>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Wybory prezydenckie 2025

Na kogo oddasz głos w 2 turze wyborów prezydenckich?

• 1. Trzaskowski Rafał

Głosy: 52 28,4%
  • 2. Nawrocki Karol

Głosy: 107 58,5%
  • 3. Nie idę głosować

Głosy: 24 13,1%

• Wszyscy głosujący
    183
  • Poll closed .
C 13,6K

cichybob

Użytkownik
Ogólnie to Cię ignoruje, ale postanowiłem odwinąć sobie to co napisałeś, bo mi się pojawiło, że coś tutaj wyplułeś.

Mi zostało udowodnione, że nie myślę ? Dobre, dobre. Z całego działu podałem najwięcej prawidłowych typów na te wybory.
To tobie się coś urodziło w głowie, że ludzie wolą Koalicję od PiSu.
Dobrze, że możesz zrzucić na ignorowanie moich wiadomości, bo gdybym zapytał cię o cytat, gdzie napisałem, że ludzie wolą Koalicje od Pisu, to znów musiałbyś pisać, żebym sam sobie znalazł :). Nigdy czegoś takiego nie napisałem.

Taki zły ten PiS, a dosyć jednogłośnie wygrał jedne i drugie wybory w 2015 z tą przecież bezpieczniejsza według ciebie Platforma obywatelską.
Później trzeba było koalicję tworzyć, żeby ich przewyższyć w parlamencie.
Z tego co pamiętam to już ci to tłumaczyłem. Bieda umysłowa w Polsce nadal twardo się trzyma. Proste, prymitywne, nie wymagające myślenia hasła do nich łatwiej trafiają. Jesteś tego świetnym przykładem.
Dobrym przykładem jest ten ziomek i jego cytat:

Jak ktoś pisze, ze nagle ludzie co są za Konfederacja pójda glosowac na Rafała.. bo wypil piwo z Mentzenem to są w bledzie. Spadłafala krytyki na Mentzena wlasnie i ludzie są wkur.. ja tez ;) mialem nie glosowac ale po tym co odje..al wczoraj Sławek ide glosowac na Nawrockiego i jeszcze moja rodzine tez przekonam... Jak Mentzen ma popierac Rafałka to niech wyjdzie z Konfederacji, wole Bosaka ;) i tak samo mysli wielu innych ludzi
Powalająca logika. Musi ukarać Mentzena, więc zagłosuje na Nawrockiego.
To jeden z tych ''myślących logicznie'' jak kolejny geniusz co skopiował jakiś fejk z chatem gpt i nawet tego nie sprawdził, po czym podpisał, że to dla logicznie myslących. Tacy jak wy wręcz musicie głosować na PiS.
Co do tego "piwa" to przecież sam Mentzen zawiesił tam zdjęcia ludzi, którzy tutaj obsłużeni nie zostaną i są tak politycy PiSu i KO, więc ktoś tu chyba jest niesłowny ;)
To ludzie z jego elektoratu robią mu szturm na SM i jadą po z nim do parteru, więc to nie są niczyje wymysły, a prawda, która sobie szybko zweryfikujesz, bo z tego co pamiętam lubisz to robić i uważasz, że wszystko tak łatwo sprawdzić, więc zachęcam.
Geniuszu, jak sam napisałeś Mentzen zawiesił tam zdjęcia ludzi, a nie partii. Nie każdy jest tak plemienny, że nie będzie z kimś rozmawiał, bo jest z PO, lewicy czy PiS.
Nie muszę tego weryfikować, bo myślę, że Mentzen doskonale wie w jakich ludzi celuje konfederacja. Zapomną bardzo szybko, tak jak zapomnieli o tym jak Konfederacja chciał wpuścić swoje rodziny na jedynki w wyborach parlamentarnych , albo, że mieli przewrócić stolik po czym stali po jednej stronie z pisem, a teraz nawet będą planować koalicje :)

Swoją drogą, to nie masz nawet prawa zarzucać mi tutaj czegokolwiek, bo gdybym pisał bzdury, które nie miały by pokrycia w rzeczywistości i moje typy by nie weszły, to więcej bym się tu nie udzielał. Natomiast jest całkowicie na odwrót, więc bunkruj się tam dalej w swojej dziurze i odemnie odbij.
Jeśli chodzi o rozumienie polityki, dane, logike, to piszesz wyłącznie bzdury. Jak niedawno pisałeś, że obecny rząd importuje drzewa z Niemiec to poprosiłem o dane. Odpisaleś, żebym sam sobie poszukał. Ciekawe czemu.
Bez odbioru, bo resztę twoich włosów nadal mam zamiar ignorować.
Szklana psychika, nie dałeś rady na forum internetowym. Odpisałem ci, bo wiem, że i tak odblokujesz tą wiadomość, żeby ją przeczytać. Pozdrawiam cię i kończę temat.

