>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Fortuna - opinie

G 3,9K

gbocian11

Użytkownik
Cześć c1amak, trochę wstyd się tak bronić. U wszystkich bukmacherów, których wrzuciłem obowiązuje Zaliczka.

Fortuna ma 2UPy na słownie 5 lig (nawet we francuskiej najwyższej uznaliście to za ryzykowne 😄 )
LVBET co najmniej 2 razy tyle lig obsługuje zaliczką, Superbet ma na większość oferty, Betclic ma to nawet na polską 3. ligę więc to już nijak Was nie wyróżnia.
A jeśli chodzi o 90:00 to przypominam, że wynik jest uratowany tylko w wypadku, gdy któraś z drużyn wyrówna po 90 minucie. Gdy będzie remis i padnie zwycięska bramka to remisu nie rozliczacie jako wygrany, prawda? ;-)

Poza tym łatwo policzyć jakie jest prawdopodobieństwo takiego zdarzenia. Nie mówiąc już o tym, że z tej promocji też się rakiem wycofujecie. Wydaje mi się, że ze dwie kolejki temu były jeszcze mecze z tą promocją w Bundeslidze, LaLiga i Serie A? Dzisiaj dajecie to na Ekstraklasę (z marnymi kursami, które rekompensują Wam z nawiązką prawdopodobieństwo wystąpienia tego scenariusza) i na szybko sprawdzając na 3 mecze w Premier League. Tak średnio jest się czym chwalić przy fatalnych kursach. Niestety Fortuna od dawna traktuje graczy jakby nie umieli liczyć i niestety pewnie większość rzeczywiście nie umie i dopóki im nie zlimitujecie konta to u Was pykają.

Jak ktoś się dobrze porozgląda to kończy się tym, co kilkukrotnie pojawiło się we wcześniejszych komentarzach w tym wątku - zamknięciem konta u Was.

Otrzymane punkty reputacji: +357
Z 8,8K

zenekkk82

Użytkownik
Ten C1mak to mi przypomina Morawieckiego. [CUT] jedno i to samo, jest adwokatem szamba tak na prawdę. Dno i kilo mułu ta fortuna te 25% jest tylko fajne jak się 3 AKO coś zrobi z betbuilderem, wszelkie inne bronienie tego gówno Buka to jak [CUT] Pinokia jaki to PIS jest zajebisty i czego nie zrobił.

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +180
c1amak 11,2K

c1amak

Użytkownik
Bocian, wrzuciłeś konkretne screeny, więc odniosłem się dokładnie do tych przykładów, które sam pokazałeś 🙂. Wspomniałeś o Ekstraklasie, więc wyjaśniłem jak wygląda sytuacja właśnie tam — gdzie we wszystkich meczach masz dwa SAFEBETY. A Ty w odpowiedzi nagle zaczynasz pisać o wszystkim tylko nie o tym, co sam wcześniej pokazałeś.

A teraz do rzeczy — kilka merytorycznych punktów:
  1. Betclic — wspominasz ich jako przykład, ale pomijasz fakt, że mają tę promocję na osobnym markecie z wyższą marżą niż Fortuna. Skoro Ci to nie przeszkadza, to trudno zrozumieć, czemu przeszkadza Ci, że u nas te zakłady są w głównym markecie, z lepszą marżą.
  2. Zasięg lig — piszesz, że inni operatorzy mają zaliczki na więcej lig. Super, jeśli ktoś faktycznie gra niższe ligi. Ale Twoje screeny dotyczyły Premier League i Ekstraklasy, więc odbijanie w stronę 3.lig jest tu trochę desperackie. Skupmy się na tym, co wrzuciłeś na screenach :)
  3. „90:00” tylko na typy 1 i 2 — no właśnie! 🙂 tak samo działa „Przewaga”, którą chwaliłeś wcześniej. Obie promocje dotyczą typów 1 i 2, więc nie ma tu żadnej różnicy w konstrukcji. Zobaczymy która z nich będzie bezpieczniejszą opcją w dłuższym okresie czasu.
  4. „Wycofujecie się z 90” – to po prostu nieprawda. We wrześniu 90-tka była włączona dla wszystkich meczów Ligi Mistrzów, Europy i Konferencji, a także dla meczów wybranych przez klientów w głosowaniach. W październiku dodatkowo objęła wszystkie mecze europejskich eliminacji MŚ. Czyli kierunek jest odwrotny – z miesiąca na miesiąc rozszerzamy tę ofertę, a nie wycofujemy
Na koniec — wspominałem już kilka tygodni temu, o strategii różnych operatorów i o co w tym chodzi Ale widzę, że ten argument ciągle do Ciebie nie trafia.

