>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PLK 2025/26 (typy, analizy, komentarze)

Z 121,7K

zwierzakus

Użytkownik
Trefl bez Surrorga to inna drużyna, to był ich kluczowy strzelec . Widać to bardzo w ostatnich meczach i ich forma to nie przypadek, po prostu brakuje 1 z 2 najważniejszych zawodników. King w pełnym składzie to top 2 ligi obecnie, nie ma sensu się rozpisywać bo po po prostu jest znacznie lepsza drużyna od takiego Trefla. Jedyny minus typu to kurs który wygląda jak pułapka buków-ale jeśli wpadać w pułapki to właśnie po takich kursach.

King 2,55

P 704

pafeub

Użytkownik
Legia - Dziki, under 168,5, 1.71 wyłączenie Hortona i danie grać na obwodzie to przepis na sukces, w pomalowanym Dziki nie mają czego szukać, nie grzeszą również skutecznością za 3. Jakoś nie wyobrażam sobie otwartego meczu przy takiej dyspozycji Dzików. L powinna zdominować ich fizycznością.

Start - Śląsk, over 168,5 1.5 i Start + 5,5 1.61 mecz pułapka wg mnie, Śląsk wygrywający z jedną z najlepszych drużyn w Turcji, wcześniej z Legią, jedzie do beznadziejnego Startu, gdzie mamy do czynienia z radosną koszykówką, kurs na Śląsk powinien być w granicach 1.40. Patrząc na ten mecz jeszcze przed kursami chciałem grać over, Start musi „przerzucić” Śląsk. Spodziewam się dziś strzelania i biegania idealnie pasuje mi tu over i nie zdziwię się jak Start dziś wyszarpie zwycięstwo.

Trefl - King, Trefl wygra 1.51 3 porażka z rzędu w PLK? drużyna która aspiruje do wygrania ligi takie mecze powinna wygrywać, King bardzo mi się podoba od początku sezonu i dla Trefla będzie to prawdziwy sprawdzian. Gram na przełamanie Trefla, bo paradoksalnie widzę więcej przewag po stronie Kinga. King zagrał już jeden słabszy mecz z Czarnymi, taki mecz musi przyjść w końcu.
piękne ako siadło, czapki z głów!

Otrzymane punkty reputacji: +152
Do góry Bottom