Otrzymane punkty reputacji: +1210
A 47,1K

ar0nek

Użytkownik
Ogólnie to Cię ignoruje, ale postanowiłem odwinąć sobie to co napisałeś, bo mi się pojawiło, że coś tutaj wyplułeś.

Mi zostało udowodnione, że nie myślę ? Dobre, dobre. Z całego działu podałem najwięcej prawidłowych typów na te wybory.
To tobie się coś urodziło w głowie, że ludzie wolą Koalicję od PiSu.
Ludzie starzy są podzieleni, a młodzi wyjścia nie mają i na kogoś muszą głosować.
Taki zły ten PiS, a dosyć jednogłośnie wygrał jedne i drugie wybory w 2015 z tą przecież bezpieczniejsza według ciebie Platforma obywatelską.
Później trzeba było koalicję tworzyć, żeby ich przewyższyć w parlamencie.

Co do tego "piwa" to przecież sam Mentzen zawiesił tam zdjęcia ludzi, którzy tutaj obsłużeni nie zostaną i są tak politycy PiSu i KO, więc ktoś tu chyba jest niesłowny ;)
To ludzie z jego elektoratu robią mu szturm na SM i jadą po z nim do parteru, więc to nie są niczyje wymysły, a prawda, która sobie szybko zweryfikujesz, bo z tego co pamiętam lubisz to robić i uważasz, że wszystko tak łatwo sprawdzić, więc zachęcam.

Swoją drogą, to nie masz nawet prawa zarzucać mi tutaj czegokolwiek, bo gdybym pisał bzdury, które nie miały by pokrycia w rzeczywistości i moje typy by nie weszły, to więcej bym się tu nie udzielał. Natomiast jest całkowicie na odwrót, więc bunkruj się tam dalej w swojej dziurze i odemnie odbij.

Bez odbioru, bo resztę twoich włosów nadal mam zamiar ignorować.

A żeby nie był to suchy wpis, to dodam jeszcze, że ogólnej nie widzę możliwości, aby frekwencja przekroczyła 70%.

Tych którzy nie poszli w I turze jest trochę, ale czy o wiele więcej od tych, którzy zostaną w domach w II turze ? Mam na myśli kilkanaście % elektoratu Mentznena, czy Zandberga. Frekwencja będzie wyższa, ale nie wierzę, że przekroczy 70%.

Frekwencja mniej, niż 70% 1,85 STS
już masz linie 71% na frekwencje z takim samym kursem

Otrzymane punkty reputacji: +106
johnny_o 40,2K

johnny_o

Użytkownik
W STS właśnie pojawiły się nowe zakłady - under/over na frekwencję od 68 do 74% i wyniki obu kandydatów od 47.5 do 52.5%.

Cabron 116,8K

Cabron

Użytkownik
Od 47% na obu kandydatów do gry wszystko na over. Natomiast w kwestii frekwencji według mnie undery od 74 do 71

S 39,5K

sobolekk

Użytkownik
Szczerze to trochę dziwię się że nie ma ruchów kursów na Nawrockiego.
Przykro mi to mówić ale dokonał samozaorania z ustawkami i tym snusem.
Piwo z mentzenem nie ma większego znaczenia ani w jedną ani w drugą strone.
W obecnej sytuacji chyba warto grać Trzaskowskiego, nie spodziewałem się takiego samozaorania

