Przestańcie w końcu pier....ić z tym wypaczaniem wyników błędami sędziowskimi ! To jest k.
forum bukmacherskie a nie forum Realu, a nie forum Bayernu i nie forum Barcy, ani nie forum dotyczące piłki nożnej czy samej
LM !!! Od 2 stron pier....nie jacy to sędziowie są źli ! Tak było też po meczu Barcelony z PSG ! Sędzia podejmujący decyzję ma kilkanaście sek.. Jest też człowiekiem.
Może podjąć błędną decyzję bo rodzinka zastawiła mieszkania u buka, bo był zmęczony, bo nie zauważył, bo miał zły dzień, bo mu zapłacili miliony za wydrukowanie ! My tu typujemy więc albo trzeba zmienić dyscyplinę sportu jak nam to przeszkadza, albo pomyśleć jak można wykorzystywać te wypaczenia do typowania. Prawda jest taka, ze każdy klub i każdy typer musi uwzględniać takie czynniki.
Jak by Bayern był super skuteczny do momentu zejścia Vidala prowadzili by 2:0 i obronili się. Jak by PSG strzeliło w drugim meczu choć jeszcze jedną bramkę to i błędy sędziów by nie popsuły. Ja wczoraj miałem pograny bet na to, że w meczu Leicester - Atletico będzie więcej kartek w II poł. Wiecie co ? W całym meczu nie było żadnej !!! Nie oglądałem meczu więc nie wiem, ale zakładam z góry, że ktoś mógł postawić gdzieś taki rezultat w jakimś buku (oczywiście ktoś zbratany wiadomo z kim). Bo w takim meczu trudno uwierzyć, że nie było ani jednej sytuacji na kartkę. Jak się mylę i rzeczywiście był taki czyściutki to zwracam honor. Tak czy inaczej analizowanie tego czy Vidal powinien czy nie zejść z boiska, czy był spalony czy go nie było NIE MA ZNACZENIA. Mamy bety rozliczone u buka w ten lub inny sposób, a kluby grają dalej albo nie grają. No i miałem rację człowieczku mch91, że kontuzja mogła mieć wpływ na Lewego, bo to nie była jego optymalna forma.