>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PLK 2025/26 (typy, analizy, komentarze)

S 9,8K

sudo

Użytkownik
Ogólnie narracja na forum jest taka, że nawet przy takim typie czuję się, jakby lepiej było jakbym nic nie napisał.
Zjazd 2,4 na 1,6 pre i dalej jest nie tak :)
Może to cyrk, może Legia wygra, natomiast jak ktoś tutaj nie widzi value to już nigdzie nie zobaczy
Sam napisalem przed Toba ten typ ale niestety za dlugo w tym siedze,przeoczyelm tego Plute bo bym nie zagral dlatego ostrzeglem ludzi🙂

czoker 276,9K

czoker

Użytkownik
Przeoczyłeś? xD A skąd miałeś mieć informację, skoro podajesz tylko to co jest ogólnodostępne do przeczytania/odsłuchania?
eot z mojej strony

Otrzymane punkty reputacji: +305
unicaja 140,3K

unicaja

Użytkownik
Start na tygodniu rozwiązał umowę z Tevinem Mackiem po tym zamieszaniu w meczu z Dzikami. Lider drużyny średnio ponad 15 rzutów na mecz także dziś kto inny musi je wziąć - zapewne Hawkins i Liam O'Reilly można próbować ich overy linie ustawione odpowiednio 15,5 oraz 17,5 oba bety choćby w sts a Hawkins także betclic i tam bez taxa rzecz jasna

A 48,4K

antyks

Użytkownik
Arka -9,5 @2,40
/szkoda ostatniej głupiej akcji

Arka wraca do swojej hali po prawie miesiącu, u siebie bilans 2:1, Dąbrowa na wyjazdach 1:3. W ostatnim meczu wrócił Green, ale nie zabłysnął jakoś mocno przeciwko GTK, Dąbrowa troszkę straciła na odejści Garcii. Arka bardzo przekonująco wygrała ostatnie 3 mecze, dziś szansa na uzyskanie 5 zwycięstwa z rzędu (ostatnia taka passa miała miejsce w 2019...), hala pełna, widzę dziś spokojną wygraną gospodarzy, Arka prowadząc mecz nie odpuszcza i nie traci głupio punktów, są po prostu lepsi niż Dąbrowa.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +813
S 9,8K

sudo

Użytkownik
Tak jak kolega napisal,plus dorzucamy Dziki i Armani Milano i mamy pięknie podwojony budżet na prezenty🙌

Otrzymane punkty reputacji: +131
P 4,7K

pafeub

Użytkownik
Krosno - Dąbrowa
Typ: Krosno 2.25 betclic 92-87✅
uffffff ależ rollercoaster! po dogrywce Krosno, gratki kto zaufał 🥳

Możliwe, że znów będę żałował ale spróbuję ponownie pod przełamanie zwycięstwo drużyny z Krosna, która rozegra dziś 3. mecz pod wodzą nowego trenera.
Mecz z Arką do pewnego momentu był zacięty i zmarnowane okazję na prowadzenie w trzeciej kwarcie się zemściły, ale wynik nie oddaje do końca tego jak to rzeczywiście wyglądało na parkiecie. W niedzielę bardzo dobre zawody drużyny z Krosna, która cały mecz trzymała tempo i nie pozwoliła odskoczyć za bardzo wyraźnemu faworytowi tego spotkania i ofensywa zagrała na bardzo dobrym poziomie i były niewielkie przestoje o czym świadczy rzucone 90+ we Włocławku.
Z drugiej strony Dąbrowa którą zespołowo jest oczywiście mocniejsza, ale nie takie rzeczy widzieliśmy w PLK. Ostatnio spodziewana przegrana w Gdyni gdzie jedynie w trzeciej kwarcie Dąbrowa nawiązała walkę, ale to bardziej przez nieporadność gospodarzy, którzy w 4. kwarcie podkręcili i nie było czego zbierać. Mecz wcześniej nieprzekonywujące zwycięstwo u siebie z Gliwicami, które jako underdog postawiło twarde warunki i długo potrafiło prowadzić i 4. kwarta zadecydowała o wyniku. Chociaż w pamięć najbardziej zapadł mi mecz z Wałbrzychem, który był bardzo słaby w wykonaniu gospodarzy, którzy zostali rozniesieni w ostatniej kwarcie.
Typ w dużej części życzeniowy, pod przełamanie i nowego trenera, ale imo poszła masówka na Dąbrowę po początkowo wystawionych kursach gdzie Krosno było nieznacznym faworytem (1.75) i teraz po prostu gram gospodarzy.
powodzenia 💪
1766089017088.png