xavi90 260,7K

xavi90

Znawca - Boks
W obecnej sytuacji chyba warto grać Trzaskowskiego, nie spodziewałem się takiego samozaorania
Nie ma co ukrywać że jak logiczne było że jak zostało tylko dwóch kandydatów to raczej przebieg do końca kampanii będzie mocno pod dyktando Trzaskowskiego bo to po prostu inne doświadczenie i gdy wszystko wydaje się że naprawdę dobrze to rozgrywają ze sztabem i Nawrocki po prostu nie ma żadnego asa z rękawa, a wręcz popełnia poważne błędy to nagle takie strzały w stopę jak z Murańskim wymienianym przez Tuska. Wszystko to rzutuje na to że frekwencja może być totalnie różna, wyborcy Menzena mogą być zażenowani a neutrealni/niezdecydowani mogą po prostu uznać że lepiej na wybory nie iść bo jest za dużo absurdów wokół tej kampanii. Na moje to bukmacherzy nie widzą jak to ugryźć bo po prostu może być frekwencja 65-66% gdzie Nawrocki wtedy jest faworytem a może być i 74-75% (w co nie wierze) gdzie zdecydowanym faworytem będzie wówczas Trzaskowski. Pewnie będzie coś pomiędzy i wtedy warto obstawiać że zdecyduje mniej niż 200 tys głosów (o ile można coś takiego obstawiać). Nie zdziwie się jak kursy nic się juz nie zmienią badź po prostu wrócą do 1.85

Otrzymane punkty reputacji: +349
Cabron 116,8K

Cabron

Użytkownik
Nie ma ruchu kursów, bo od dawna każdy wie na kogo ma zagłosować.
Kto niby miałby się zrazić do Nawrockiego ? Przecież to nie jest walka kandydatów o podobnych poglądach, tylko mocno się różnią w wielu kluczowych kwestiach, więc Ci co mają bliżej do polityki prawicowej nie pójdą na Trzaskowskiego i to samo w drugą stronę.
Piwo z Mentzenem tylko bardziej rozjuszyło wyborców konfederacji, żeby zagłosować na Nawrockiego.

Dodatkowo dzisiejsza akcja, gdzie dla Tuska wiarygodnym źródłem informacji na temat kogokolwiek jest umysłowa nomen omen Prost***** muranski.
Powoływanie się na to co mówi facet bijący się we freakach, robiący z siebie totalnego debila i najgorszego patusa na każdym kroku i który musiał wypłacić bratu 50k za kłamstwa na jego temat to jest dokładna definicja samo zaorania.

To już nawet młodzi wyborcy Trzaskowskiego piszą, że Tusk czymś takim mu tylko zaszkodzi.

Ciężkie są te ostatnie dni przed II turą i oby jak najszybciej się to skończyło.

Otrzymane punkty reputacji: +824
M 14,6K

mcz

Użytkownik
Nikogo to nie rusza, wręcz działa na korzyść Nawrockiego przez przegrzewanie tematu.

a dzisiaj Sikorski i Tusk zniszczyli wszystko co Trzaskowski wypracował przez weekend.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +180
Cabron 116,8K

Cabron

Użytkownik
Pewnie będzie coś pomiędzy i wtedy warto obstawiać że zdecyduje mniej niż 200 tys głosów (o ile można coś takiego obstawiać).
Można na betfanie. Wrzucałem kilka stron wcześniej dwa bety na różnice któregokolwiek zwycięzcy.
Kursy spoko, więc warto parę groszy rzucić w tę czy inną stronę

tarki_16 411,6K

tarki_16

Moderator
Członek Załogi
Panowie , zapodajcie jakieś typy , a nie wiecznie jakieś rozmyślenia typu , co powiedział dziś Tusk , co powiedział dziś Sikorski, co powiedział dziś Nawrocki i jaki to będzie miał wpływ na kampanię i ostateczne wyniki - pewnie żadne.
Zapomnieliście jeszcze dodać informacje, że Nawrocki złoży pozew w trybie cywilnym na temat dzisiejszych rewelacji , które wypłynęły w mediach - to tylko tytułem uzupełnienia , bo powinien złożyć pozew w trybie wyborczym i jutro by wygrał proces , bo to przecież są same oszczerstwa na jego temat.
Na szczęście jeszcze kilka dni i koniec tej całej telenoweli - wybierzemy znawcę od polityki, rozlegną się fanfary i każdy wróci do swojej rutyny. Niektórych zobaczymy na forum dopiero przy okazji następnych wyborów.
Pozdrawiam Serdecznie i proszę o podsyłanie osób , które powinny zostać nominowane do nagrody znawcy.

