Tutaj byl spalony Lewandowski gdzie padl gol 1-2, bez tego gola z 1-1 real przeszedl by normalnie po 90 minutach gryDobra ogólnie co by nie mówić to moim zdaniem ten dwumecz był na remis. Niezależnie jakie błędy były w Monachium, czy 90' w Madrycie.
Ale według mnie największy błąd to ten decydujący tak naprawdę o całym dwumeczu, czyli bramka na 2:2..., metrowy spalony w sytuacji statycznej, bez żadnych mijanek, Ramos składa się długo do tego dośrodkowania, jak sędzia tego nie widział to nie mam pojęcia. Na tym poziomie wyszkolenia sędziów taki metrowy spalony to jak dla mnie 5 metrowy...
Te wszystkie karne, kartki w dwumeczu to praktycznie na dwoje babka wróżyła, ale ten spalony, no sory...
Nie jestem kibicem, ani Realu, ani Bayernu po prostu szkoda, że nie wygrał futbol, bo mecz był świetny, a został wypatrzony.
Chcialem dac lepssze zdjecie ale nie moge go wkleic a linki dopiero po 10 postach.
Nie pisze tego zeby bronic realu tylko dlatego zeby niemcy przestali plakac i polskich wiadomosciach sportowych tez dlatego ze Lewandowski nie dojdzie juz do finalu LM. Sedzie spierdzielil sprawe dla obydwu druzyn, a ze oni przegrali to sie zaczal wielki placz. 85min grali w 11 i 2 strzaly na bramke? Cos slabo zeby chciec wygrac mecz.