompki, hantle i jak mam możliwość to sztanga. Radzę Ci się naprawde zastanowić, bo można sporo zyskać robiąc takie ćwiczynie. Nawet dla głupiej satysfakcji warto.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Powiem Ci tak, sporo kobitek lubi kaloryferek
Moze lubia, ale jesli tylko to sie dla nich liczy to musza byc pustymi blondynkami. ????
Benek jak takis paker to wrzuc swoja fote do odpowiedniego tematu :p

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Ja nie paker. Waże 62 kg i wyglądam młodziej, niż na swój wiek. Jedyne czym się moge pochwalić to brzuchem i bicepsem ???? .

A co do tego kaloryferku to wiesz, zawsze czymś zaimponujesz na początku, a potem &#39;zdobywasz&#39;. Nie chodziło mi o te durne blondyny bez wyobraźnie xD.

Do góry Bottom