Cabron 116,8K

Cabron

Użytkownik
Panowie , zapodajcie jakieś typy , a nie wiecznie jakieś rozmyślenia typu , co powiedział dziś Tusk , co powiedział dziś Sikorski, co powiedział dziś Nawrocki i jaki to będzie miał wpływ na kampanię i ostateczne wyniki - pewnie żadne.
Zapomnieliście jeszcze dodać informacje, że Nawrocki złoży pozew w trybie cywilnym na temat dzisiejszych rewelacji , które wypłynęły w mediach - to tylko tytułem uzupełnienia , bo powinien złożyć pozew w trybie wyborczym i jutro by wygrał proces , bo to przecież są same oszczerstwa na jego temat.
Na szczęście jeszcze kilka dni i koniec tej całej telenoweli - wybierzemy znawcę od polityki, rozlegną się fanfary i każdy wróci do swojej rutyny. Niektórych zobaczymy na forum dopiero przy okazji następnych wyborów.
Pozdrawiam Serdecznie i proszę o podsyłanie osób , które powinny zostać nominowane do nagrody znawcy.
Nie chciałem, ale muszę się wtrącić po raz kolejny. Możesz potem usunąć jak chcesz, ale lepiej żeby wybrzmiała ta odpowiedź.
Nawrocki nie może złożyć pozwu w trybie wyborczym.

"

Otóż zgodnie z dominującą linią orzecznicza, materiał prasowy nie stanowi „agitacji wyborczej” w rozumieniu Kodeksu wyborczego. Tym samym tryb wyborczy w tym przypadku w ogóle może nie znaleźć zastosowania.

Prowadziłem szereg spraw w trybie wyborczym i media zawsze bronią się w taki sam sposób.

Czyli zostaje wyłącznie wieloletni proces o ochronę dóbr osobistych, bo inicjowanie postępowania w trybie wyborczym zdecydowanie możne okazać się klęską z przyczyny formalnej, a w świat pójdzie informacja, że kandydat przegrał proces.

One to ogromna korporacja obsługiwana przez całkiem niezłą kancelarię. Doskonale wiedzą, że ryzyko trybu wyborczego jest niewielkie"

Jakiś czas temu Obajtek złożył pozew w trybie wyborczym i został on oddalony z w/w względów, a w świat poszło info, że przegrał.

portowiecmks 14,7K

portowiecmks

Użytkownik
Frekwencja u buków juz na poziomie 70 % i ciagle rosnie.. niektórzy mają 71 %.. wedlug mnie Frekwencja wynisie około 72,5 %

tarki_16 411,6K

tarki_16

Moderator
Członek Załogi
Miasto Gdańsk: Wynik % Rafała Trzaskowskiego - powyżej 69% @1.75 Betfan

Tutaj zrobię porównanie do wyborów z 2020 roku, gdzie Trzaskowski rywalizował z Dudą:
1 Tura 2020: Trzaskowski 47,07 %, Duda: 25,11% przy frekwencji 71,51%
2 Tura 2020: Trzaskowski 70,18%, Duda: 29,82 % przy frekwencji 74,93%

1 Tura 2025: Trzaskowski 43,33%, Nawrocki: 16,83% przy frekwencji 75,79%
2 Tura 2025: ?

Wynik Trzaskowskiego procentowo jest w tych wyborach mniejszy, ale jakby przełożyć to na głosy to było porównywalnie, bo duża frekwencja promuje tutaj Trzaskowskiego. Nawrocki w porównaniu do Dudy bardzo dużo stracił. Tak jak wspominałem już wcześniej, Mentzen i Braun w miastach mają wyniki zdecydowanie poniżej średniej krajowej, więc Nawrocki dużo % tutaj nie zyska, a i też część wyborców Mentzena może zagłosować na Trzaskowskiego. Skoro Trzaskowski w 2020 roku przekroczył barierę 70%, to tym bardziej zrobi to w tym roku, bo jednak Duda był bardziej rozpoznawalnym politykiem aniżeli w tym momencie jest Nawrocki. Kandydat popierany przez Pis niby pochodzi z Gdańska, ale jak widać nie ma to żadnego znaczenia, bo w 1 turze wykręcił fatalny wynik. Jak dla mnie to 71% Trzaskowski i 29% Nawrocki, a pamiętajmy, że Frekwencja będzie pewnie wyższa niż w 2020 roku.

edit. Już linia podskoczyła do 71% i teraz wydaję mi się, że jest prawidłowo wystawiona.