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1693
A 48,4K

antyks

Użytkownik
Słupsk - Dziki
Dziki @1,93
Dziki -6,5 @3,10 //niewiele się pomyliłem, 5 trójek, ale w 4q ;) Dziki marne 21/31 FT, szkoda fajnego kursu

Drużyny które znajdują się na dwóch biegunach - Czarni tragiczną seria, cztery porażki z rzędu, z czego dwie mocno dotkliwe. Oddali Musiała do Dąbrowy, Tomczak gra ponad stan cały czas, obcokrajowcy nie wyglądają jakby oddawali 100% serca na parkiecie, Skele tragiczny, Lambert nie odnajduje się w zespole.

Dziki na fali wznoszącej, trzy wygrane w OBL z rzędu, Horton niezaprzeczalnie jest gwiazdą, koledzy też dokładają swoje. Dziki dobrze zbierają, grają zespołowo, co widać po ilości asyst. Jeśli miałbym porównać obecnie Czarnych do jakiejś drużyny to byłby to Lublin - który został zdeklasowany przez Dziki.

Dziwią mnie kursy, nie dałbym tu więcej niż 1,6 na Dziki, nawet mimo tego że grają w Słupsku. Jedyna szansa dla Czarnych moim zdaniem to jakieś przebudzenie Skele albo trafione 5 trójek w pierwszej kwarcie. Po takim kursie muszę wziąć Dziki.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1155
A 48,4K

antyks

Użytkownik
Wilki Szczecin - Arka Gdynia
Arka +4,5 @2,20
Arka @3,15

Znów muszę spróbować zagrać na Arkę, mecz powinien być bardziej wyrównany niż sugerują kursy. Wilki w grudniu grają średnio - zawstydzająca porażka z Wałbrzychem 64:77 (Szczecin po 1q prowadził 24:7), potem mało przekonująca wygrana 85:78 z GTK, które było blisko dogonienia Wilków. W tych dwóch meczach Szczecin zanotował niepokojąco dużo strat - w sumie aż 39.
O Arce pisałem kilka postów wyżej, nic się nie zmieniło (poza tym że dołożyli kolejną wygraną) - dobrze grający Polacy - Zyskowski, Łączyński i Garbacz, do tego Ramey i Tubutis i gra naprawdę się klei. Nie widzę tu powodu by dawać na Arkę kurs ponad 3, nawet mimo wyjazdu nie dałbym tu więcej niż 2,30 - Wilki nie są tak groźne jak się wydaje. Let’s go Arka!

A 647,9K

adams235

Znawca - Żużel
Dla mnie Arka +10.5 do dubla wygląda naprawdę nieźle kurs 1.45 Fortuna, oprócz tego over 159.5 po kursie 1.59 też wygląda fajnie,
Ale główny typ biorę rosnący kurs na Śląsk 1.59 Fortuna
Wiem że Śląsk niby dużo meczy bo puchary i trudny mecz z Manresa ale w miarę ta cała 10 gra jeśli chodzi o minuty,sklad już w miarę poukładany i myślę że dziś wygrają
W Stali trochę mikrourazow i nie każdy trening w pełnym składzie więc przygotowania do meczu utrudnione,kurs wydaje mi się że pod wpływem wygranej z Anwilem ale dziś Śląsk nie zlekceważy Stali i nie przewiduje niespodzianki,plus ławka trenerska po stronie Śląska
Śląsk -3.5 win kurs 1.8 Fortuna

Otrzymane punkty reputacji: +294
Do góry Bottom