Legia - Dziki, under 168,5, 1.71
wyłączenie Hortona i danie grać na obwodzie to przepis na sukces, w pomalowanym Dziki nie mają czego szukać, nie grzeszą również skutecznością za 3. Jakoś nie wyobrażam sobie otwartego meczu przy takiej dyspozycji Dzików. L powinna zdominować ich fizycznością.
Start - Śląsk, over 168,5 1.5
i Start + 5,5 1.61
mecz pułapka wg mnie, Śląsk wygrywający z jedną z najlepszych drużyn w Turcji, wcześniej z Legią, jedzie do beznadziejnego Startu, gdzie mamy do czynienia z radosną koszykówką, kurs na Śląsk powinien być w granicach 1.40. Patrząc na ten mecz jeszcze przed kursami chciałem grać over, Start musi „przerzucić” Śląsk. Spodziewam się dziś strzelania i biegania idealnie pasuje mi tu over i nie zdziwię się jak Start dziś wyszarpie zwycięstwo.
Trefl - King, Trefl wygra 1.51
3 porażka z rzędu w
PLK? drużyna która aspiruje do wygrania ligi takie mecze powinna wygrywać, King bardzo mi się podoba od początku sezonu i dla Trefla będzie to prawdziwy sprawdzian. Gram na przełamanie Trefla, bo paradoksalnie widzę więcej przewag po stronie Kinga. King zagrał już jeden słabszy mecz z Czarnymi, taki mecz musi przyjść w końcu.