Wcześniejsze typy na 2 turę:
Miasto Bydgoszcz: Trzaskowski powyżej 62% @1.85 Betfan

Ostatnia edycja:
B 66,6K

bartezgambler

Użytkownik
Panowie usunięto część wpisów niektórych użytkowników.
Ale w jednej kwestii spróbuję was pogodzić, bo miałem podobny case.
Nie można w trybie wyborczym pozwać tutułu prasowego, Sąd mi odwalił takie powództwo.

xavi90 260,7K

xavi90

Znawca - Boks
Dzis to wyjaśniali szczegółowo. Nie chce mi się szukać. Duda mial podobna sytuacje i sądy nic nie zrobily
Niezależnie od tego czy ten pozew wyborczy ma sens czy nie- bo rozumiem można zastosować tezę że nie ma bo 'by odrzucili' (co też wcale nie jest do końca prawdą bo wystarczy wpisać na google że zdarzały się przypadki że było inaczej), to logiczne że Nawrocki i tak powinien to zrobić i wykorzystać te potencjalne odrzucenie żeby dalej udowadniać że to aparatura Państwowa kierowana przez Tuska przeciwko niemu itd. Argument że 'poszłoby w świat że przegrał' jest po prostu jednostronnym myśleniem. Zresztą tak jak ktoś pisał wyżej, kto ma na niego zagłosować to i tak to postanowił i nie zmieni to jakby nawet się okazało że Nawrocki zabił człowieka. Tu się gra toczy o te decydujące 5% osób które pójdą na wybory a się wahają. Natomiast myślę że wielu wciąż nic nie rozumie albo nie chce zrozumieć- o tyle o ile Tusk cytujący Murańskiego to głupota to fakt że naprawdę wielu ludzi wciąż uważa że Nawrocki jest krystalicznie czysty (a nawet ktoś tu napisał wyżej zdanie że 'to stek oszczerstw") to niech chociażby się zastanowi dlaczego znany w świecie freak fightów (i całkiem lubiany) Patryk Masiak 'Wielki Bu' wyjechał do Tajlandii w październiku (zupełnym przypadkiem po ogłoszeniu kto kandydatem na prezydenta z PIS) 'na miesiąc' a nie wrócił do teraz.

Ale najważniejsze info dnia jest takie że kursy się wyrównały, mamy dokładnie takie same progi na obydwu kandydatów. Krótko mówiąc jak ktoś chce grać na Trzaskowskiego to myślę że to ostatni moment bo wydaje się że to nie koniec tego co jeszcze mają na Nawrockiego.

zilzil 26,4K

zilzil

Użytkownik
Wydaję mi się, że ostatnie doniesienia o działalności Nawrockiego z czasów Hotelu Grand i sprowadzanie prostytutek dla gości hotelowych będą miały istotny wpływ na frekwencję wśród kobiet i ich wybór. W mediach społecznościowych widać większy ruch nawołujący do głosowania przez kobiety, widać również aktywizacje Jolanty Kwaśniewskiej czy żony Trzaskowskiego. W pierwszej turze to właśnie kobiety przesadziły o wygranej RT. Słychać hasła o alfonsie, sutenerze itp. O ile wśród mężczyzn najczęściej jest to temat do żartów (sick) tak dla kobiet jest to potwarz i spodziewam się większego zaangażowania kobiet co może przesądzić o zwycięstwie RT. Jak wyżej, kursy się wyrównały i widać tendencję na RT, podejrzewam że do soboty może wlecieć gdzieś 1,6 RT i ok. 2,0-2,1 KN (pytanie tylko co jeszcze się zadzieje i kto zabierze głos, może wywiad osoby, która opisała historie z Hotelu Grand albo jakąś aferka z ludzi z Muzeum II WŚ lub IPN - wszak dużo osób odeszło ze struktur po przejęciu prezesury przez Nawrockiego).
Osobiście uważam również, że więcej osób przestanie głosować w myśl głosuję na PO czy głosuję na PIS a skupią się na samej osobie i jej moralności. W skrócie czy wolę chorągiewkę, która zmienia opinie na wiele spraw czy gościa z ciemna historią, powiązaniami z półświatkiem i dyktatorskim podejściem.

