>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PLK 2025/26 (typy, analizy, komentarze)

movieplk 546,9K

movieplk

Znawca - Polska Koszykówka
06/01/2026 17:30 CET
Zastal Zielona Góra (powyżej 82.5) - Trefl Sopot
1.82 (STS)/1.81 (ETOTO)
5/10

Fakty są takie - Zastal w ostatnich 5 meczach rzucał tę linię, a Trefl w ostatnich 10 spotkaniach wyjazdowych 9 razy tracił tę linię. Chavaugn Lewis powinien wystąpić w tym meczu, a to też duże wzmocnienie obwodu i powinno to eliminować minuty Sitnika, który zagrał fatalnie w ofensywie w spotkaniu ze Śląskiem, a dodaje też to Zastalowi ofensywnej do biegania, bo na piłce przez cały mecz będzie dwóch mocnych zawodników na warunki PLK - Lewis i Mazurczak.

Trefl gra najszybciej w PLK i patrząc na filozofię ich gry dziś będzie podobnie. Myślę, że narodzi się z tego fajny ofensywny mecz, w którym padnie dużo punktów i linia na Zastal wydaję mi się bardzo fajna do zagrania.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3289
A 29,4K

asot33

Użytkownik
Zielona Góra - Trefl over 1 połowa 82,5 1.72 5/10 Betclick [1,76 fortuna, 1,75 totalbet, 1,72 sts]

Wolne tempo Zastalu to już przeszłość, skład jest atletyczny i ofensywny. Dziwni mnie tak niska linia w tym meczu, a dodatkowo statystycznie kwarta 1 i 2 obu ekip najlepsze. Resztę argumentów podał kolega wyżej. Mocne value dla mnie

Ostatnia edycja:
M 65,3K

murej

Użytkownik
Wcześniej był kreowany na pierwszą opcję zespołu, wydaje mi się że to chwilowy spadek formy
Nie wydaje mi się.Napisałem to,bo słyszę że jest na wylocie.Ostatnio 18 minut. Indywidualnie początek miał dobry, ale wydaje mi się że to ostatnie mecze jego we Włocławku.
Zmiana trenera też robi swoje w tym przypadku. Dziwne ze buki dają na niego oferte,nie wiem czy wejdzie ale myślę że ciekawa opcja.

A 49K

antyks

Użytkownik
Ten Addane-Wusu ma jakieś taśmy na trenera czy o co chodzi? Przecież on wygląda jakby się urwał z zawodów szkolnych

Do góry Bottom