Zaczynam się zastanawiać, czy Ty przypadkiem nie masz tu jakiejś misji – bo co kolejkę wracasz z tym samym zarzutem, głównie wobec Ekstraklasy, umyślnie pomijając SAFEBETY. Czysta ciekawość: czy to jeszcze konstruktywna krytyka, czy już PR dla konkurencji? 😏

G 3,9K

gbocian11

Użytkownik
Ten C1mak to mi przypomina Morawieckiego. [CUT] jedno i to samo, jest adwokatem szamba tak na prawdę. Dno i kilo mułu ta fortuna te 25% jest tylko fajne jak się 3 AKO coś zrobi z betbuilderem, wszelkie inne bronienie tego gówno Buka to jak [CUT] Pinokia jaki to PIS jest zajebisty i czego nie zrobił.
Morawiecki uderza ponownie. Potwierdzone info. ;)

Patrząc po wcześniejszych wpisach w tym temacie (poza tak naprawdę Twoimi) to sporo tego PR dla konkurencji.

Pozostałe argumenty też mógłbym wypunktować, bo zdaje się, że 90:00 na LM to macie ZAMIAST zaliczki, a Betclic nawet na kursach na osobnym rynku i większą marżą ma je lepsze od Was na głównym rynku. Natomiast trochę już mi się nie chce wchodzić w bezpośrednią polemikę, bo i tak dostanę jedną i tą samą odpowiedź. Zatem chyba zostanę przy porównaniach Waszych mizernych kursów, którymi traktujecie klientów niepoważnie.

c1amak 11,2K

c1amak

Użytkownik
Oh… zaczyna się hejt, bo argumenty się skończyły więc z uśmieszkiem wpada porównanie do polityka, ajaj :)

Na serio – coraz bardziej zastanawiająca jest ta Twoja „krucjata”. Każdy, kto przewinie ten temat o kilka miesięcy wstecz, zauważy, że z uporem piszesz ciągle o kursach na Ekstraklasę, pomijając bonusy AKO i SAFEBETY, które realnie wpływają na końcowy wynik gracza.

Normalny typer, któremu nie odpowiada oferta czy strategia danego operatora, po prostu gra gdzie indziej – wyrazi swoją opinię, niezadowolenie i idzie dalej.
Ty natomiast systematycznie wracasz i próbujesz dyskredytować Fortunę, często mijając się z faktami. Przypadek? 😉

zksstal 6,4K

zksstal

Użytkownik
pomijając bonusy AKO i SAFEBETY, które realnie wpływają na końcowy wynik gracza.
I właśnie tutaj piszesz jak darmowa reklama bukmachera. Ako i safebety realnie wpływają na wynik gracza? Tak 1na100 meczów poratuje jakiś safebet, procenty od ako dla Januszy to ma każdy ziemniak a wiesz co najbardziej wpływa na wynik końcowy gracza? Niezłodziejska marża

c1amak 11,2K

c1amak

Użytkownik
Ja przynajmniej piszę transparentnie, dlaczego wskazuję na plusy i staram się wyjaśniać strategię operatora.
Nie reklamuję, tylko tłumaczę, dlaczego kursy mogą być niższe – bo wchodzą w to np. bonusy AKO albo promocje typu SAFEBET.

Zastanawiające są natomiast powtarzające się co tydzień czy dwa posty anonimowego użytkownika, który konsekwentnie, często mijając się z faktami, stara się przekonać wszystkich, jaki to operator jest „fatalny”.
Słyszałem o pewnych praktykach konkurencji i zaczynam powoli łączyć kropki…
Nie twierdzę niczego, ale daje do myślenia.

I jasne – mam świadomość, że za takie wpisy pewnie znów poleci hejt, docinki i próby ośmieszania.
Mimo to jeszcze przez chwilę mam ochotę potowarzyszyć Wam tutaj i merytorycznie odpowiadać.
Choć coraz częściej zaczynam myśleć, że może po prostu nie ma to sensu i lepiej się wycofać.

H 201,1K

hagi84

Użytkownik
z innej beczki, co wam da ta dyskusja o limitowaniu, polityce firmy itp?
Jak oni i tak maja wyje... kompletnie w opinie graczy
Zarabiaja na jankach co graja tasmy od 20 lat i nic sie nie zmieni w tej kwestii
Dobrego gracza zlimituja po jednym becie, wielkiej filozofii tu nie ma

Szkoda po prostu czasu na ten syf.

Otrzymane punkty reputacji: +180
Do góry Bottom