Otrzymane punkty reputacji: +413
A 47,1K

ar0nek

Użytkownik
Witam , ktos się orientuje gdzie będę w stanie najwięcej zagrac na wygrana w wyborach prezydenckich? Większość bukmacherow polskich i zagranicznych mam zlimitownych , ale może uda się rozbić na kilka kont. Z góry dzięki. W sts wiem ze można rozbic na 100kuponow i wtedy przyjma najwięcej ale tam limity wleciały po Mentzenie.
Pozniej do usunięcia.

kubabrenner 271,8K

kubabrenner

Użytkownik
1748429226508.png

Nawrocki powyżej 49.0% (1.75 STS)
Frekwencja poniżej 74.0% (1.40 STS)

Rafał jeśli wygra, to na żyletki. Frekwencja będzie na pewno powyżej 70%, ale nie wierzę w 75+ co dawałoby RT pewną wygraną. Nie wydaje mi się też, że już 100% pisowskiego betonu poszło w pierwszej turze, ZAWSZE jest jakaś rezerwa. Sprowadzanie pań na hotele widzę zatrzęsło kursami, bo do tej pory wyraźnym faworytem u buków był KN. Piwko u Mentzena raczej nie dało nic Trzaskowskiemu, garstka osób pójdzie przez to na niego w myśl "skoro nawet Mentzen sie z nimi przeprosił to może nie taka zła ta platforma", ale to tyle. Sam jestem w szoku, że Nawrocki ma tak ogromne poparcie mimo powiązań z półświatkiem, mimo snusów w czasie debaty na oczach całej Polski, mimo poręczeń dla skazanych, mimo ustawek w lesie 70 vs 70 (szlachetne walki, śmiechu warte), mimo sprowadzania panienek na hotele. Dla mnie to jest niepojęte, że ktoś taki w ogóle może zostać prezydentem Polski, ale nie zmienia to faktu, że poparcie ma duże i za sobą żelazny beton, gdzie RT takiego nie ma i z jego obozu wiele osób przeszło na stronę #bylenietrzaskowski. Zgadzam się, że wiele kobiet się zmobilizuje teraz przez te hotele na drugą turę i da na Rafała, ale nie wyobrażam sobie, że ten zrobi wynik 51%+. Jest za duża nagonka żeby nie domknąć systemu i MILIONY neutralnych pójdzie na KN. Ja tam chyba bym wolał domknąć system niż żeby generałów mianował alfons i kibol, trochę zmierzamy w stronę krajów trzeciego świata ale co kto woli. Ja wybory odpuszczam, bo nie przyłożę ręki do głosu na któregokolwiek z nich, ale po cichu wolę już Trzaskowskiego, który jest wg mnie bez wątpienia mniejszym złem. Linia 49.0% na Nawrockiego wydaje się mimo wszystko warta zagrania i zdziwię się, jak będzie miał mniej. Kursy do piątku wrócą znowu na równe lub nawet z przewagą na KN, także moim zdaniem ostatnim moment na ten overek.

Co do frekwencji jeszcze krótko, no gdzież 74%... W tych 70% się zakręcimy, ale no takiego rekordu nie pobijemy. Buki chyba sugerują się, że mobilizacja jest porównywalna jak na parlamentarnych, gdzie było bodajże ponad 74%, ale pamiętajmy, że tam była jedna tura i w 100% głosowali też wyborcy innych partii. Tutaj tysiące wyborców Brauna, Mentzena czy Zandberga nie pójdzie wcale. Do tego fakt, że to 1 czerwca, wiele osób wyżej pisało, że to pozytywnie wpływający czynnik. Nie zgadzam się z tym, wiele rodziców z dzieciakami wyjedzie z miasta i oleje wybory, nawet miejscowi pochłonięci jakąś atrakcją nie będą dzieciaka zrywać, żeby tylko oddać głos. Do tego zapowiadane opady w większości kraju na niedzielę, więc to też czynnik, który nie zmobilizuje do wyjścia z domu. No i garstka statystyk: I tura - 67%, 2020 - 68%, 2015 - 55%. Spodziewam się czegoś w okolicach 70-71%, 72% to dla mnie max, także under 74.0% po kursie 1.40 do dubelka jak złoto.

Otrzymane punkty reputacji: +522
RBR1one 691,8K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
kubabrenner kubabrenner z typami sie zgadzam ale jak mozna miec internet i dalej powielac te bzdury o prostytutkach? Nawrocki jak pracowal w tym hotelu to wtedy ten caly Bu mial 16 lat i ze niby dla niego juz wtedy pracowal? Bzdury i tyle. O powolywaniach sie premiera na tego przyglupa Muranskiego nawet nie wspomne bo to zenada. Generalnie radze weryfikowac rewelacje mediow.

A ar0nek punkty stacjonarne STS przyjma najwiecej.

Otrzymane punkty reputacji: +106
Do góry Bottom